Bravo felicity!Hai Tigruta,astero,Crixy!(52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Citat:
citat din mesajul lui gyan

Asteropi,sa ti traiasca fetita,sa creasca mare si frumoasa iar tu sa te recuperezi cit mai repede.
Virgi,lumea vrea acasa si tu te duci la serv.,tre sa ti placa tare mult N am mai auzit pe nimeni sa se intoarca la munca dupa cca 2 sapt de la cezariana.Si eu ma intrebam,nu o sa ti fie greu cu alaptatul?ca banuiesc ca o sa i lasi laptele acasa.
aever,si eu zic multe acum si nu mi plac multe chestii pe care le vad la alti copii,imi doresc sa nu fac aceleasi greseli(ma refer la educatie) desi,cine mai stie?! cind este al tau probabil ca vezi cu alti ochi totul.
Desi sintem mult prea devreme,ma preocupa ceva.Ylari(ca tu pov.de fetita ta) si fetele care mai aveti copii,deci ceva experienta...Eu ma tot intreb cum e cu mincatul dupa o virsta (aici nu intra bb care sug).De ex nu vrea sa manince si stai si alergi dupa el si cauti tot felul de metode sa l faci sa manince ceva.Ba chiar am vazut o bunica la tara pe strada cu farfuria se tot ruga de ala mic.Ce se intimpla daca atunci cind nu vrea nu-i dai si gata? Cit o sa stea nemincat?Cum e mai bine sa procedezi si ce metode sint mai eficiente?
elena_gd,cum ziceau si fetele temperatura nu e mare insa nu mi se par in regula depozitele de pe amigdale(uneori pot fi resturi de mincare atunci cind ai amigdale criptice).Ai incercat si o gargara?
felicity tare incurajator aia cu "cale de intoarcere nu aveti"

Eu si Ylari suntem colege de suferinta si de odisee la copilasii mai mari. Si am avut aceeasi problema cu piticele.....constipatia. Asa ca preferam sa o fortez pe fiica-mea sa manance pt ca altfel ma gandeam eu ca i se micsoreaza stomacul si nu are din ce sa iasa kk. Si ce chin....nu doresc nimanui. Si cu atat mai mult nu doresc nimanui sa-i sufere copilul de constipatie, e groaznic....asa ca din doua rele, o alegi pe cea mai putin rea. Si cu timpul ajungi sa-ti faci nervi de fier ca sa poti hrani copilul.
Citesc tot, dar n-am putere sa raspund. Azi nu m-am odihnit dupa ce am venit de la munci, am spalat, am mai pus o parte din lucruri in bagaj....acum e timpul de nani, o seara buna va doresc!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Aaaaah, Gezas, constipatia, uitasem de ea Deci a fost constipata de pe la 8-10 luni (a coincis cu administratea fierului ptr prevenirea anemiei feriprive ) si pana acum 2-3 luni... A fost groaznic, pietre facea kk si daca o lasam depasea 3-4 zile. Doamne ce plans tragea saraca (plus cred ca prinsese si frica si de aia se mai tinea si facea mai rau) s-a rput un pic si la fund de vreo doua ori supozitoare, siropuri, sucuri de portocale si mandarine, nimic nu parea ca merge, facea o zi-doua apoi o lua de la capat... Nu stiu de la ce a fost, Slava Domnului ca s-a reglat, acum face in fiecare zi. Azi chiar a facut un pic mai moale probabil de la painea de graham, am luat una ieri, plus ca azi i-am dat lapte de migdale care se face si cu miere. Dar nu mai este o problema ptr noi constipatia ceea ce ma face foarte fericita!

pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

si acum putin despre noi.. repede inainte de nani
suntem bine, cel putin asa sper caci puiul nu prea mai misca asa mult :( dar cred ca-i fiindca maricel... citisem ca in luna a9a nu prea mai are loc in burtica...
iar eu is bine, mai putin momentele in care nu am aer suficient... asa simt cand fac un minim de efort si el se intinde... mi-e asa de drag sa-l mangaii
in rest ceva dureri azi noapte cand m-am trezit sa merg la baie... si oboseala maxima in weekendul asta din cauza musafirilor... dintre care si 2 prichindei ( de 7 anisori fiecare) care m-au pus cu botul pe labe ... aveau o energie de ameteam numai uitandu-ma la ei...trebuie sa va citesc din urma si o sa revin cu un mesaj... dar asta maine...
acu va pup si noapte buna

Anca 34+ (8 luni +)cu Mihai Iulian AMR 5+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

si un alt mesaj d la mamica zilei " ... bebita tocmai a facut kk...yes"

Anca 34+ (8 luni +)cu Mihai Iulian AMR 5+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Felicitari, Astero! Sa fie sanatoasa!
BelissimaEva, nu stiu daca e chiar ok cu numele Carolina, numele nostru de familie pus langa Carolina genereaza o oarecare cacofonie.
Gyan, e foarte devreme pentru asa intrebari. O sa vezi cum e copilul si o sa te adaptezi. Eu am facut multe lucruri cu al meu, pe care eram absolut convinsa ca nu le voi face, ca voi fi atat de rationala incat sa ma comport exactasa cum mi-am propus.
Am fost azi la Lidl si am gasit colanti speciali pt gravide, cred ca sunt in toata tara, 20 de lei. Moca. Mai erau si alti pantaloni si ceva tricouri pt gravide, dar nu mi-au placut.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Fetelor, revin si eu la voi cu o intrebare: fac tratament cu aspenter 1/2 zile si totusi mi-a iesit INR-ul 0.78. Limitele ar fi 0.86-1.08.
La persoanele care fac tratament cu anticagulant lim sunt: 2.0-3.5.
Fluxurile pe artere au iesit bune... dar sunt un pic ingrijorata.
Sunt insarcinata in 35 de saptamani. Credeti ca e vreo problema cu valoarea asta? \Dr mea nu mi-a zis nimic, eu n-am fost pe faza sa o intreb ptr ca de abia primisem analizele si nu observasem valoarea.
Multumesc mult de rasp!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

In sfarsit am ajuns acasa...
Eva cu scoica treaba sta asa: cand am luat caruciorul ne-au spus ca la el se poate atasa si scoica Maxi Cosi. Scoica se foloseste obligatoriu la transportul copilului cu masina, e pentru greutatea 0-13 kg. Aici se da amenda daca ai copil in masina si nu e tinut in scoica. In rest scoica nu prea se foloseste, copilul cat e mic-mic il tii in gondola de la carucior si apoi se foloseste partea sport a caruciorului. In alta ordine de idei, nu e neaparat sa iei o scoica care sa se poata atasa la carucior, important e sa o ai in masina si sa tii copilul in ea cat il transporti cu masina. Uau ce explicatii am dat, se cunoaste ca sunt intr-un neuron si ala e insarcinat. Ma mai intrebi tu te rog daca nu ai inteles ceva.
Gyan, depunerile din amigdalele mele sunt resturi de mancare, dar ele se prind doar cand amigdalele sunt inflamate si gropile se deschid mai tare. Mi-am luat iar febra acum si e 36,7, ma gandesc ca nu are sens sa iau paracetamol. Mai vad maine cum stau si daca tot ma simt calduta ii dau cu paracetamol.
Acum despre noi si testul non-stress. Mi-a facut testul... m-a tinut legata la aparat cam 15 min, bebe a avut media batailor inimii 128 bpm si din ce vad eu pe grafic nu au depasit 160, dar asistenta s-a grabit si a oprit aparatul inainte sa-i printeze raportul, asa ca doctorita i-a spus sa repet testul. A doua oara bebe a fost mai activ, a avut media de 138 bpm, dar i-a iesit tahicardie moderata (batai intre 160-180) timp de 2,3 min. Doctorita a spus ca e ok testul, dar mie nu mi se pare chiar bine ca bebe sa aiba batai ale inimii atat de dese.
Albinuta sau celelalte fete care ati facut test non-stress la voi a iesit tahicardie (puls bebe peste 160 bpm) ? Ca eu neintelegand limba lor nu pot pune prea multe intrebari, nici nu sunt sigura ca am procedat corect. Ca mi-a dat sa apas pe un buton cand simteam ca se misca bebe, dar n-am priceput cat de des ar trebui sa apas.
toata odiseea cu mic cu mare!

Elena 36+ cu Bebster AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Fetelor, revin si eu la voi cu o intrebare: fac tratament cu aspenter 1/2 zile si totusi mi-a iesit INR-ul 0.78. Limitele ar fi 0.86-1.08.
La persoanele care fac tratament cu anticagulant lim sunt: 2.0-3.5.
Fluxurile pe artere au iesit bune... dar sunt un pic ingrijorata.
Sunt insarcinata in 35 de saptamani. Credeti ca e vreo problema cu valoarea asta? \Dr mea nu mi-a zis nimic, eu n-am fost pe faza sa o intreb ptr ca de abia primisem analizele si nu observasem valoarea.
Multumesc mult de rasp!

Trimite un mail la dr U vezi ce zice, eu habar n-am sa rasp eu merg la ea fac analize daca ea zice ca e bine pai nu imi mai bat capul, acum m-am bagat in pat dar ma uit maine daca vrei sa iti spun inr-ul meu de joia trecuta. Daca fluxurile sunt bune si bb e in grafic eu zic sa nu iti faci griji. Te pup!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Stefulici, dar de ce-ti dozezi INR-ul daca nu iei anticoagulant? Aspirina e antiagregant, nu anticoagulant, deci in principiu nu prea are legatura cu INR-ul, AP sau TQ. Dar din cate stiu, aspirina se opreste pe la 29 de saptamani, in trimestrul al treilea fiind risc de hemoragii.
va pup, noapte buna!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

SEARA BUNA,DRAGELE MELE!
FELICITARI MAMI ASTERO !SA-TI TRAIASCA PRINTZESELE SI SA VA BUCURATI DE ELE 100 DE ANI!
TIGRUTZA,cum e ?S-au intetit contractiile sau e iar alarma falsa?Curaj mami!Si multa bafta!
De mine nu va faceti prea multe griji,poate depresie a fost prea mult spus!A fost mai mult un moment de ciufosenie acuta!.A trebuit sa plece sotzul din oras toata dimineata(sambata parca) si deodata m-am vazut fara maini si fara picioare si cu 2 copii pe cap.Am inceput sa observ ca-mi sta parul in cap ca lui Tarzan,ca cel de pe picioare mai are un pic si-l ajunge pe cel din cap,ca am toate venele sparte de prin spital,ca hematoamele de la popou inca nu mi-au trecut,ca nu mi-am facut unghiile de 3 saptamani,ca ma dor inca tzitzile de crap cand se mufeaza bebe,s.a.m.d...m-a cam ajuns suferintza fizica,pe care de obicei o duc si la nevoie o si maschez f bine,totul suprapus cu oboseala si POC...s-a spart balonul ....Am bocit bine,m-am racorit,apoi am luat-o de la capat cu zambetul pe buze.Si cum de azi am inceput usurel treaba,n-o sa mai am deloc timp de mieunat...Am fost doar vreo 2 ore jumate la program,puiu mic l-am luat cu mine si a dormit tun in tot intervalul,intr-un birou alaturat vegheat de sotz.Si tot asa urmeaza sa procedam macar vreo luna de acum incolo,nu las nici puiu,nici laptele acasa.Apoi am facut plimbarea de seara,piatza,am gatit,am primit musafiri,am pregatit copiii de culcare si astept cu interes surprizele de peste noapte.
Bostanelu mic nu se dezice,a luat si saptamana asta tot 300 g,si daca tot a venit dritza acasa am facut si o proba suptului(asa de curiozitate) si bebe a supt cam 80 ml de lapte la masa respectiva.El papa doar o tzitza la o masa,da o rupe(cam in 15 minute)Rar a supt (si atunci f putin) din al doiea san.
YLARI,cand ti-a facut fata constipatia(de la fier zici)inca o mai alaptai?Noua ne-a recomandat dritza de fam si suplimentul de fier pt pui(fe haussman)
ANITTA,Smaranda nu va place?Ana Smaranda?Sau Ana Ruxandra?
Pupam burticile ,mamicile si minunile!Noapte buna!

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Ylary, ms de rasp... dc poti tu sa te uiti pe analize ar fi ceva...
Ciudat e ca pana acum mi-a iesit bine INR-ul...
Anitta, nu stiu ce sa-ti spun, pur si simplu asa mi s-a recomandat!
Dr mea mi-a zis ca nu are rost sa trec pe heparina atata timp cat am fluxurile bune pe artere... special mi-a repetat azi eco cu dopler ,desi facusem una acum 2 sapt... bebe se dezv ok...
Elena, si eu am facut azi test non stress, insa nu mi-a dat amanunte, hartia a ramas la ea. Mi-a zis doar ca-i bine, asa ca nu te pot ajuta cu un raspuns.
Ylary, tu erai ingrijorata ca ti-au iesit niste parametrii aiurea? Nu mai stiu care, insa sa stii ca si la mine sunt destul de multe aiuristice- cred ca-i de la sarcina!(leucocitele,granulocitele, Mid(Eoz, baz, mono), hematocritul). Azi am luat rez.

Mergi la inceput