Bravo felicity!Hai Tigruta,astero,Crixy!(52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Tigruta, te inteleg asa de bine ca nu mai poti! Ai depasit-o pe Titi nu? Cand faci 41 sapt?
Si eu am tot dat bataie cu dusuri mai fierbinti, plimbari de 4-5 km, sex .. dar parca nu m-as incumeta la uleiul de ricin.. no way!
Albinutza, pai tu mai ai putin , putin! Fericito

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 38 weeks +
AMR ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Asteropi, felicitari, sa-ti traiasca puiul!
Elena, din cate stiu eu e foarte important sa-ti scazi febra!
Chiar in week-end am fost la un curs de puericultura si ne-a spus ca mai bine luam paracetamol ca sa scadem febra intai si apoi vb cu medicul, mergem la spital... etc./Nu are cum sa-ti faca rau parecetamolul!
Pupici la toate mamicile si buricile!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

"piticuta e bine, papacioasa, dar inca nu am facut kk, meconiu. mami, mai bine, cu sonda si o foame, de imi vine sa ii pap pe toti. astero"

Anca 34+ (8 luni +)cu Mihai Iulian AMR 5+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Felicitari pt mamica zilei -Asteropi

Felicitari,bebei sanatosi si mincaciosi pt restul mamicutelor care au nascut [/size=2]Refacere rapida,laptele sa curga girla(macar pt alti puiuti daca al meu nu are norocul asta ).
Noi inca muncim la asta,trage dar nu prea este ce curge.Incerc si pompa.Nu am mare succes.
Astazi mergem la un control dupa hospital release.Ne rugam la vesti bune.SANDUCU e bine,papa un pic fara schedule,cum il prind treaz si flamind il mufez la tzitza.
In incheiere mesaj pt viitoarele mamicuti:curaj gaini(ca eu mi-am taiat-o pe a mea,si nu vreau sa mint,usor nu a fost si nu este,dar cale de intoarcere nu aveti!!)Va doresc putere psihica si emotionala,care conteaza la fel de mult ca si rezistenta fizica.
Clara,Josephine -Happy mother's day for yesterday!! Pt mine a fost emotionant sa primesc primul card de mother's day.

37+ Alexander Matthew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Asteropi,sa ti traiasca fetita,sa creasca mare si frumoasa iar tu sa te recuperezi cit mai repede.
Virgi,lumea vrea acasa si tu te duci la serv.,tre sa ti placa tare mult N am mai auzit pe nimeni sa se intoarca la munca dupa cca 2 sapt de la cezariana.Si eu ma intrebam,nu o sa ti fie greu cu alaptatul?ca banuiesc ca o sa i lasi laptele acasa.
aever,si eu zic multe acum si nu mi plac multe chestii pe care le vad la alti copii,imi doresc sa nu fac aceleasi greseli(ma refer la educatie) desi,cine mai stie?! cind este al tau probabil ca vezi cu alti ochi totul.
Desi sintem mult prea devreme,ma preocupa ceva.Ylari(ca tu pov.de fetita ta) si fetele care mai aveti copii,deci ceva experienta...Eu ma tot intreb cum e cu mincatul dupa o virsta (aici nu intra bb care sug).De ex nu vrea sa manince si stai si alergi dupa el si cauti tot felul de metode sa l faci sa manince ceva.Ba chiar am vazut o bunica la tara pe strada cu farfuria se tot ruga de ala mic.Ce se intimpla daca atunci cind nu vrea nu-i dai si gata? Cit o sa stea nemincat?Cum e mai bine sa procedezi si ce metode sint mai eficiente?
elena_gd,cum ziceau si fetele temperatura nu e mare insa nu mi se par in regula depozitele de pe amigdale(uneori pot fi resturi de mincare atunci cind ai amigdale criptice).Ai incercat si o gargara?
felicity tare incurajator aia cu "cale de intoarcere nu aveti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope
In incheiere mesaj pt viitoarele mamicuti:curaj gaini(ca eu mi-am taiat-o pe a mea,si nu vreau sa mint,usor nu a fost si nu este,dar cale de intoarcere nu aveti!!)Va doresc putere psihica si emotionala,care conteaza la fel de mult ca si rezistenta fizica.

37+ Alexander Matthew

Draga mea, cand am citit frazele astea parca am vazut-o pe moasa de la prima nastere care mi-a zis: "Stai linistita, n-a plecat nicio mamica nenascuta de-aici. Asa ca o sa nasti si tu."

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gyan

Asteropi,sa ti traiasca fetita,sa creasca mare si frumoasa iar tu sa te recuperezi cit mai repede.
Virgi,lumea vrea acasa si tu te duci la serv.,tre sa ti placa tare mult N am mai auzit pe nimeni sa se intoarca la munca dupa cca 2 sapt de la cezariana.Si eu ma intrebam,nu o sa ti fie greu cu alaptatul?ca banuiesc ca o sa i lasi laptele acasa.
aever,si eu zic multe acum si nu mi plac multe chestii pe care le vad la alti copii,imi doresc sa nu fac aceleasi greseli(ma refer la educatie) desi,cine mai stie?! cind este al tau probabil ca vezi cu alti ochi totul.
Desi sintem mult prea devreme,ma preocupa ceva.Ylari(ca tu pov.de fetita ta) si fetele care mai aveti copii,deci ceva experienta...Eu ma tot intreb cum e cu mincatul dupa o virsta (aici nu intra bb care sug).De ex nu vrea sa manince si stai si alergi dupa el si cauti tot felul de metode sa l faci sa manince ceva.Ba chiar am vazut o bunica la tara pe strada cu farfuria se tot ruga de ala mic.Ce se intimpla daca atunci cind nu vrea nu-i dai si gata? Cit o sa stea nemincat?Cum e mai bine sa procedezi si ce metode sint mai eficiente?
elena_gd,cum ziceau si fetele temperatura nu e mare insa nu mi se par in regula depozitele de pe amigdale(uneori pot fi resturi de mincare atunci cind ai amigdale criptice).Ai incercat si o gargara?
felicity tare incurajator aia cu "cale de intoarcere nu aveti"

Eu si Ylari suntem colege de suferinta si de odisee la copilasii mai mari. Si am avut aceeasi problema cu piticele.....constipatia. Asa ca preferam sa o fortez pe fiica-mea sa manance pt ca altfel ma gandeam eu ca i se micsoreaza stomacul si nu are din ce sa iasa kk. Si ce chin....nu doresc nimanui. Si cu atat mai mult nu doresc nimanui sa-i sufere copilul de constipatie, e groaznic....asa ca din doua rele, o alegi pe cea mai putin rea. Si cu timpul ajungi sa-ti faci nervi de fier ca sa poti hrani copilul.
Citesc tot, dar n-am putere sa raspund. Azi nu m-am odihnit dupa ce am venit de la munci, am spalat, am mai pus o parte din lucruri in bagaj....acum e timpul de nani, o seara buna va doresc!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Felicitari si aici, Alina! Bine ai venit pe lume Raffaella!!!
Gyan, eu nu alerg niciodata cu mancarea dupa Amana, vrea sa manance bine, nu vrea, la masa urmatoare. Si arata foarte bine, ia in greutate cat trebuie. Bine, se intampla destul de rar sa nu vrea sa manance si in niciun caz daca nu vrea mancare nu o indop cu biscuiti, pufuleti sau mai stiu eu ce minuni. Ei ii place sa manance singurica, oricum, nu sa ii bage cineva in gurita, dar asta si pentru ca am facut autodiversificarea cu ea in loc de clasica diversificare.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Gyan te gandesti prea departe Ei bine, chiar pe strada nu am iesit cu farfuria dupa ea, loool!!! Am intampinat mici probleme cand am inceput diversificarea, nici nu ma asteptam ca am inceput cu fructele (se presupune ca mult mai gustoase ca legumele) ei bine, spre socul meu, Eva nu prea a fost incantata de fructe, simteam ca va fi un calvar, am amanat, am incercat combinatii, am pus si laptic in ele la sfatul pediatrei, greu nenica, noroc ca nu a durat decat o luna cand am inceput cu legumele. Si... uimire, a halit prima masa (dovlecel + morcov fiert) de ziceai ca n-a mancat de un secol, mi-a luat lingurita din mana la 7 luni si si-o indesa in gura sa linga ce ramasese pe ea. Deci pana la urma eu cred ca la fiecare copil e chestie de preferinte. Nici eu nu ma omor cu fructele, probabil ca ma mosteneste. Nici acum nu prea le prefera. Mananca cu placere mango (dar gasesc destul de greu mango copt fumos) banana (cu iaurt si biscuiti) si portocale (suc sau ca atare). In general a mancat bine. Doar bolnavioara fiind a fost mai greu. la 1 an si 2 luni a avut o enetrocolita si atunci doua zile nu a mancat decat lapte atunci e imp sa nu insisti. Ei, discutiile astea vor veni la vremea lor, ai sa vezi. Acum stai sa nastem, sa treaca colicii (sau sa nu vina deloc) etc...
pupici!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

m-am intors... am scris mesajul anterior foarte repede fiindca aveam mancarea pe foc..
felicitari astero!!! sa iti traiasca fetitele si sa fie sanatoase!!!
felicitari felicity!!! sa iti traiasca si tie baietelul si multa sananate va doresc!!! sa vina lapticul cat mai repede!!!
felicitari si tie enona inca odata si o !!! sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos!!!

Anca 34+ (8 luni +)cu Mihai Iulian AMR 5+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput