Bravo felicity!Hai Tigruta,astero,Crixy!(52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Oare imi fac sperante degeaba?

Irina nici lui Luca nu ia priit bephantene.am folosit sudocrem..fetitele cred ca sunt mai cuminti

Elena dar totusi 37 nu e chiar febra nu? poti sa iei un paracetamol ca nu are nimic, e mare bebele acum

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si Am ajuns la termen!!! oare cat mai sta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Felicitari Astero!! Bine ai venit Raffaella!!

Tigruta, sa scoatem niste motate? Eva..cum stai? Ca eu dupa tine ma orientez...

38+ cu Rares-Iustin
AMR ...vreo saptamana !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Asteropiiiipaaan, felicitari mamicoooo, Rafaella, bun venit minune mica si scumpa, sa fii iubita si fericita, sanatoasa si implinita!!!!
Asteropipan, refacere usoara, te asteptam cu detalii cand vei putea imi dai emotii cu peripetiile alea, chiar si in cazul unei cezariene programate pot sa apara peripetii??? Of of... sau te-a apucat nasterea inainte de operatie? Hai ca te asteptam cu detalii cand o sa ajungi acasa si o sa te linistesti.

Elena sa stii ca si eu vroiam sa iti spun ca totusi 37-37,2 nu e temperatura, poate fi si pe fond de deshidratare sau prea cald in casa. Cum mai esti, ai luat ceva?

Tigruto nu ne mai tine intensiune si zi cu contractiile alea cum e? Pai ori ne apucam de marjorit pe aici ori punem fundurile pe canapele la loc? Pupa, Doamne ajuta sa fie cum vrei tu ca stiu ca esti nerabdatoare tare.

Pe mine ma apuca niste emotzii, aoleo tre sa schimb si eu semnatura ca AMR 3 saptamani, a trecuta una, gata. Nu stiu ce o sa fac cu Eva, o sa o care sotul dupa el cat o sa fiu in spital si el o sa alerge dupa acte si/sau cumparaturi? Ma bate gandul cu o zi inainte de internare sa ne punem pe cumparat en-gros cam tot ce trebuie dar stiti cum e ca tot uiti cate ceva. A zis sotul ca o sa vb cu socrel poate da o fuga de la tzara sa faca ceva de-ale gurii cand oi iesi din spital ca in rest de altceva nu am nevoie.
Pup ca s-a trezit Eva

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

FELICITARI FELICITY !
BINE AI VENIT BEBE ALEXANDER !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 38 weeks +
AMR ...

Mergi la inceput

FELICITARI ASTEROPI !
BINE AI VENIT BEBE RAFFAELLA !

AMR ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Felicitari Astero!!! Bine ai venit bebe Raffaella!!!
Eu tot febra 37 am, ma simt asa un pic mai calduta, amigdalele pe mine nu ma mai dor de cativa ani, mai degraba ma mananca si dor urechile, doctorul mi-a spus atunci ca sunt moarte, nu-si mai exercita functiile, de asta nici nu fac febra mare cand sunt inflamate, acum sunt un pic marite, rosii si in cripte au depozite albicioase. Atat timp cat nu creste febra peste 37, ma gandesc eu ca pana la un 37,5 nu cred ca are sens sa iau paracetamol.
O sa ma dreg cu pastile de supt din plante si ceaiuri caldutze, daca se ingroasa gluma bag pastile.
Fug sa ma imbrac sa ma duc la testul non stress.

Elena 36+ cu Bebster AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Felicitari Asteropi! Refacere rapida si mult laptic pt bebica fotomodela! SA fie papacioasa si necolicoasa!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Albinutza, ! Noi suntem inca 2 in 1 dar tareee grea a devenit asteptarea!
Ieri dimineata , pe la 6:00 am avut ceva semnale false si am crezut ca sunt gata , dar dupa vreo ora s-au potolit si am reusit sa adorm la loc! Semne nu pot sa spun ca am in afara de faptul ca vorba Elenei, parca nu mai pot tine pipi.. am incontinenta si nu mai am arsuri stomacale asa ca de 2 nopti dorm si eu mai bine, dar in schimb osul pubiam este facut tandari.. lesin de durere
Maine am programare la doctor si tare curioasa sunt sa vad cum mai sta treaba !
Albinutza, tu nu esti programata la cezariana nu ? Vrei sa incerci natural sau ma insel eu ?
Elena, daca ai amigdalele inflamate si inceput de temperatura, te rog ia un paracetamol pentru ca nu te afecteaza cu nimic! Stai cumintica si fa-te bine, plz !
Am tot tinut sa te intreb de ceva timp.. scoica Maxi Cosi pe care ati cumparat-o este doar pentru carut sau poate fi folosita si ca scaunel de masina? De la ce varsta este recomandata?
Anitta, felicitari pentru intrarea in luna a 9-a! Stii, dimineata cand ai zis ca lui M nu ii place numele Iulia , m-am gandit sa iti spun ca pentru pitica ta , as vedea potrivit numele Carolina !
Mirina, inca astept cu mare nerabdare povestea nasterii piticutei Sabry
Diana si Ellyshor, imi pare rau ca treceti prin momente dificile si sper din tot sufletul ca lucrurile sa intre pe un fagas normal , sa va puteti face curand un program si sa va linistiti si voi! Noi restul va suflam in ceafa.. si deja ma ingrozesc doar gandindu-ma la ce o sa ne astepte pffff

AMR ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ylari nimic inca..parca au incetat de tot..ufff

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si Am ajuns la termen!!! oare cat mai sta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Eva..nu prea pot natural pt ca eu fac zilnic injectii cu anticoagulant si trebuie sa le opresc cu 24 h inainte..pt ca exista risc de sangerare. Macar la ceza daca e sa fac vreo hemoragie o sa o poata controla, dar la nasterea naturala...nu prea..
Maine imi vine dr din co si joi mai am programat inca un TNS..si o sa stabilim si ziua. Probabil ca peste o saptamana, cand voi avea 39+.
Am zis sa-l lasam la caldurica pana aproape de termen. Numai ca eu nu am stare si mai fac diverse pe acasa, iar indicatia dr a fost sa stau mai mult in pat..
Acum..fie ce-o fi...
Contractii am mai experimentat si eu, dar faza frumoasa e ca, am mai multe daca stau acasa in pat, decat daca sunt plecata...Oare cum mai vine si asta?
La Pi...si eu am inceput de 2-3 ori pe noapte..si nu mai adorm dupa..iar piticul a inceput sa se foiasca si el peste noapte..si imi trage cate o repriza zdravana de suturi, se impinge in ficat..si uite asa...nu mai apuc sa dorm..Ma gandesc ca mai avem un pic..si ca peste doua saptamani o sa dezbatem probleme de colici, alaptat si restul..Bine ca avem fetele mai experimentate pe langa noi...

38+ cu Rares-Iustin
AMR ...vreo saptamana !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput