Bravo felicity!Hai Tigruta,astero,Crixy!(52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna fetelor!
Deea, secretii alb-galbui un pic mai abundente am si eu, dar nu sunt bucati de dop, e normal ca in ultimul trimestru de sarcina sa fie un pic mai abundente, plus ca mie mi se pare ca am si o usoara incotinenta urinara de la sarcina. Cum merg mai mult, cum mai scap cate o picatura mica mica de pipi pe langa cele secretii, se pare ca dupa nastere o sa trebuiasca sa fac niste exercitii ca sa nu raman cu problema aceasta. Dopul e gelatinos cu urme rosiatice/maronii, cel putin asa pricep eu din ce am citit pe net.
Diana f utile intrebarile tale, din pacate habar n-am sa raspund la nici una, pe langa ele eu nu stiu nici la ce o sa folosesc toate articolele farmaceutice (gen baneocin, betadine, alcool alb, etc.) pe care i le-am dat mamei pe lista sa mi le aduca.
Virgi ai grija cu depresia ca e parsiva rau de tot, eu in anii astia de cand am plecat din tara am inceput sa experimentez diverse stari depresive, m-am si imbolnavit de diverse boli din cauza asta. Acum ca o sa vina bebe ma gandesc ca nu o sa mai am timp sa fiu deprimata, dar cine stie ce o sa mai vina.
Tigruta hai ca nu mai ai mult, o sa vina si bebe, e in pregatiri sigur, isi face curaj.
Pot sa ma plang si eu?
Eu ma lupt parte in parte cu depresia, cel putin ultimele 3 zile aproape ca am dormit in continuu si nu am facut nimic, si bebe a fost f lenes, noroc cu sotul ca a facut curat, nu stie ce sa-mi mai faca sa ma vada mai animata. In timpul saptamanii cat e la serviciu ca sa nu o iau razna uitandu-ma la peretii mei albi imi gasesc tot felul de ocupatii. Sper ca dupa nastere sa nu fac vreo forma mai severa de depresie.
Si ca sa imi puna capac, mama ma enerveaza si ea, cu reprosurile ei ca sunt antisociabila, ca nu sun lumea sa ii intreb de sanatate, de parca toata lumea e electrocasnica ca mine si are timp sa vorbeasca cu mine.
Gata vaicareala, la treaba cu mine ca am de spalat vase, rufe, de calcat, de facut piata, mancare si diseara test non stress ca bebster e cam lenes.
burticile, mamicile si minunile!

Elena 36+ cu Bebster AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Elena imi pare rau ca nu ai niste zile prea grozave. Ti-am zis, si eu am fost suparata ieri. Hai, un pic de optimism nu strica, incearca totusi sa te mobilizezi, stiu ca e usor de zis si sper ca nu ma injuri acum...
Betadina dezinfecteaza (mie mi s-a recomandat atat ptr cezariana cat si ptr buricu Evei), alcoolul alb dezinfecteaza si usuca, ajuta sa cada buricul, iar bepanthene - de-asta stiu ca eu am dat si pe sani si la fundicul Evei (acum am vazut ca exista special ptr eritem fesier si mai exista unul pe care nu scrie dect "bepanthene" Glicerina boraxata eu o voi folosi ptr sani, astfel ajunge si la bb in gurita, protejandu-l de afte. Asa am procedat si la Eva si nu am avut nici cea mai mica ragada. E dulceaga si bebe o accepta fara pb, asa m-au invatat asistentele de la neonatologie cand am nascut fata. Eu am mai luat (doar ptr spital) doze mici din plastic cu ser fiziologic si comprese sterile sa il sterg pe bebe pe fatzuca.
Pupici.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Multumesc mult Ylari pentru sfaturi si suport.
Cum am spus nu ma las eu prada depresiei, merg inainte cu ZEN-ul legat de gat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Multumesc mult Ylari pentru sfaturi si suport.
Cum am spus nu ma las eu prada depresiei, merg inainte cu ZEN-ul legat de gat.

Eu am observat ca atunci cand sunt depresata imi face bine sa vb despre pb, daca tin in mine mai rau fac, ma sufoca, incearca sa vb cu sotul, cu cineva care stii ca te intelege si te sustine, nu cu pers care se bat cu pumnul in piept ca vai ce viata grea au dus/duc ele si nu au cazut in depresie. Iti trebuie intelegere, calm acum, mai mult ca niciodata. Curaj, o sa fie bine!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Elly, ce "ma bucur" ca aveti si voi probleme din astea. Evident, in sensul ca nu sunt singura si nu suntem noi niste ciudati. Sper din tot sufletul sa reusim sa intram in normal cat mai repede, cum spunea Anitta ca urmeaza. Ziceai si tu de sterilizat... deci ati trecut si voi partial la biberon? Lapte praf ori scoti tu cu pompa?

Elena, chiar la tine ma gandeam si la cum te-am sfatuit eu ca mai bine singura decat cu ajutor de la mama ta care e cam dificila. M-am razgandit . Singura nu poti. Macar un suport psihic sa ai, sa ai o oarecare siguranta, sa simti ca te poti baza pe cineva sa se mai ocupe de el, ca e tare greu.

Tigruta, mersi de sfatul cu grupul de alaptat, am sa vad ce reusesc sa aflu si de acolo.

Virgi, nu am citit postul tau cu depresia, dar simt ca nu e greu sa ajungi acolo. Sunt la margine si eu, insa sotul meu e un suport extraordinar. Daca ne-ar vedea cineva ar zice ca suntem maniaco-depresivi, insa prin ras ne mai descarcam si trecem peste inca o zi. Ca usor nu e. Somn cat se poate ca ajuta mult si iesit la aer. Ai sa te simti alt om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buuna!!
ce mai faceti???
noi suntem bine, Sabry e tot cumintica, papa (a inceput sa pape tot mai mult, nu mai trebuie sa ma mulg), face nani, merge la plimbare (si ce ne mai plaaace), peste 3 sapt avem botezul, abia asteptam!!!
Mamicilor, ce parere aveti de Bepanthen??? Sunteti multumite? Ca la noi nu-si face efectul, am trecut la Petrini, speram ca e mai buna.
Am tot incercat sa vb despre nastere, dar de fiecare data am pierdut mesajul...acum e pitica in bratele mele si scriu mai greu...cand pot, revin.
pupici

Mergi la inceput

Mai fetelor ma apuca nervii, am descoperit de ce am dormitat zilele astea... am amigdalele inflamate si febra 37-37,2... pff asta imi trebuia acum, pe ultima suta de metri. Vedem pe seara cum stau cu febra... ca deocamdata nu as lua paracetamol.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Mai fetelor ma apuca nervii, am descoperit de ce am dormitat zilele astea... am amigdalele inflamate si febra 37-37,2... pff asta imi trebuia acum, pe ultima suta de metri. Vedem pe seara cum stau cu febra... ca deocamdata nu as lua paracetamol.

Pfff, pai nu te-au durut? Cum ai descoperit ca sunt inflamate?
Sanatate multa. Pupici

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Mesaj de la asteropi:

"Micuta Raffaella a venit pe lume la 9:05. e o mica fotomodela de 2900gr. mami, e ok acum, dar am avut mici peripeti."

Felicitari asteropi, sa ai o fetita sanatoasa si mancacioasa, tu laptic mult si recuperare rapida!

Deea 36+ cu grabit pe nume Victoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Felicitari Astero!! bine ai venit pe lume bebelina fotomodeala recuperare usoara mami!!
Ce peripetii o fi avut??

Eu v-am zis ca pe la 5 dim aveam usoare contractii, vad ca am si acum doar ca nu sunt regulate, nu stiu ce sa cred oare incepe??

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si Am ajuns la termen!!! oare cat mai sta??

Mergi la inceput