Bravo felicity!Hai Tigruta,astero,Crixy!(52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

De ieri dimineata nimic, nici un pic de dop
Si ca sa ma laud, aseara am fost intr-un magazin sa iau un cadou si am tras o fuga de o ora la onomastica unui prieten, iar azi am avut zi de vizita la mama si la soacra si nimic , nici urma de dop.

Deci la mine s-au linistit apele... ptr moment
Acum stau si ma intreb, oare dopul asta nu scapa si el continuu sau mai face si pauze?

Deea 35+ cu grabit pe nume Victoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Buna seara, fetelor!
Eu am avut un 'mic' moment de depresie ieri,asa ca n-am vrut sa va indispun.Sa vedem ce-si mai aminteste neuronul lehuz acum
ENONA,FELICITY,FELICITARI,REFACERE RAPIDA,LAPTIC CAT INCAPE,PUI SANATOSI SI NOROCOSI(ca frumosi vad ca deja sunt CRA-CRA.!.
ANITTA,felicitari pt intrarea in luna a9-a!Un pic mai ai,Doamne ajuta!Numele a ramas Ana Iulia sau mai studiati?M mai poate de nerabdare?
MIRELLA,cum te mai simti?Sotului cum ii merge cu antibioticul?Imi pare rau de piedicile ce le intampinati la voi in ”sistem” si ca oamenii de valoare nu mai primesc recunoastere.In ce directie mai apucati saptamana asta?
Felicitari fetelor care au mai trecut cu bine cate o saptamana!
DEEA,mai ai dop ?sau s-o scurs tot?.Doamne cat esti de dotata si de informata...Sa stea Victoras cuminte acolo in burtik inca putin
Scot si eu motatele pt ASTEROPIPAN si TIGRUTA si pt oricine ne mai pregateste vreo surpriza saptamana asta!Bafta fetelor!
Vad ca proaspetele mamici au program destul de incarcat!Sper ca rezistati cu bine fetelor si ca puishorii vostri evolueaza cum va doriti!
MAMITA,sper ca nu la tine te refereai cu surpriza de saptamana asta?
ELLA si noi am fost azi in mall cu trupa completa...mai ca as fi intrat si la un film
Puiu meu pare ca si-ar face un oarece program(papa cam la 3 ore,mai ales daca-i la plimbare nu zice nik pana ne oprim pe undeva),da nu vreau sa-l deochi.suntem in continuare doar cu lapte de tzitzi si fara alte ajutatoare anticolici.Am inceput sa citesc cartea lui Harvey Karp si-mi place ce-am gasit in ea.Si am inceput de azi sa-i dau pustiului PROTECTIS(probiotice picaturi)Va tin la curent cu evolutia.
Aaaaa si de maine merg la lucru
Va doresc o saptamana usoara!

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

GYAN,mai e o formulare mai tare decat folosirea pluralului...si anume”nu-mi mananca”, ”imi doarme”.Isi are explicatia lui acest limbaj....psihologii stiu mai bine...cert e ca acele mame sunt implicate 150 % in activitatile de crestere si ingrijire a puiului(si mai putin spre deloc in alte activitati)si atunci ajung sa se identifice sau sa-si insuseasca abilitatile ,actiunile puiului(asa incepe sa se dezvolte treptat posesivitatea materna).Sau pur si simplu se alinta???.

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Virginescule, da-ma naibii ca schimbai si semnatura Ia ajuta-ma si nu face misto de mine cu dopul asta ca nu am unde sa ma informez mai mult.
Dr asta al meu o fi vazut bine, ca eu nu ma pricep... ca poate nu a fost dop, dar semana cu descrierile de specialitate, doar ca fara firicele de sange... era cat o unghie, de culoare galbui si ca o mucozitate beah

Deea 36+ cu grabit pe nume Victoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Anitta, m-ai facut sa rad cu sutul in fund! Sincer nu cred ca ajungi la nivelul de suferinta si autoindurerare al fetelor de care vb eu - nu toate sunt asa, cate una doua pe tura de 20 de paciente.. nu vreau sa fiu rautacioasa, dar pur si simplu e asa fals totul incat...ma mananca varful piciorului!

Deea, secretia de care zici suna clar a dop, dar din momentul in care-l elimini mai poti duce sarcina 2 sapt linistita, asa ca nu-i problema, eu zic ca ajungi la termen!

Mi-bebelina..daaa, de vineri sunt in concediu de odihna, in 28 ar trebui sa inceapa cel de maternitate! Tu inca mai lucreeeeezi?

Virgi, surpriza-i surprizaaaaa!

Aaaa... am uitat sa va spun ca ieri ne-au spart din nou masina, de data asta au fortat si implicit deformat usa, au rascolit tot si au furat GPS-ul... deci dupa paguba de ~ 1000 de dolari de acum cateva luni, acum avem iara una de cam tot atata! N-ar avea noroc toata viata lor!!!

Fug sa mai citesc ceva din Karp, Ilincuta mea doarme in sfarsit si profit de putin timp liber inainte de somnicul meu dulceeee!

Asteropipan, Doamne ajuta pe maine (azi la voi), asteptam vesti!

Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (35+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Hai Asteropi!!! Nastere usoara, bebe mancacios si sanatos si recuperare rapida!!!!!!
Virgi, la servici????? Cred ca e prea dimineata si nu am citit bine....
Deea mai ai si tu grija cu atata fataiala, stai mai linistita!
Vorbeati de surprize...si eu ma tot gandesc ca daca...pe Bianca am nascut-o natural fara inducere la 37 de saptamani deci ma astept oricand. M-am programat vineri la epilat si sa-mi fac unghiile asa ca sper sa mai rezist! Oricum sotului i-am interzis sa paraseasca localitatea ca sa fie pe faza! Asa ca Mirela din pacate renuntam la festivalul de la Barlad (multumim din suflet) si om vedea ce se va mai intampla dupa. Imi pare rau ca nu ati reusit sa treceti mai departe...

DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 37 saptamani cu PAUL FILIP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata!
Virgi, draga mea, cine te-a depresat? Esti prea obosita? Te-a cicalit cineva? Ai grija de tine! Cine sta cu Lucas cat timp esti la munca, sotul tau? Faceti cu randul sau aveti o bona? Cum o sa va descurcati cu alaptatul? Noi inca nu suntem hotarati cu numele, lui M nu-i place Iulia.
Mmamitule, am inteles, nu ma mai simt cu bazoiul pe caciula, caci eu nu m-am handicapat deliberat, ca sa impresionez lumili(care nici nu ma vad, ca rar ma incumet sa ies). Ba inca, daca ies, merg incet si tantos, zambitoare si senina, ca si cum asa vreau eu, nu ca ma apuca contractiile.
Naspa cu spartul masinii, n-aveti CASCO sa v-o aranjati fara plata?
Miha, baietii vin de obicei mai tarziu decat fetitele. S-ar putea sa mai stai cu bebu in burtoaca ceva mai mult decat a stat Bianca. In cazul meu, sotul o sa plece din tara, dar sper sa nu fie plecat chiar cand nasc eu, pentru ca imi va fi foarte greu, intr-unn oras in care nu cunosc pe nimeni care sa imi faca un ceai sa mi-l aduca, o paine prajita ceva... Dar sunt convinsa ca nu ma va lasa Dumnezeu singura, chiar daca el va fi plecat tocmai atunci.
Astero trebuie sa fie la spital deja, am emotii pentru ea.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

hai Asterooo!!

Anitta, eu comand mereu de la farmacia Tei pt ca imi e si f aproapre, iar preturile sunt mai mult decat ok. Parca au si sistem de livrare.
Ca si cosmetice eu am luat numai Weleda. Sper sa fie ok.

Sper sa mai prindem intalnirea cu gineco de joi...maine intram in saptamana 39.. Doamne -ajuta sa fie bine!

37+ cu Rares-Iustin
AMR vreo 11 zile !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata! Am intrat scurt sa citesc ce s-a mai intamplat.

Felicitari, Enona!

Felicitari, Felicity!

Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de niste bebelusi cuminti, mancaciosi si fericiti!

Deea ma bucur ca esti mai bine si sper sa nu mai ai surprize neplacute.

Gyan, Virgi si cine mai zicea de asta, si pe mine ma scoate din sarite pluralul mamelor si mai ales expresiile alea de genul "mi-a facut febra", "nu mi-a mancat toata ziua". Sunt convinsa ca exista o explicatie psihologica insa nu e semn de bine. Cum zicea Virgi si eu cred ca asta duce la o identificare nesanatoasa cu copilul si implicit la o posesivitate exagerata. Eu sper sa ma abtin si sa nu o iau razna cu chestii de-astea. Imi tot repet ca el e el, eu sunt eu, suntem 2 persoane diferite chiar daca e copilul meu. Imi tot repet astea ca stiu ca nici eu nu-s chiar toata la cap.

Mmamita si eu am momente cand simt ca ma descompun, in special ca stau sa mi se desprinda picioarele din articulatii si pubisul in 2. Vai, stii cum merg atunci? Robocop era mic copil. E drept ca asta se intampla de obicei dupa ce ma ridic de pe scaun si se amelioreaza destul de repede, dar primii doi pasi sunt chinuiti rau. Si m-a enervat ieri o prietena care a fost in vizita ca a comentat aiurea. Am zis eu la un moment dat ca ma doare rau de tot un ligament(cel putin asa banuiesc ca e ligament) in dreapta jos si replica ei a fost "lasa ca tu oricum mereu te plangi ca te doare cate ceva" Jur ca-mi venea sa o dau cu capu de ceva. M-a scos din sarite si vad ca nu mi-a trecut(cred ca nici n-o sa-mi treaca) Si chiar ma durea rau, poate si pentru ca am stat mult in picioare sa spal niste cartofi de-aia noi mici, mici pe care i-am frecat bine cu buretele. Ma durea de nu mai puteam cand paseam. Ma deprima treaba asta. Si chinuiala de noapte cand simt ca ma rup de fiecare data cand ma intorc in pat si ca nu pot dormi decat pe dreapta si dimineata ma doare soldul drept de innebunesc si mi se duce tot somnul ca nu mai pot sta pe absolut nici o parte.

Saptamana asta am de alergat. In parte pentru ca trebuie, am lucruri importante de rezolvat intre care si analize si control la gineco, pe de alta parte vreau sa merg si la orele de gimnastica pt ca totusi imi prind bine. Fug ca in 15 min trebuie sa plec.

Fetele!

Andreea, 35+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza fetele, am intrat sa va servesc cafeaua

Nu ma mai plang, dar nu mai pot vreau sa nasc odataufff nu mai am rabdare deloc

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si Am ajuns la termen!!! oare cat mai sta??

Mergi la inceput