Bravo felicity!Hai Tigruta,astero,Crixy!(52)
Raspunsuri - Pagina 13
ella81it spune:
Buna ziua!Intram si noi putin pe fuga!
In primul rand sa felicitam proaspetele mamici ENONA si FELICITYHOPE!Sa fi sanatoase voi si bebeii !
Scoatem niste ptr.ASTERO!Bafta maine!Abia asteptam vesti de la tine si poze cu bebelusa!
ANITTA felicitari ptr.intrarea in luna a 9,mai e putin si o sa tii in brate printesa!
ONUTZA ma bucur ca s-a rezolvat problema cu sanii si ca bebe papa bine acum
JOANA si eu tot vreo 18 kg am de dat jospana sa nasc aveam 83duminica trecuta 78azi 75,sa speram ca mai dau ceva jos ca nu am haine sa ies afarasi nici nu vreau sa cumpar nimic
Sa va povestesc unde am fost ieri cu baietiinu dati cu pietrela teatru!Alex s-a distrat si Matteo a dormit tot timpul!
Ma duc sa fac ceva de papa si sper sa reusesc sa mai scriu!
Mmamita spune:
neata gagicute..cu si fara burticute!
[green]Felicitari Enona si Felicity, sa va traiasca puii sanatosi si fericiti![green]
Se pare ca nu am avut parte de nicio nastere surpriza weekendul asta, am eu insa o presimtire ca sapt viitoare vom avea unul de senzatie!
Eu am fost vineri la dr., aveam programare la 4.30 si am intrat la 10!!!!! Am profitat de o parte din timp pt a mai citi din cartea lui Karp ( aia despre toddleri), mai am putin si gata, azi cred c-o termin.
Am ajuns la un total ametitor de 18 kg luate, mai am de luat 3 si ajung la dublul kg acumulate in prima sarcina!!! ..dar eu tot sprintena si cu voie buna, imi venea sa le dau cate un sut in fund telenovelistelor de acolo care faceau 7 minute pana in celalalt capat al camerei unde era masina de apa!
I-am zis la dr. de contractiile mele din ce in ce mai dese si mai dureroase, mi-a zis ca spera ca nu voi naste PREA devreme! Colul insa e neschimbat, 1cm..deci nu stim nimic sigur!
Gyan, si pe mine ma enerva fff tare folosirea pluralului de catre mame, nici acum nu-mi place dar mi-am dat seama ca ..asta este, nu pot schimba nik oricum si...m-am mai obisnuit (sa zicem)
va pupacesc cu drag!
Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (35+)
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mmamita neata gagicute..cu si fara burticute! [green]Felicitari Enona si Felicity, sa va traiasca puii sanatosi si fericiti![green] Se pare ca nu am avut parte de nicio nastere surpriza weekendul asta, am eu insa o presimtire ca sapt viitoare vom avea unul de senzatie! Eu am fost vineri la dr., aveam programare la 4.30 si am intrat la 10!!!!! Am profitat de o parte din timp pt a mai citi din cartea lui Karp ( aia despre toddleri), mai am putin si gata, azi cred c-o termin. Am ajuns la un total ametitor de 18 kg luate, mai am de luat 3 si ajung la dublul kg acumulate in prima sarcina!!! ..dar eu tot sprintena si cu voie buna, imi venea sa le dau cate un sut in fund telenovelistelor de acolo care faceau 7 minute pana in celalalt capat al camerei unde era masina de apa! I-am zis la dr. de contractiile mele din ce in ce mai dese si mai dureroase, mi-a zis ca spera ca nu voi naste PREA devreme! Colul insa e neschimbat, 1cm..deci nu stim nimic sigur! Gyan, si pe mine ma enerva fff tare folosirea pluralului de catre mame, nici acum nu-mi place dar mi-am dat seama ca ..asta este, nu pot schimba nik oricum si...m-am mai obisnuit (sa zicem) va pupacesc cu drag! Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (35+) |
Hai ca ma sperii cu presimtirile tale. Eu nu vreau sa va fac surprize in week-end ca vineri ii serbez ziua fiica-mi la gradi, sambata cu un tort mic eu, sotul si parintii mei acasa, iar duminica la Mc cu cativa copilasi.....deci e week-end deja agitat.....eu mi-am propus sa nasc dupa.....si eu am energie de nu se poate, ma mai molesesc si eu seara dupa 10-12 ore de munca, insa in rest sunt ok.....acum ma duc sa fac putina curatenie. Gata, ai terminat cu munca? Eu am zis clar ca ma duc pana nasc....
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
YLARI spune:
Mamita dar ai avut rabdare nenica sa astepti atata la doctor... Eu urasc sa astept ma apuca nebuneala, pipi, kk, foamea, nervii, plansul, iarasi nervii, apoi nervii pe tati, pe receptionista, pe dr, etc etc, si o singura data ama asteptat 2 oreptr ca era dr intr-o nastere, deci nu avea nimeni nicio vina, dar asa sunt eu cu capu'
In rest felicitari ptr vioiciune, de kg iti zic ce stii si tu deja, lasa-le ca s-or duce dupa ce nastem. Am ajuns si eu la 14 kg in plus. M-am ingrasat si de data asta dar la Eva au fost 30 deci ma consider foarte norocoasa. Sper si pe acestea sa le dau jos repede. Parca intrasei si tu in prenatal, nu? Wow, doar un cm colul... ai grija, fii cumintica, atat cat poti, stiu ca e greu cu bb mic. Te ajuta cineva ca eu nu mai stiu
Moaaama e o caldura la noi de imi vine sa stau despuiata...
Mi_bebelina spor cu petrecerea! Asteptam poze. Cat te mai duci la sv? Eu n-as mai putea. Nici fizic dar nici chef nu am, zilele astea sunt o companie cam neplacuta... Eva cred ca e cam suparata, eu nu prea mai pot deloc sa ma joc cu ea si imi vorbeste cam in doi peri, ceea ce ma calca pe nervi. Sunt si sensibiloasa probabil pe fondul certii cu mama si am senzatia ca nu ma iubeste (Eva) si azi am plans de 2 ori... Of Doamne...
Am fost si in parc si la tenis cu tati azi... asa ca restul zilei va fi o mare plictiseala. Am sa gatesc ceva. Pana la urma cred ca sacrific restul de ciorba si fac alta, plus o fasolica verde...
Va pup.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
josefine spune:
Anitta, luna a9-a; inca putin!
Eu trag de mine sa merg la munca, sper sa nasc cat mai repede, la 38 de saptamani mi-a cam ajuns. Sunt pe plus 20 de kilograme, edeme si tensiune ridicata, asa ca s-ar putea sa fie vorba de inductie. Maine ma intalnesc cu doctorul.
Weleda am cumparat si eu; m-am uitat si la Mustela, am cumparat si cateva chestii de la Mustela (servetele umede si o solutie care nu trebuie clatita de sters la fundulet), dar sunt un pic cam parfumate.
mirela77a spune:
seara buna
anitta suntem de mult in lumea asta si ne-am obisnuit, multumim de sustinere. abia astept sa ii fak videoclip, dar cred k petoamna o sa fie finalizat proiectul
pupici
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
mirela77a spune:
de asemenea te felicit pt inceputul lunii a noua
mai e pu#355;in si va cunoasteti
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
asteropipan spune:
salutare fetelor!!!!!
saru'mana mult pt incurajari si motzate
nu am mai reusit sa intru ieri ca am tot hoinarit cu ai mei pe afara cam toata ziua...ca si azi de altfel
azi dimi am fost la spital sa imi ia sange pt analize, sa imi faca o electrocardiograma si sa ascultam putin pitica...totul ok....am completat si foile pt internare..asa ca maine dimi la 7,direct la dr sa mai facem un eco sa vedem cum stau lucrurile ,apoi intram la taiat:))...
nu stiu de ce..da sunt f zen:))...ma asteapta cutitul da eu nu am nici o treaba,nici o frica
doamne ajuta sa fie totul ok...abia astept sa imi vad printesa..offf,ca am niste emotii,parca as fi iar la prima sarcina..abia astept sa o vad,sa vad ca totul e in regula cu ea..
azi am fost pe malul marii cu piticuta mare,Asteropi ..sa se joace cu nisip, ocazie cu care am facut 2 poze..ultimele poze cu burtoiul..o sa le incarc mai tarziu pe fb
inchei aici ca asta mica e obosita si craunita..vrea atentie
va pup si sa ne auzim cu bine maine..
dau mesaj imediat ce sunt in stare:)
Anitta_O spune:
Josefine, te inteleg ca te-ai saturat, eu abia ma misc la 35 de saptamani si nu ma alint, dar pur si simplu imi e foarte foarte greu, abia fac cativa pasi. Si sunt o persoana foarte activa, nu stiu si nu inteleg unde mi-a fugit puterea si forta fizica.
Astero, mult succes, sa fie cat mai usor si mai bine maine!!!
Mmamita, atatea ore de asteptare?... Imi pare bine ca esti activa si energica, si-mi pare rau pentru mine ca as primi un sut in fund de la tine daca m-ai vedea.
Deea, cum iti mai e? Ai mai pierdut din dop?
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 35+