Bravo felicity!Hai Tigruta,astero,Crixy!(52)
Raspunsuri - Pagina 12
Deea_Deeutza spune:
Felicitari Felicity! Viata lunga impreuna, sanatate cat cuprinde si sper sa scapi de probleme si sa alaptezi taurasul macar 1 an
Anittule bine ai pasit in luna a 9a! Mai e un pic
La farmacia tei se poate comanda si online, dar nu stiu daca doar in Buc sau merge in toata tara. Dar chiar au preturi bune si merita intrebat!
Deea 35+ cu grabit pe nume Victoras
YLARI spune:
Neatza!
Joana, stai linistita, le vei da jos, tot cam asa am luat si eu la Eva si am reusit, cu toate ca nu am alatpat prea mult (nu ca nu as fi vrut, dar asta e alta poveste). Am inteles ca in timpul sarcinii ne umplem de grasime ca asa "gandeste" organismul sa se pregateasca ptr lactatie, isi face rezerve de grasime ca sa avem lapticul gras. Hai ca ne facem noi dive la loc!
Andra, eu nu i-as taia suzeta, mai ales daca e de silicon eu am vazut pe prodisele astea ca se recomanda urgent schimbarea lor daca observam ca s-au perforat ptr ca siliconul la ingerare este toxic. Incearca sa o "ratacesti" din cand in cand. Dintii nu aveau cum sa i se modifice de la suzeta (parca gyan a intrebat) ptr ca suzetele sunt gandite, facute tocmai ptr a nu modifica dentitia, in schimb suptul degetului o face, sotul are o nepoata care a trebuit sa poarte aparat la adolescenta 1 an de zile ca sa isi refaca forma dentitiei stricata dupa suptul degetului.
Gyan in privinta folosirii pluralului, recunosc ca si eu o faceam/fac ptr ca practic si noi ca mamici participam efectiv la aceste activitati, noi le dam sa pape, noi ii scoatem la plimbare, noi ne jucam cu ei, noi de kkm cu ei, etc etc etc... Si pur si simplu vine de la sine exprimarea. Cel putin in cazul meu, nu zic ca acelasi mecanism functioneaza in cazul tuturor.
Am fost o mica purcica ieri si nu am mai intrat ca sa o felicit pe enona. Felicitari mamico, sa fiti sanatosi si fericiti!!!!
Tiii, acum vad ca a nascut si Felicityhope, felicitari scumpooo!!! Acelasi lucru si altele ptr care nu imi gasesc cuvintele de cate ori aud de o proaspata mamica: fericire, sanatate, bucurii cu puiutul langa voi, sa va implineasca, sa va infloreasca!!! Doamne abia astept sa nasc si eu! La Eva nu am avut acest sentiment, aceasta dorinta puternica, a fost o sarcina minunata care doream sa nu se mai termine fiindca nu stiam la ce sa ma astept, acum cu trombofilia asta, cu sarcina pierduta anul trecut, cu atatea medicamente si mai nou injectiile abia astept sa il scoatem de acolo sa il vad bine, sanatos, ca nu mai depinde de sangele meu...
Felicity acum am vazut ca v-ati chinuit nitzel, bine ca nu ai ajuns la cezariana. Imi dau seama ca suferi cand te uiti la capshor, dar lasa ca isi revine. Ha ha, tare asta cu cioara, da, chiar am avea nevoie, si una care sa spuna "cra cra" loooool!!!!
Am facut o gramada de cumparaturi ieri (in principal mancare ca na, daca bag in mine serios, sa am aici materie prima). Ieri am facut snitele si chiftelute ca sa avem dimineata, azi as face o musaca, ceva, nu stiu... sau o fasolica verde, ca mananca si Eva bine de-asta. Ciorba mai am, asa ca mai aman. Cel mai important: aproape am terminat bagajul de spital, in sensul ca mai am de pus ptr mine sosete, chilotii de lauza (pe care nu ii gasesc in niciun supermarket ) si papuci, si galactogil. In rest totul este in valiza nici nu imi vine sa cred. In alta ordine de idei azi am 35 sapt implinite parca, asa ca intru in 36, yupiiii!!! Deea chiar m-ai facut curioasa, ieri am cumparat de la centrofarm si tot 16 lei a fost baneocinul. Ce preturi bune au cei de la farmacia aceea, sigur 6 lei ai dat pe el? De ce oare hmmm.. Oricum nu aveam cum sa ajung acolo, asta sa ne fie paguba...
Asteropipan sunt cu gandul la tine, cum mai esti, maine e ziua cea mare!! Ce faci, ai emotii? Intra aici sa te mai incurajezi un pic. Hai ca o sa fie bine, mii de pupici.
Anitta felicitari ptr intrarea in luna a noua!!!
Noi azi mergem la tenis cu tati ma duc sa trezesc puturoasa sa ii dau sa pape ca intr-o juma de ora o stergem. Sper sa fie umbra pe acolo. Si banci. Daca nu, fug la o terasa. Sau iau un taxi si ma car acasa.
Fetelor am visat ca ma dadeam cu fi-mea pe sanie si prinsesem o vitezaaa, aveam si claxon, looooool!!!!
Puuuuup, Duminica frumoasa fetelor, Doamne ajuta de vesti bune, sanatate tuturor.
P.S. Diana, ce faci, mai da-ne o veste, ceva!
VirgiL nici tu nu ai mai intrat sau sunt eu
Clara ce frumos ai povestit de alaptat, asa sper si eu sa fie mai bine de data asta, ca sunt gata de drum cu vointa, sper sa-mi faca fatza tzitzele la cat vreau eu sa il mufez, o sa stau si non stop daca e nevoie sa cresc productia, m-am tot interesat, am tot citit, acum sa vedem ce o sa iasa. Sper ca nu doar mie okii...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Deea_Deeutza spune:
Ylari am scris pretul de pe bon. Nu-mi dau nici eu seama cum pot mentine preturile astea si lucrez in vanzari de peste 10 ani
Chiloti de unica folosinta gasesti in Auchan.
Distractie placuta afara, eu tre sa stau in casa la pat
Deea 35+ cu grabit pe nume Victoras
Anitta_O spune:
Deea, ce preturi bune au! Livreaza si in tara. Deja m-am autentificat pe site si o sa fac o comanda serioasa, sa am si in casa ceva medicamente pentru adulti si pentru copii. O sa iau si pentru bb sampon. Weleda din cate stiu e foarte bun, asa-i?
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 35+
onutza83 spune:
Hop si eu!
Buna ziuaaaaaaaaaaa.Suntem acasa de vineri dar e greu cu acomodarea nu am timp de nik.Piticotu asta pe cat e de mic pe atat de foit e:))) Am rani la san nu tsiam sa il mufez corect mi-am facut-o cu mana mea.Am facut si furia laptelui vai de steaua vietii mele.Intr-un final suntem ok.Papam san exclusiv,schimbam vreo 10 pampersi pe zi si avem si campre.Decomandata nu i-am dat nimik sa vad cat rezist.papam la cerere.nici nu ma mai uit la ceas ca mie imi convine cererea asta ca nu mai tre sa ma mai mulg sa scap de sanii pietroi:)
Am sa intu zilele astea sa va povestesc despre nasterea lui tudorica dar cand am olecutza de timp liber mai multisor:))
Va multumesc din suflet ptr sustinere,ptr incurajari si va doresc nasteri usoare la cele care mai sunt:)
am pus o poza si pe picassa!
Oana cu Bebe Tudor 39 +AMR 2 zileeeeeee
elena_gd spune:
Neatza fetelor!
Felicitari enona si felicity! Sa va traiasca puiutii scumpi, sa fie sanatosi si norocosi!
Noi astazi incheiem sapt 36 de sarcina, luni mergem la primul test non-stress. Asteptam cumintei sa treaca si saptamana viitoare, sa fim la termen. Nu m-am invrednicit inca sa calc tot ce trebuie sa pun in bagajul de spital, stau cu ele stivuite pe masa de calcat.
Fetelor eu am inceput sa fiu senina, ZENNNNN, in inconstienta mea nu prea realizez ce ma asteapta.
Ieri am primit anticipat cadoul de ziua mea, un telef smart, sa pot intra pe net din spital, treaba de-a sotului evident, ca eu n-as fi dat atatea bani pe un telefon. Este el mai incantat de jucarie ca mine.
burticile, mamicile si minunile!
Elena 35+ cu Bebster AMR 4+
tigruta spune:
Heloo!!
Felicitari Felicity
Noi suntem bine, am fost la nunta unde toata lumea se holba la mine ca la un alien doamne l-am dansat 2 melodii lente si am mancat bine
Parca ma doare putin spatele, acum nu stiu daca de oboseala sau e in imnaginatia mea ca ar fi dureri de genul celor menstruale, oricat as incerca sa ma detasez nu pot, nu mai am rabdare..
Astero nastere usoara maine!!!
Haideti fetele cu motatele ca e cam slaba activitatea pe aici
Va pup si va doresc o zi frumoasa!!
Nu prea am chef de scris in ultima perioada dar voiam sa stiti ca tot 2 in 1 sunt
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si Am ajuns la termen!!! oare cat mai sta??
mi_bebelina spune:
Felicity, Enona...felicitari dragi mamici, recuperare rapida si mult laptic! Sa va traiasca puisorii, sa fie papaciosi si necolicosi!
Despre mine ce sa zic..m-am trezit la 5.30, ora mea de trezit in cursul saptamanii, am facut mancare, pe la 9 am plecat pe la cumparaturi.....acum m-am intors si sunt rupta. De azi gata, am pui la termen, implinesc 37 saptamani, imi fac de cap....desi parca sa mai vreau sa mai dureze 2 saptamani? Sau se face prea mare puicuta?
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu