Piatra Neamt (94) - organizare intalnire 1 iunie
Raspunsuri - Pagina 9
ellinia spune:
Ce faina e poza! Ce blonda eram...! De abia astept sa ne vedem iar!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
ramona_patra spune:
Buna seara fetelor,
Eu cum va dau banutii pentru cadou?
Io muncesc pana la 18 saptamana asta, cum sa fac sa dau si eu banutii?. Help please.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona_patra Buna seara fetelor, Eu cum va dau banutii pentru cadou? Io muncesc pana la 18 saptamana asta, cum sa fac sa dau si eu banutii?. Help please. Ramona de maimutel Diana (20.07.2009) maimu diana |
Daca muncesti si maine asa, trec eu pe la tine dupa 17. Sper... Daca nu, sambata.
Pogonici, spune tu pe unde te plimbi? In ce zona ti-e mai usor sa ajungi?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mc9sp spune:
Cum sa fac sa dau si eu banutii? Eu o cunosc doar pe Magda, deocamdata..ma gandeam sa ii dau ei si poate prin ea ajung la cine trebuie.
http://noisicaminulnostru.blogspot.com
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mc9sp Cum sa fac sa dau si eu banutii? Eu o cunosc doar pe Magda, deocamdata..ma gandeam sa ii dau ei si poate prin ea ajung la cine trebuie. http://noisicaminulnostru.blogspot.com |
F. bun! Da-i magdei, ea ii da allexei si cu allexa ma intalnesc mai usor
pogonici1977 spune:
laura noi stam langa scoala 2 (pe langa ITM)....iar ca zona misunam si prin centru, parculetul mare..
LoraG76 spune:
'Neata!
Bai frate, da' una nu v-ati trezi si voi sa dati o cafea inainte de-a incepe omu' munca! Ba chiar stiu pe una treaza, da' nu's ce face cu cafeaua aia, de n-o mai da odata! Ia sa vad, pe cine trimite azi s-o serveasca?
Hai, s-aveti o zi frumoasa!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Laura25 spune:
'Neata!
V-ati invatat cu narav, bag seama. Pentru ca e o zi asa ploioasa, va tie companie un tinerel din zone mai calde, poate va incalzeste si pe voi un pic.
www.stockphotopro.com/photo-thumbs-2/AP0B2W.jpg" border="0">
O zi frumoasa!!
allexa06 spune:
Salutare!
Hop si eu, am absentat un pic, dar acum sunt aici( nu pentru mult timp ca iar ).Sunt, franta, epuizata, toate la un loc...dar nu prea am timp sa-mi plang de mila ca mai vin altele si sunt urgente rau si trebuie sa le fac fata si lor asa ca trebuie sa fiu fresh. Tocmai ne-am intors de la Bucuresti, am fost la festivitatea de absolvire ( cred ca am sa pun niste poze pe FB )
O zi buna tuturor!