Piatra Neamt (94) - organizare intalnire 1 iunie

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

salut si o cafea buna, fara tinerel; pentru dumnealui sa vina Laura.
alexa, felicitari pentru absolvire! te intreb, pentru ca n-am inteles prea bine, lucrezi la Picolo Vero? ca daca da, poate acolo reusesc sa ajung si sa las si eu banii pentru cadourile copiilor. as avea vreo 50 lei de dat, caci am de la Pogonici si prietena ei, pentru Denis si cele doua fete ale cumnatei mele Liviana.
poate imi lasi un mesaj aici daca lucrezi acolo, cand te-as putea gasi, iar daca nu, ma mai gandeam sa iau legatura cu Lora, care sta pe la 1 mai?, daca vrei sa-mi dai numarul tau de telefon sa te sun.

duminica frumoasa va doresc!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

A fost cu noi de 1 iunie anul trecut. In poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2173133690103233562RJqUDC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

ce poza frumoasa.amintiri placute!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Alexa...felicitari!

Iti voi trimite prin posta maine...ceva pentru tombola.te rog lasa-mi adresa pe PM!Sar'mana!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata! Ne bem cafeaua cu un domn mai obisit dupa we.

Am marfa la bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

pogonici vroiam sa iti zic sa dai o strigare la mine cand ajungiprin centru si poate ne vedeam acolo, dar am vazut ca ai rezolvat cu sunflower. super!

Allexa FELICITAAARIII!! Bravo! Bafta multa la licenta! Dar vii de 1 iunie, da?

My_Lady vii, da? Ne bazam pe tine.

sunflower Pana iti raspunde allexa, iti zic eu ca ea nu lucreaza acolo. Tu pe unde stai? Prin ce zona bantui? Unde ti-ar fi mai usor sa te intalnesti cu cineva?

Zilele astea sunt la oferta mingi mari si f. frumoase, cu 3.5 lei la Penny. Doar ca ieri mai erau vreo 14 doar :(. Posibil sa nu gasim cate avem noi nevoie intr-un singur loc. Am sa va rog sa nu va suparati daca nu vor fi toate mingile exact, exact la fel.
La Kouffland am vazut sticle de alea de solutie de facut sapun, cu poza din filme disney pe ele, la 2.49 lei. Iau de acolo, nu cred ca gasesc mai ieftine in alta parte.
Daca mai aveti idei, mai vedeti oferte, ziceti tare.

La multi ani Elene si Constantini!!! Sa fiti veseli, sanatosi, fericiti si sa dati de baut, deisgur!

O zi si o saptamana super sa aveti!!!

Am marfa la bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor, mici si mari!

Alexa, felicitari!

Sunflower, da, stau pe la 1 mai. Iti trimit pe PM nr. meu.

O zi buna!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Mi-a raspuns Alexa pe PM, deci am numarul ei si al Lorei. sa vad prin ce zona ajung prima data. eu stau in Maratei, pe langa centrala ciuperca/alimentara 28.
Laura, nu cred ca are cineva de ce sa se supere, mai ales ca nu-i chiar usor sa cumperi pentru atatia copii. Multumim pentru efortul tau!
sa stiti ca sunt la Lidl niste compleuri de vara tare dragute, din 3 piese, daca va intereseaza pentru copilasi. eu am fugit de la servici un pic si am cumparat unul.

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sunt si de fetite?? si la ce pret sunt???

ura e vara a afara..dar cat tine oare?? ca mam saturat de frigggggggg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare!
In primul rand, multumesc fetelor pentru urari, sunteti niste dragute .
Laura - eu zic ca ajung, trebuie...eu am intrat in sesiune, de miercuri plec la Brasov sa dau examenele,de pe data de 28 incep serviciul, deci sunt in oras pe 1. Am o perioada cam aglomerata, dar trec eu si de asta
Adu si tu la cafea pe cineva mai vioi, nu unul care a baut toata noaptea
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Alexa, sesiune?da' n-ai luat licenta?sau esti la doua facultati.n-am reusit sa ajung azi la posta, maine!

Citat:

Mergi la inceput