Piatra Neamt (94) - organizare intalnire 1 iunie

Piatra Neamt (94) - organizare intalnire 1 iunie | Autor: Laura25

Link direct la acest mesaj

Poftiti la povestit!
Capitolul 93

Poze cu noi, fetele magnifice din Piatra Neamt!

• aeperju (15.08.1978)Emma de Andrei(21.09.2007)

• Ancutza_Bro(29.12.1983)-Anca de Sabina Ioana(03.11.2009)

• allexa06(27.10.1979)-AlexadeRazvan Ioan(29.03.2006) si Stefan Teodor(21.12.2009)

• crissandrada(15.02.1980)-Cristina ElenadeAndrada Ana Maria (12.09.2002)siAlessia Ioana (13.01.2008)
  • cosminiq(22.01.1977)-Mihaela IoneladeCosmin Ionut(05.08.2004)

• carmenstefi(04.11.1974)-CarmendeStefi(30.10.2005)

• ellinia(22.01.1979)-Cristina GabrieladeStefan Costin(25.02.2005)

• Laura25(23.09.1978)-Laura de Rares Mihai si Bianca Andreea(13.06.2005)

• LoraG76(03.06.1976)-Laura de Iustina(31.10.2004) si Adelina(02.09.2010)

• MagdaR(19.04. ...)-MagdadeAna Maria (13.02.2002)siTeodora (31.10.2009)

• oramona(24.01.1982)-RamonadeMaria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

• pisellino(04.10.1985)-CatalinadeRobi(08.11.2007)

• pogonici1977(...... ...)-deIoana Nectaria (15.10.2010)

• ramona_patra(.......)-RamonadeDiana (20.07.2009)

• sunflower1979(30.07.1979)-Cristina deDenis Stefan (30.07.2007)

• uliiasi(01.02.1981)-IuliadeDavid Andrei(04.07.2009)

Lista cu participanti la intalnirea de 1 iunie

1. allexa06 + 2 baieti ( 2 ani + 6 ani) -
2. crissandrada + 2 fete (4 ani + 9 ani) -
3. ellinia + 1 baiat (7 ani) -
4. Laura25 + 1 baiat +1 fata ( 7+7 ani) -
5. LoraG76 + 2 fete ( 1 an + 8 ani) -
6. Laura-Ioana + 1 fata (4 ani) -
7. MagdaR + 2 fete (2 ani +10 ani) -
8. oramona + 2 fete (1 an + 6 ani)
9. pogonici1977 + 1 fetita (1 an) -
10. Ana (prietena pogonici) + 1 fetita (1 an) -
11. ramona_patra + 1 fetita (3 ani) -
12. sunflower1979 + 1 baiat (5 ani) -
13. andreutza + 1 baietel (< 1 an) -
14. My_Lady0091 + 2 fete (< 1 an + 2 ani)
15. Liviana + 2 fetite (2 + 4 ani) -
16. mc9sp + 1 fetita (2 ani) -
17. Manuela (prietena Laura) + 1 baiat (1 an) -
18. Catalina (prietena Laura-Ioana) + 1 fata (4 ani!?) -
19. Lili (prietena Laura) + 1 fata (3 ani) -

Premii pt tombola

1. bijuterii handmade by MagdaR
2. tutu handmade by Laura Ioana
3. Carte personalizata - oferita de LoraG76
4. Service hardware gratuit - sponsorizare Responder
5. 4 DVD-uri cu desene animate/filme - la alegere - oferite de Laura25
6. Un voucher de cumparaturi la magazinul Piccolo Vero - sponsorizare Piccolo Vero;
7. O pereche de adidasi de dama - oferiti de My_Lady0091

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Dar ce savureaza nenea ala cafeaua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Asaaa... am deschis lista, astept inscrierile .

In primul rand, Laura, bun revenit! Ma bucur ca ai raspuns si ca esti incantata de ideea de a ne vedea. Ar fi super un tutu ca premiu daca ai putea sa il faci si nu presupune prea mult efort din partea ta. O problemuta va fi daca premiul e castigat de o mamica ce are numai baieti. Dar probabil gasim o solutie, il face cadou la cineva sau face schimb cu alt castigator.

Pentru a nu fi confuzii, scriu in detaliu ca sa stim cum stam:

1. Nu stim daca avem sponsorizare ca anul trecut pt locul de joaca. Daca nu avem, fiecare va trebui sa plateasca pt copilul/copiii lui. Asta se va face acolo, la fata locului, cand plecam.
2. Pt tombola, eu voi printa niste bilete cu numere, cine vrea sa participe (NU este obligatoriu, vreau sa fie clar, numai cine vrea!!) cumpara 1-2-3(cate vrea) bilete - fiecare va costa 10 lei. Orice idee de premiu este mai mult decat bine venita: cosmetice, bijuterii, tutu, un tortulet sau o prajitura, carti, DVD-uri ... nu stiu , ce idei aveti voi, orice.
3. Pentru cadouasele copiilor as vrea sa stabilim de comun acod cam ce suma punem pt 1 copil (10, 15, 20 de lei) si sa incercam pana pe 25 mai sa ii adunam, sa avem timp de cumparaturi.
4. Pentru prajituri, sucuri: cine vrea si are cum (pricepere, disponibilitate, timp) poate sa faca si sa aduca ceva dulce sau sarat (saratele, fursecuri de ex.) la locul de joaca. Daca reusesc sa obtin sponsorizare de la tymbark si facem rost de cateva sticle de suc, e bun. Daca nu, cum facem?

Pentru premiile la tombola, avem prima sponsorizare!! Firma Responder ofera o 'sedinta tehnica' gratuita: incarcare de cartus, reinstalare de sistem, devirusare, instalare de programe, diagnostic si consultanta in caz ca ceva se strica la calculator, imprimanta, copiator etc. Baietii au zis ca le e mai greu sa promita in premiu si schimbari de piese, cu piesele platite de ei, dar tot ce inseamna manopera si consultanta intra in acest premiu.
Criss si Lora pot sa vina sa spuna ce baieti seriosi si priceputi sunt la firma asta . (ar fi funny tare sa castig eu premiul asta )

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Foarte tareeee!!! Bravo, Laura si bravo baietilor de la Responder!

Sa treci ca premiu pt. tombola si o carte personalizata, da? De asemenea, ar fi culmea s-o castig eu! Daca tu castigi premiul oferit de Responder si eu cartea, facem schimb?:))

Cu restul, de acord! Eu fac o prajitura pt. pitici, am zis!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Salut!
zic si eu - avand in vedere ca vom plati cam tot, sa luam cadoul pentru copii de 10 lei, sa fie simbolic. de exemplu am vazut aseara la Kauffland o minge de marime mijlocie 8 lei (si ceva). mai era creta aceea jumbo, in cutie de plastic, cam 5-6 lei (pentru asta nu m-am uitat aseara daca este, dar cam atat costa). mai putem lua baloane de sapun (gasim si cu 1 leu, la Kauff era 2.5) si care-s tare faine; ma bucur si eu de ele.

ma abonez si eu cu o prajitura cu visine, sa o fac.
pentru sucuri, daca nu e sponsorizare putem lua de acolo cate un suc la copii sau sa luam cutii mai mari din care sa le punem in pahar. (cu cutii mici de tedi sau ce sucuri au ei acolo nu stiu daca ne primesc).

in rest, eu va felicit pentru efortul mare de a organiza ceva frumos pentru copii si pentru noi si sunt sigura ca va fi de neuitat. anul asta poate n-oi mai fi asa stinghera si Denis nu va mai sta doar pe la baie, sa prind si eu o poza cu voi.

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Neatza,
Am o clipa libera si v-am citit. sunt de acord sa punem banuti pentru copii si sa le luam ceva simbolic. Daca nu o sa fie sponsorizare pentru locul de joaca nu e bai, cred ca fiecare mamica va fi de acord sa plateasca doar sa-si vada copilul fericit. Cu prajiturelele nu vreau sa promit si sa nu pot face. In rest sunt de acord cu tot ce hotarati voi.
O sa incer sa vb cu Ancutza_bro stiu ca e foarte ocupata la munci si nu stiu daca mai are timp sa intre aici.
Va pup.
P.S: Cum ne intalnim sa dam banutii pt cadouri?

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

am vazut acum pe net ca mingile alea de la Kauff intra la reducere de saptamana viitoare, la 4.49 lei si au 23 cm diametrul. si vor fi si cutii din alea mini de puzzle la 1.49 lei.

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Eu incep munca, dar o sa intru seara sa citesc ce-ati scris si hotarat. sigur voi aduce si eu ceva dulce pentru piticii nostri si nu promit ca va fi si ceva pt tombola, decat daca voi avea timp. Scrieti aici cum facem cu banutii si cati vor trebui.

participam la concursul Klorane , un vot daca va placem , or1 si or2 (http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Momente%20Klorane%20Bebe&page=4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Helloooo
Remember me?
Nu am citit nimic, de la servici nu am cand, iar acasa nu stiu de ce sa ma apuc intai.

O sa incerc sa vad despre ce este vorba (ca am vazut scris ceva de o tombola), dar indiferent, as vrea sa vin si eu la intalnire. Mai devreme de ora 19 nu cred ca pot sa ajung, dar 90% sunt si eu prezenta cu tot cu mandra.

Va pup si abia astept sa ne vedem.

ps: Ramo, saru'mana de telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

laura..am o intrebare, am o prietena care are fetita deoseama cu dra mea, deci 1 an si 7 luni, ea nu citeste acest forum, deci nu e membru, dar ar vrea sa vina si ea cu printesa ei, si va participa in mod egal cu banutii la fel cum vom pune si noi ceillati..poate veni si ea???

daca da, noi vom fi 2 mamici cu 2 d-re de 1 an si 7 luni...

cred ca eu voi face niste biscuitei de casa....ca am fc ieri si am dus in parculet la topogane si au avut mare succes, aveeau diferite forme..atractie totala ptr copiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata
am inceput lista cu prezenta. Cine mai doreste, cine mai pofteste?! Scuze daca am ratat pe cineva. Ridicati mana sus!

Ramona, mai intai sa stabilim cati bani punem, apoi ne gasim noi intr-o zi (tre sa platesc facturile acusica )
Ancutza sa imi lasi si mie un nr de telefon pe PM cand mai intri.
pogonici, din partea mea, e foarte ok. Am si scris in lista.

cati bani punem pt cadouase?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput