Piatra Neamt (94) - organizare intalnire 1 iunie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

si ca sa va spun si doua vorbe despre Sabina:

Am scapat de tot de pampers de vreo doua luni, se tine toata noaptea, rar se trezeste in toiul noptii si spune "iepede iepede" si atunci stiu ca vrea la olita.

Este tot un uragan mic, pe orice pune mana strica, varsa, murdareste

La cresa le iubeste pe asistente de numa, cand o cert pe-acasa se cere la ele. Cu copilasii socializeaza foarte bine. Mi-e drag de ea ca nu e rautacioasa, ea nu stie sa loveasca, sa muste, sa impinga.

Stie cel putin 10 (daca nu chiar mai multe) cantecele pe de rost si toata ziulica lalaie prin casa.

Am inceput sa ne intelegem tot mai bine si mai usor, vorbeste in fraze, inregistreaza tot si le tranteste cand nici nu te astepti.

Ce sa va mai spun? am pus aici cateva poze.
Dupa-amiaza, dupa cresa mai iesim la strand, poate ne intersectam vreodata.
Gata timpul meu, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Anca, e o dulce Sabina si a crescut! Felicitari pt. renuntarea la pampers! Si parca povestesti de fie-mea, Adelina. Sa stii ca o pomenesc des pe Sabina, stii tu de ce.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mc9sp spune:

Daca lista mai e deschisa, as vrea sa ne inscriem si noi pt participare - eu si Teodora, fetita mea de 2 ani si 10 luni. Suntem de acord si cu locatia, si cu ora si cu cadourile. Important e ca copiii o sa se joace si noi sa ne cunoastem.

http://noisicaminulnostru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

zi buna tuturor!

mi-am permis si eu o vizita scurta la voi

felicitari!
vad ca va organizati frumos

si noi incercam ceva, deocamdata suntem la faza de culise
daca reusim o sponsorizare, ceva ca anul trecut...va trimitem si voua
macar niste baloane si tot sper ca va fi ceva

mai vorbim cand avem puse la punct mai multe detalii
tuturor

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

extragerea premiilor

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare!
Laura- am facut rost de o sponsorizare pt tombola de la Piccolo Vero, va fi asa cum am discutat noi, un voucher, valoarea nu o stiu inca, dar va fi sigur.Si cine va castiga se va duce si va alege ceva de valoarea voucher-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

alinuk, multumim!

Allexa, super!!!

Am fost la Lolipop. Doamna a zis ca are o gramada de telefoane si solicitari si ne=a propus varianta 18-20:30, 20 de lei de copil. Deci se scurteaza cu jumatate de ora timpul de stat (2.5 ore). E ok? acceptam asa? Vreti sa mai intrebam in alt loc?
Daca voi imi dati ok-ul eu ma duc sa dau 100 de lei avans.
Astept parerea voastra.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Laura, eu cred e bine si asa (daca altfel nu se poate), sa vedem ce mai zic si alte fete. Dar, daca oricum ii platim, de ce nu ne lasa Alina sa alegem ce varianta orara vrem? Mai ales ca te-ai dus din timp si ai vorbit? A facut deja rezervari pentru intervalul 17-18? Ca daca nu a facut, teoretic ar trebui sa poti rezerva ce perioada vrei!
Zic si eu asa, ca nu stiu cum a pus Alina problema

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Laura, eu cred e bine si asa (daca altfel nu se poate), sa vedem ce mai zic si alte fete. Dar, daca oricum ii platim, de ce nu ne lasa Alina sa alegem ce varianta orara vrem? Mai ales ca te-ai dus din timp si ai vorbit? A facut deja rezervari pentru intervalul 17-18? Ca daca nu a facut, teoretic ar trebui sa poti rezerva ce perioada vrei!
Zic si eu asa, ca nu stiu cum a pus Alina problema

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

A zis ca are foarte multe cereri si telefoane pt ziua aia. Ca pe unii i-a putut pune de dimineata, dar mai sunt si altii care vor dupamasa, dar ne-a tinut loc noua. Ne-a intrebat daca acceptam 18-20:30 pt a putae bagat alt grup inaintea noastra (probabil in intervalul 16-18 si sa stea si ceilalti 2 ore). Banui ca daca noi vrem de la 17:30, sa puna alt grup numai de la 16 la 17:30, nu le convine alora numai o ora jumate si renunta, adica pierdea ea banutii pt intervalul ala. Au devenit destul de cautati si de aglomerati fara de acum 1 an. Si cum afacerea e afacere ... se incearca obtinerea de profit maxim cand se poate. A mai spus ca fetele lor animatoare vor fi in ziua aia pe la strand si in Billa si ajung la locul de joaca mai tarziu, deci ar fi si in avanatajul nostru sa nu ne grabim de la 17:30 (sa ajunga si animatoarele la locul de joaca).

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pai, in cazul asta, e bine asa. Vad ca nu au mai raspuns fetele, dar cred ca ar trebui platit avansul ca sa fim sigure ca nu ramanem pe langa. Sa vedem ce zic si celelalte fete.

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

salut! eu de acasa nu prea deschid calculatorul, ca tabaraste Denis pe mine. Dar acum am intrat ca a dat harnicia peste mine si vreau sa fac sirop din muguri de brad si cautam o reteta.

mi se pare foarte buna propunerea cu ultimul interval orar la Lollypop; e de inteles ca vor si ei sa profite si 1 iunie nu e o zi ca oricare. si asa vom avea un beneficiu, stand 2,5 ore cu 20 lei. abia ne vedem de treaba in liniste dupa ce iesim de la servici.

va pup! duminica frumoasa!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput