Piatra Neamt (94) - organizare intalnire 1 iunie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Lora, incerc.

Chestia e ca asta mica a mea e cam mofturoasa si sta mufata cam toata ziulica la san.si depinde cum va lucra si sotul-ca el ne transporta.eu am carnet, dar n-am mai condus de 5 ani

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ok, am inteles. Stiu cum e, ca si eu tot zic ca vin la Bacau sa ma intalnesc cu o prietena la o cafea si nu apuc.

ellinia, dar cosminiq nu vine? ca nu mai zice nimic, vad...

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

salut! am scris si eu ieri, exact din aceleasi considerente ca Lora, spun ca 10 lei pt cadoul copiilor e suficient.
si mai vreau sa o trec pe lista pe cumnata mea care a fost si anul trecut (Liviana) cu 2 fetite 2 si 4 ani.

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaR spune:

Buna fetele!
Sunt si eu de acord ca sunt suficienti 10 ron pt cadou. Parerea mea e ca putem lua mingi pt toti. Si cei marisori, dar si cei mititei se vor bucura la fel de mult de o minge. E o jucarie si pt fetite si pt baietei. Si daca or mai ramane ceva banuti rest, ma gandesc ca ar fi dragute coifurile, baloanele... Am insa o retinere pt "trompetele" alea de petrecere. Ma gandesc doar la copiii mici, pentru care zgomotul ar fi prea obositor (muzica, tipete, rasete, plansete + "trompete")
Eu mi-am dat doar cu parerea.

Da' cafea nu da nimeni? Eu nu am decat ciocolata calda. Poftiti, daca doriti!

Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora

http://magdahobbyarts.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Din pacate cele 10% sanse de "NE" s-au adeverit. In perioada 29 mai - 5 iunie voi fi plecata din tara intr-un infotrip.

Imi pare rau, pe bune ca imi pare rau! Mi-as fi dorit sa fiu cu voi.
Poate ne mai organizam vreodata in vara asta, macar pe la gradina de vara.
Sa va distrati si sa faceti multe poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ancutza, chiar daca imi pare sincer rau ca nu poti veni, lasa ca ne gasim ocazii sa ne vedem noi! Sa nu plangi si sa te bucuri de plimbarea! As vrea eu sa fac infotrips de astea Unde pleci?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Anca, FOARTE TARE, fata! Sa te bucuri de excursie! Prin ce loc exotic urmeaza sa te plimbi? Si da, recunosc ca te invidiez! Ce mai face Sabina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Eii, stati ca nu e chiar excursie , e in interes de servici, vazut hoteluri, facut rapoarte, alea alea. Plec in Creta si Santorini...dintotdeauna mi-am dorit sa vad Santorini , iar in octombrie s-ar putea o Guatemala si Belize .

E minunat domeniul din punctul asta de vedere, dar e si FOARTE MULT de munca, rar imi ridic ochii din calculator pentru cateva minute....de aceea si atat de rar pe forum.

Va pup pe toate si sper sa reusesc sa ma vad si cu voi cumva.

Mergi la inceput

OOOO M G!!!! Ce viata! Anca, muncesti, da' merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Laura multumesc pt primire.
Si eu sunt de acord cu 10 lei pentru cadouri. Cei mici oricum vor fi bucurosi ca sunt la petrecere, cred ca prea putin va mai conta cadoul

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput