Piatra Neamt (94) - organizare intalnire 1 iunie
Raspunsuri - Pagina 18
catod spune:
Bun gasit,
chiar de la distanta, as vrea sa particip si eu la tombola voastra umanitara!!!
Laura, vreau sa-ti trimit in cont 50 de lei pt. bilete..., dar nu mai am nr. tau de cont!
Mult succes fetelor, totul o sa fie perfect de 1 iunie!!!
_
mami si minunea Mihnea
_
"Nu merge in spatele meu,s-ar putea sa nu conduc.Nu merge in fata mea,s-ar putea sa nu te urmez.Mergi langa mine si fii prietenul meu" ( Albert Camus)
LoraG76 spune:
eumada si catod, meritati cate-o floare!
MyLady, de asemenea merita o floare din partea noastra!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Laura25 spune:
catod, eumada, va multumim mult!
Madalina, sigur ca le dau cartea lor. sunt la scoala amandoi si se vor bucura , cu siguranta.
catod, iti dau un PM. Premiile la tombola sunt scrise in prima postare de la subiect. Vei avea numere de bilete la 3 la 8, cele cu nr 1 si 2 vor fi pt eumada (ea a anuntat prima ca vrea bilete ).
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Numa sa nu fie cactus... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Florile de cactus sunt niste flori deosebite! Dar nu la ele ma refeream, eu n-am cactusi de dat, mai ales la astfel de subiecte.
Am uitat sa pun zambetul:
LoraG76 spune:
am inteles-o, stai fara grija!
sunflower1979 spune:
mama, ce-am ramas in urma cu cititul, de dimineata nici nu mai gaseam subiectul. ieri am stat acasa cu Denis ca a facut amigdalita si n-am reusit sa intru pe net. D. e bine acum, ia tratament si pe 1 iunie va fi in forma perfecta.
Laura, nici n-am cuvinte suficiente sa-mi exprim admiratia pentru toata alergatura si efortul tau si inca am in minte cum povesteai ca aveai casa plina de pachete cand ai organizat actiunea "3 sate". eu zic ca te stresezi prea mult cu ce crede/se supara careva si anul trecut pareai chiar suparat, cand de fapt tu erai agitata sa iasa totul bine. suntem toate constiente de efortul tau si ca faci sa fie cat mai bine din toate punctele de vedere.
raman si eu inscrisa cu o prajitura cu visine pe care o voi face cu o seara inainte, caci vineri voi fi singura la birou si nu pot sa lipsesc, sigur voi aduce ceva pentru tombola (cercei/dvd/ gasesc eu ceva) si tombola nu e obligatorie, nu? deci cine vrea, participa, cine nu, nu. e foarte buna si ideea cu o cutiuta separata, ca poate mai are cineva de dat 2-3-5 lei si din putin se aduna mult.
am citit in mare viteza destule pagini si poate am mai uitata ceva, dar va doresc sanatate tuturor, week-end cu soare si daca mai pot ajuta cu ceva pr 1 iunie, o voi face.
ah, si am reusit sa ma intalnesc cu Lora aseara sa-i dau banii. a iesit saraca cu micutzica in brate pe vantul ala. merci mult!
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
alinuk spune:
fetelor ma bucur sa va vad atat de entuziaste si de dornice sa ne sarbatorim de ziua tuturor copiilor
si noroc cu voi! cu tombola uitasem la bucuresti sa trec premiile
succes! si tinem aproape
ce frumos la voi... va delectati cu prajiturele
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
sarbatorim de ziua tuturor copiilor...
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
ellinia spune:
Am uitat ... ca nu mai gaseam subiectul: Lora, eu eram cu negresa, am sa o fac dimineata.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)