Piatra Neamt (94) - organizare intalnire 1 iunie

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

laura..sa ne zici atunci daca e nevoi de 2-3 lei sa mai punem ptr acesti copii...ptr plata locului de joaca..ca nu se trage calicia la nimeni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

pogonici, pai atunci, cine-o sa vrea - nu e obligatoriu - o sa cumpere cate-un bilet-doua, la tombola umanitara - se castiga cate ceva din ce e in lista pe prima pagina - costa cate 10 lei/bilet si banii vor fi folositi pentru cei 2 baieti, pentru plata locului de joaca si ce-o mai ramane, sa foloseasca Laura pentru ei exact cum a zis. Dar da, am putea da si cate 2-3 lei, acolo, pentru ei, la nevoie, desigur.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ok..vedem la fata locului

Laura-prietena mea se numeste Ana , asta ptr a mentiona atunci pe pungutele de cadouri...in caz ca pui etichete (ca nu mai tin minte cum a fost anul trecut)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Laura o sa-ti dau duminica bani pentru 2 bilete de tombola pentru copilasii aia.Si sper sa ne intalnim pentru ce am discutat.Neaparat.
Sunt necajiti si merita o bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ma tot gandesc si ma sucesc si nu stiu cum sa zic si cum sa fac sa fie bine si sa nu se supere nimeni si sa nu fie exagerat de multe comentarii negative dupa aia (stiu ca vor fi, dar macar sa nu fie prea multe).

Avand in vedere ca vom plati noi tot si pt cele cu 2 copii suma de 60 lei nu e chiar de ici de colo (nici 30 de lei nu se iau din drum), credeti ca ar fi mai bine sa nu facem tombola cu vanzare de bilete, ci sa primeasca fiecare cate un bilet doar pt ca a venit la eveniment, fara sa plateasca, iar pt cei 2 baieti sa pun o cutie pe o masa si sa dea fiecare cat are/cat poate/cat vrea?

Intreb in primul rand pe cele care au contribuit la premii , ati fi de acord sa facem tombola pt toata lumea, fara sa mai fie scopul tombolei unul umanitar?

Va rog sa va dati cu parerea, sa decidem impreuna cum sa facem.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Laura o sa-ti dau duminica bani pentru 2 bilete de tombola pentru copilasii aia.Si sper sa ne intalnim pentru ce am discutat.Neaparat.
Sunt necajiti si merita o bucurie.
Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Multumesc, Madalina!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

No ii bun si asa....da` poate vii ca transferul costa cat nu face.
As fi venit si io da` maimutza mea e cu tabieturi..poate o iau daca ne intalnim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Ma tot gandesc si ma sucesc si nu stiu cum sa zic si cum sa fac sa fie bine si sa nu se supere nimeni si sa nu fie exagerat de multe comentarii negative dupa aia (stiu ca vor fi, dar macar sa nu fie prea multe).

Avand in vedere ca vom plati noi tot si pt cele cu 2 copii suma de 60 lei nu e chiar de ici de colo (nici 30 de lei nu se iau din drum), credeti ca ar fi mai bine sa nu facem tombola cu vanzare de bilete, ci sa primeasca fiecare cate un bilet doar pt ca a venit la eveniment, fara sa plateasca, iar pt cei 2 baieti sa pun o cutie pe o masa si sa dea fiecare cat are/cat poate/cat vrea?

Intreb in primul rand pe cele care au contribuit la premii , ati fi de acord sa facem tombola pt toata lumea, fara sa mai fie scopul tombolei unul umanitar?

Va rog sa va dati cu parerea, sa decidem impreuna cum sa facem.

Laura, eu sunt de acord cu ambele variante, oricum as fi cumparat un bilet la tombola.
Oricum, cei doi baietei sunt foarte simpatici! Eu cred ca merita.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu sunt de acord si cu tombola umanitara, dar si cu varianta cu o cutie in care sa puna fiecare cat vrea/cat poate. De fapt, poate ar fi mai corect asa, astfel nimeni nu are nimic de comentat - desi nu vad de ce ar avea.
Serios, eu, una, nu inteleg ce ar putea avea cineva de spus - negativ - vis-a-vis la organizare si restul...ti-ai dat toata silinta sa impaci pe toata lumea, cheltuiala e minima pentru toata lumea, nu se asteapta nimeni sa primeasca vreo masina cadou, prezenta tuturor este un act benevol, nu ai obligat pe nimeni sa faca/dea ceva si s-a stiut de la bun inceput ca noi vom suporta toate cheltuielile. Are cineva ceva de zis? Sa ridice doua degete!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Pun si io la bataie pentru copilasii aia doi...(ce nedreapta e viata cu unii) o carte faina,"sa invatam despre stele si planete",luata pt.Eva(care e prea mica),doar ca a vrut si ea la fel cu cadoul pe care l-am facut candva.

E doar frunzarita de maimuta mea,in stare foarte buna.

Ca le-o dau lor ca o puneti la tombola....cum vreti.

Mergi la inceput