Piatra Neamt (94) - organizare intalnire 1 iunie
Raspunsuri - Pagina 14
Laura25 spune:
Intrebare2: ne poate ajuta cineva cu 2 borcane din alea din plastic, transparente, unul din ele cu capac? Vom avea nevoie sa punem banutii pe biletele la tombola si hartiute pe care scriem numere din care se vor extrage castigatorii la tombola.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Mai mult de 3 minute in acelasi loc? Vise! Doar daca-i sedam.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Laura25 spune:
Uau .. sunte pe prima pagina ...
Ne scuzati, noi mai vorbim si prostii pe aici ....
LoraG76 spune:
waw! nu stiam cine-a furat subiectul!
Laura25 spune:
In jumatate de ora ma duc sa iau mingile de la Orion. Lora, esti invitata sa filmezi.
LoraG76 spune:
:)) doar daca le duci cu sacu-n spate. Esti pe post de Mos Craciun!
Abia astept 1 iunie! Ma bucur eu, deja, ca un copil!
Laura25 spune:
Ca tot veni vorba, cu filmatul/fotografiatul ne descurcam noi, fiecare cu ce are, da? Sau vreti sa vorbesc iar cu un fotograf profi?
LoraG76 spune:
Mai tii minte cat a costat nenea de anul trecut?
magdaR spune:
Hristos s-a inaltat!
Fetele, tare ar mai merge o cafea. Pt mine una micuta si nu prea tare, ca numai din astea pot.
Multumesc Alexa de pupici. Sa stii ca si noi ne tot pupam asa, intre noi, dar nu are nici un efect. Adica raceala asta tot nu vrea sa treaca...
Lora, Teo nu iese din casa fara o jucarie. Mereu alta (masinute, jucarii de plus), insa preferatele ei sunt cataloagele de la Avon. Atata ce le mai cara dupa ea peste tot pe unde mergem si le tot miroase, si da si celor din jur sa le miroase, ca m-am gandit ca ar trebui sa primesc ceva bani de la Avon pentru cata reclama le facem. Adelina o locomotiva parca voia, nu?
Referitor la propunerea ta , Laura, cu desenele, eu cred ca e foarte buna. Cu siguranta nu vor sta baietii sau copilasii mici sa coloreze, dar Ana, care e maricica si cred ca si alte fetite mai maricele , s-ar bucura sa aiba o astfel de activitate. Ana deja imi spune ca vine la Lolipop, dar numai ca sa fie cu noi, ca nu crede ca se va da pe topogane si alte alea.
Si, ma mai gandeam, oare in loc de borcanele de plastic, nu ar fi bune cutiile transparente de la torturile de inghetata? Una din aia, destul de maricica, am eu.
Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora
http://magdahobbyarts.blogspot.com
LoraG76 spune:
Magda, pai n-o sa fie singura fetita mai mare, Ana. Va fi si Andrada Cristinei, care are 9 ani si cateva luni.
Eu zic ca pe masinuta era bataia...locomotiva i-o oferea Teo sa-i lase-n pace masinuta, dar Ade nu si nu!