Piatra Neamt (94) - organizare intalnire 1 iunie

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!
Dau eu cafeaua de aici de la Brasov, dar veniti repede, sa nu se raceasca

Magda - toti ati racit? Imi pare rau sa " aud " asta.Multi pupici de la mine, sa va treaca repede

Eu sunt convinsa ca va fi super de 1 Iunie, copilasii super incantati ( parca-i vad )..si MULTUMIM PT SUCULETELE TEDI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu stiu mai multe 'dedesubturi' pentru ca activez pe facebook intr-un grup unde sunt fetele ce au organizat ultimele actiuni de pe DC. Sa stiti ca tot contributia membrilor e cea mai importanta. Adica pt obtinerea majoritatii sponsorizarilor (mai mici sau mai mari) s-au agitat cateva fete de pe forum. Organizarea de la Bucuresti (facut pungi cu cadouri, organizat atelier de desenat/pictat pt copii, organizarea tombolei si a concursurilor) tot o mana de fete care fac voluntar treaba asta o fac. Si nu le plateste nimeni, nu obtin decat bucuria de a darui si de a face o treba buna. Asa ca e mai mult implicarea si actiunea unei maini de fete inimoase decat bani si contributii generoase din partea unuia sau a altuia.

Noi la Piatra inca suntem putine si logistica nu e foare mare, dar da, am avut mici momente cand m-am simtit ca ma agit cam singura. Poate ca daca ne-am fi pus toate 'antenele' in functiune am fi avut si noi o sponsorizare mai consistenta de la firme/magazine din oras si nua r mai fi trebuit sa cumparam noi cadourile copiilor de exemplu. Dar eu ma bucur si pt ceea ce am reusit sa facem si nu e chiar putin. Ma bucur ca sunt doritori sa aduca o prajitura si sa nu dam bani pt asta, ca am reusit sa avem si cateva premii pt tombola, ca uite, vom avea suc pt copii fara sa scoatem bani. Nu e chiar nimic ... Si pana una-alta, intalnirea de 1 iunie e o chestiune benevola. Vrei sa partici in conditiile date (contribuind cu bani la locul de joaca sau la cadou de ex.) , ok. Nu vrei/ nu iti permiti/ vrei sa faci ceva mai bun cu cei 30 de lei/copil, la fel de ok (zic in general, nu ma adresez unei persoane anume).

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, stim.
Eu vreau doar sa-l vad pe Sebi cum cara 28 de mingi...as veni sa-l filmez, sincer, n-as vrea sa pierd momentul.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Magda, multa sanatate Teodorei! Pe 1 iunie isi ia si masinuta aia cu ea? Sa stiu dac-o mai urmareste Ade.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Laura, stim.
Eu vreau doar sa-l vad pe Sebi cum cara 28 de mingi...as veni sa-l filmez, sincer, n-as vrea sa pierd momentul.

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Cred ca mai degraba ai sanse sa ma vezi pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Alexa am pus coletul pe numele lui Marcel!

Laura-sunt o pereche de tenesi sport de dama, noi-doar probati.marimea 38, dar defapt sunt un 35,5-36!i-am comandat online-dar nu s-au potrivit marimile!

asa arata-dar sunt lila!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=115543941916188&set=oa.310761202331479&type=1&theater

sper sa va placa!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Alexa am pus coletul pe numele lui Marcel!

Laura-sunt o pereche de tenesi sport de dama, noi-doar probati.marimea 38, dar defapt sunt un 35,5-36!i-am comandat online-dar nu s-au potrivit marimile!

asa arata-dar sunt lila!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=115543941916188&set=oa.310761202331479&type=1&theater

sper sa va placa!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Multumim mult, My_Lady!

Mergi la inceput

Intrebare: credeti ca ar fi bun, i-ar interesa pe copii sa le ducem culori si fise de colorat/ foi albe sa faca desene?

Mergi la inceput

Ar fi bun sa stea locului sa faca desene...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Ar fi bun sa stea locului sa faca desene...

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Speranta moare ultima, nu-i asa? Crezi tu ca va sta pe scaun mai mult de 3 minute!??!

Mergi la inceput