Piatra Neamt (94) - organizare intalnire 1 iunie

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Alexa, sesiune?da' n-ai luat licenta?sau esti la doua facultati.n-am reusit sa ajung azi la posta, maine!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Nu, anul asta am licenta de dat. Anul trecut eram in anul III.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!

Azi avem la cafea un baiat vesel:

Am vorbit la Orion la un stand cu jucarii sa ne aduca 28 de mingi si 28 de cutiute de alea de facut baloane. Alea de facut baloane costa 2 lei/bucata, mingile 5 lei (sper sa gaseasca modelul ales de mine, sunt f. colorate si frumoase). E ok?
Azi ma duc din nou la Lolipop sa le fac o propunere de publicitate cu baner pe forum in schimbul celor 2,5 ore de stat acolo. Sper din suflet sa accepte si sa nu ne mai coste locul de joaca. Revin cand am noutati.

O zi cu spor!

Laura

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Neata! la asa cafeluta vin sigur. Laura, e foarte ok si cu, cadourile si cu spatiu, ar fi minunat daca ar fi de acord, dar nu prea cred, poate o reducere, ceva.
Da eu cui dau banutii? ar veni 5+2=7*2=14 sau dam 20 sa mai fie de un suc , ceva

participam la concursul Klorane , un vot daca va placem , or1 si or2 (http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Momente%20Klorane%20Bebe&page=4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ramona, cate 10 lei/copil am strans pt. cadouri. Poti sa-mi dai mie banii, ca ma intalnesc mai des cu Laura. Gasim noi ce sa le luam de cei 3 lei care raman, nu-ti fa griji. Ceva creta/baloane...gasim.

Tinerelul asta...e cam tinerel.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Ramona, am decis sa strangem 10 lei de copil pt cadouri pt ca vom mai lua ceva, inca nu stiu ce, dar am sa mai gasesc eu ceva de 3 lei care sa merite. Baloane primim de la DC, inscriptionate ca anul trecut. Deci 20 de lei ar tebui sa facem cumva sa ajunga la mine. tu in ce zona lucrezi/stai?

Maine, miercuri, de la 18, cine vrea sa vina la gradina de vara sa bem un suc, sa imi dea banii pt cadourile copiilor (daca e cazul) si sa mai punem tara la cale. E ok asa? Eu ma vad cu ellinia acolo. Cine mai vea sa vina, va asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, ar fi super daca ar fi de acord cei de la Lolipop. Multumim ca te zbati atat. Daca nu or sa fie de acord, asta e, ne descurcam noi.
Totusi sa ne vedem si noi sa-ti dau banutii. Cand iei cadourile de la Orion?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

[b]Laura, ar fi super daca ar fi de acord cei de la Lolipop. Multumim ca te zbati atat. Daca nu or sa fie de acord, asta e, ne descurcam noi.
Poate reusim totusi sa ne vedem si noi sa-ti dau banutii. Cand iei cadourile de la Orion?

Pai nu am zis ca ne vedem maine?

Doamna cu care am vorbit se duce in noaptea asta la Bucuresti dupa marfa, deci probabil joi le voi lua. A fost o dragutza, a zis ca daca nu gaseste din alea la 5 lei, poate se descurca sa ne ia la maxim 6 lei/bucata si sa ne dea o reducere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Da, asa-i, ma gandeam sa nu le iei inainte sa ne vedem. Cum e vremea prin oras? E caldut? Eu sunt la Polul Nord , la mine e frig, frig...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Da, asa-i, ma gandeam sa nu le iei inainte sa ne vedem. Cum e vremea prin oras? E caldut? Eu sunt la Polul Nord , la mine e frig, frig...

e soare si vreo 23-24 de grade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

da' bate vantul

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput