Consiliere reclamatie neglijenta si iresponsabilit
Raspunsuri - Pagina 3
anya spune:
Ca sa te protejezi de riscul de 50% mergi la scoala si vorbeste cu directoarea. Spune-i ce ai patit la gradi, ca ai facut reclamatie si ca in cazul in care o selecteaza totusi, sa te repartizeze la cealalta clasa.
kiki31 spune:
Ileana,poti te rog sa-mi spui despre ce gradinita e vorba? Abia ce mi-am inscris baietelul in grupa mica si suntem in faza de pregatire psihologica pentru ca nu vrea la gradi.Sper sa nu fie vorba despre gardinita noastra.Mersi.
ileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Ca sa te protejezi de riscul de 50% mergi la scoala si vorbeste cu directoarea. Spune-i ce ai patit la gradi, ca ai facut reclamatie si ca in cazul in care o selecteaza totusi, sa te repartizeze la cealalta clasa. Anya |
"o duce" in scoala matusa ei, care-i invatatoarea la scoala respectiva...
Ma duc cu plicul la repartitie, chit ca nu stiu cine o sa fie cealalta persoana ( nu stiu la clasa 0 cum sa-i zic...)
ileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pinkie_pie Doamne fereste, sper sa nu aveti ghinionul sa picati chiar la ea! Bineinteles ca in urma sesizarii, cel putin teoretic, ar trebui sa vina cineva la fata locului,sa vada despre ce e vorba. Acum, practic, nu stiu daca chiar va veni cineva sau vor rezolva de pe scaun. Inteleg ca ai reclamat doar incidentul cu capul spart pt.care aveai dovezi. Eu ma refeream ca pt.celelalte aspecte(bruscat copii la masa, vocabular inadecvat) nu prea ai probe. Depinde foarte mult si cui ii va fi repartizata plangerea ta, daca e parinte si el, daca e o pesoana intelegatoare... In legatura cu responsabilizarea, eu cred ca, cel putin in cazul tau, tot prin masurile legale se poate face. Adica cred ca ''duamnele''ar intelege mai bine de frica(frica de destituire, de penalizare din salariu), cu vorba buna mai greu. Si nici nu cred ca are timp inspectorul care se va ocupa de cazul vostru sa stea la suete cu ele, sa le explice ca unui copilas unde au gresit si cum sa se comporte in viitor. Poti cauta cu google ce masuri disciplinare se pot lua impotriva salariatilor in cazul unor abateri la locul de munca, cred ca le gasesti pe net. |
Din pacate , cu noua lege in care Directorul institutiei alege si personalul didactic s-a cam dus si amenintarea /constrangerea cu Inspectoratul....
Acum plicurile sunt la Directoare...ea da mai departe cota la Inspectorat...