Clubul "babelor" FIV-oase 35

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

fetelor hai sa va zic ce am cujetat eu azi-noapte. dupa ce mi s-au innecat toate corabiile am scos submarinul de la naftalina. deeeciii, mie toti dr imi zic ca daca mai incerc un FIV risc sa nu obtin nimic si sa trebuiasca sa il opresc, iar dr R a zis ca daca o sa am 1-2 folicului el nu mai face punctie, ci IA. In aceasta sit, am stat la orizontala si am gandit vertical, de ce m-as bombarda cu hormoni si sa scot 2-3 foliculi amarati cu riscul de a ajunge la IA cand exista varianta de FIV pe natural pt cele ca oo putine, ca doar inca ovulez naturalische. asa ca acum ma pregatesc sa il abordez pe Albu sa vad ce variante imi ofera.
l-am testat si pe sot, ce doar eu sa ma analizez ? enteroccocul persevereaza, probabil ca ar trebui urmat un tratament cum a zis dr D, de lunga durata, nu doar 10 zile. gigeii au iesit 18% intregi la cap, fata de 3% cat am avut la FIV, dar chiar si asa sunt arhisuficienti pt cate oo am eu la dispozitie pt tot restul vietii si inca o viata de acum in colo.
intre timp ar trebui sa imi fac niste teme legate de tratamentul de sustinere de dupa ET, ca doar data trecuta am stat f prost cu progesteronul si ma gandesc daca sa nu bag si un supliment de estrogeni, plus ca m-ar tenta si pe mine injectia "minune" din z6 ... Hai ca m-am molipsit de la voi, imi fac schema singura :)))

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Adriana, cred ca ne dam maine in masinutze, azi mergem sa mancam pizza.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Qiao , orice plan e un pas inainte si e sanatos pentru minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

MeAlex lasa ca si o portie de pizza si pt mine e buna azi; lasam masinutele pt maine
Qiao si eu am cochetat cu ideea de fiv pe natural cu Albu , iti pot da toateee varinatele si posibilitatile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ady ti-am zis ca sunt oricum cu ochii pe tine o sa cer eu informatii detaliate, deocamdata vine w-e si nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.
MeAlex vleau si eu in masinuteeeee
anaasta cu castronul ?!? felicitari ! eu aseara pt ca mi-a crescut f mult aluatul si nu mai incapea in forma in care fac painea, l-am pus intr-un vas de sticla rotund (sa ii fac o surpriza sotului ca o paine "taraneasca" ... si nu se mai cocea la interior, ca era f inalta asa ca am tinut-o mult mai mult. acum am o paine cu coaja crocanta, din faina alba, integrala si neagra Arata bestial, fac o poza diseara neaparat ... daca mai am la ce.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Qiao, dap! A crescut frumos si a fost buna tare, tare . In week-end-ul trecut am facut. Fa poza neaparat si trimite-mi si reteta, pretty please...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Haideti la masinuteeeee! O sa mergem si cu hidrobicicleta, cred...daca nu imi va fi prea frica (mi-e frica de apa)....sau ne plimbam cu vaporasul.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

eii, ce sa fie, same old story...

Nu reusesc sa ma adun sa pun cap la cap un plan pentru viitor, iar esecurile lunare le percep mai acut decit cele de la FIV (ca, vorba 'ceea, sint mai multe si mai dese).
Sotul asteapta initiativa de la mine, zice ca el e de acord cu orice solutie (dar nu ma convinge ca pt el e la fel indiferent de alegere, iar eu nu pot sa trec peste political-corectness si sa aleg altceva), dar, pe de alta parte, nu vrea sa-si reproseze ca a nu a facut tot posibilul.
Nu stiu daca incercam posibilul in directia potrivita; parca ne sta ceva/cineva impotriva; sau doar noi insine.

Iar o viata doar in doi eu nu vreau sa accept (si nici nu stiu daca/cit am mai rezista). Asa ca sintem intr-un punct mort in care el se adinceste in munca, eu in DC si ma izolez de lume ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

qiao, daaaaaaaaaa, reteta si poza, neaparat (parca azi sunt un echo al Anei)
am vrut sa comentez deja, de la aluatul de pizza al Anei....mi-a scapat complet faza asta cu painea/pizza etc..mi-am comandat faina bio, de mei, integrala, secara, de grau etc (impreuna cu colegii de la birou-v-am mai spus, am un coleg vegan-raw-care vb fix aceiasi limba cu Ana), n-am avut timp sa caut aparatul de facut paine argintiu mult visat (am vazut in Parndorf, unul tare fain de la Tefal, dar era mostra (ultimul), facusera paine in el demonstrativ, si n-au vrut sa-l vanda)..
qiao, sfatul inteleptilor spune, asculta-ti chemarea..a.s.a.p...apoi, just in case, move one to big, fat, donor eggs
Frau, instalat antivirus? nu incerci Microsoft Security Essentials, fine & free?

to be continued..

Mergi la inceput

Bombi, iti inteleg framantarile. Poate trebuie un pic de detasare de problema, de traire a vietii de zi cu zi, de mici bucurii pe care sa le traiti impreuna... Cateodata un pic de distantare aduce claritate, te face sa privesti problema si din alte unghiuri si sa gasesti solutia potrivita.

Mergi la inceput