Clubul "babelor" FIV-oase 35

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

La multi ani, Me Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

MeAlex La multi ani! Distractie frumoasa diseara la parcul distractii , sa dai o tura si pt mine te rog in masinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

balanta, adi, lara

noroc cu ari si aventurile ei ca a deturnat mood-ul topicului, asa ca lamentarile mele nu-si mai au locul (momentan ... ??)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna fetele!
Ari am ras cu lacrimi, aici la birou toata lumea e suparata ca nu au luat banii si eu rad
Lara pffffffff as vrea eu sa fiu o Luciu, soacra mea a zis ca pleaca in alta tara daca eu o sa am tripleti, nu de alta dar cumnata mea are gemene si a zis ca nu mai poate face fata nici la doi macar , cat la capitolul dosar astept dupa o amarata de hartie de la casmb, cand a fost sotul de a depus cererea i-a zis ca e gata in 2 saptamani si cand s-a dus sa o ridice a tipat la el ca termenul legal este de o luna, "cum de si-a permis sa vina asa de repede" asa ca mai am de asteptat pana la sf saptamanii viitoare ca sa pot sa imi depun dosarul.
Astept sa imi vina uratii ca sa ma pot programa la dr.

fetele si o zi frumoasa va doresc!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Bombi spune, spune si lamentarile, ca este loc pentru toate aici. Ma bucur mult ca ai scris din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

D-ne, aristicule, nem normalish
pus semn de carte si ici, pt "ora de lectura" obligatorie, deseara
dap, lesin, oficial, de invidie pe asa party & dezmat..categoric, daca eram din Bucuresti (right, Ana?), eram party crasher
si eu am deocamdata dilema: minunile lui Tayfun vs ovo tinere & nelinistite..
btw, io-s bruneta, cu ochi verzi, ce zici, avem acelasi "target" de young cehoaice??
p.s.: cehoaicele nu-s mai degraba blonde & satene (si inalte?), decat brunete? parca asa-mi amintesc

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

bombi, baga lamentari ca le gasim noi leac

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ari,
cand mai ai peripetii d-astea, intra soro si zii si la noi..ca sa ne scoti din butoi ,am citit si la 2 colegi ce ai scris....ca radeam ca proasta, singura...
esti normala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ari esti bestiala ! am ras cu lacrimi si i-am citit si unei colege, doar nu puteam sa rad de una singura.
sa stii ca si eu am hartie semnata de dr la o encefalograma facuta in copilarie unde imi scrie ca sunt "in parametrii normali", da !?!

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara, right...

Bombi, baga lamentari (chit ca nu mi-as dori sa ai motive pentru asta...) ca poate vine Ari si ne mai zice ceva funny si uite asa te binedispunem un pic si pe tine...

Qiao, ghici ce blat fain crescut de pizza am avut?!

Mergi la inceput