Pinguinii se imbraca de la Prada [15]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

eu combat de zor la alimentatia sanatoasa iara voi va faceti de cap pe aici :) nice

Mihaela, am citit la topicul cu emotiile, nu am mai scris acolo dar felicitari si mult succes in continuare!

la discutiile despre muzica nu indraznesc, nu sunt la curent cu noutatile... astept sa ma paleasca si pe mine vreo criza?

nu stiu de ce, dar azi ma simt atat de bine incat i-am pregatit si dlui sot mancare pt servi :D. doamne, ce buna gospodina sunt!!!!!




Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui glimmer

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Citat:
citat din mesajul lui glimmer

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Ce criza maica? Io-s la anii tineretii, ca invat cot la cot cu cele care au 20 de ani . Crezi ca ma uit in oglinda?

Sunt happy, libera pentru 4 zile si acasa. E primavara, soarele straluceste, pasarelele canta, curtea e colorata de flori. Ce poate fi mai frumos? Ah da si a mare a mea invata, da teste, ia calificative maxime si sunt sigura ca va intra la liceul dorit. Saptamana asta a avut cate doua teste in fiecare zi, teste nationale care sunt ca si testele de intrare la liceu in Ro. Aici au vreo 30 de teste in total. In plus, castiga si bani in weekend...e clar ca viata e frumoasa!



Hm... te simti cam bine. De mult timp ai simptomele astea?


De azi dimineata . E urmare a adrenalinei pompate ieri si alaltaieri . Nah, trecui peste o perioada lunga de stres, lucrari, examene...mai am un hop si vine trenul din Franta . Atunci sa vezi fluturasi si pasarele .



Huh, m-am linistit, bine ca nu sunt mai vechi simptomele. Oricum, daca persista, nu sta asa, ia masuri.


Masurile vor veni singure la sfarsit de august. Pana atunci ma voi simti bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aqai, multumesc! Tu intelegi de ce stau si ascult pasarele, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

oh vai! am facut si eu asta dupa ultimul examen da m-am intrecut cu masura si acum iara am de tras!

oricum, acum stii ca poti, nu-i un pic altfel sentimentul?




Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ah ba da, e un sentiment ca as putea muta si muntii din loc.
Da, sincer e ceva extraordinar...sa vezi ca se poate, ca nu e nimic de speriat, ca cei care stau in fata ta si te asculta, iti pun intrebari si te critica, te lauda...vor doar ca tu sa evoluezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ahhhhhh, ma scuzati ca ma intorc 50 de pagini inapoi, la The Book, dar in spiritul crizei care sta sa-mi treaca, trebuie sa impartasesc cu voi clip-ul de mai jos ... e facut de aia de la SNL - Saturday Night Life - o emisiune similara cu "Serviciul roman de comedie" care ironizeaa diverse "fenomene" care tulbura viata domestica americana. Clipul este facut ca o reclama de cadou pentru Mother's Day care este duminica asta ... si se refera la ce isi doresc mamicile in ziua de azi, de ziua lor ...

http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/05/snl-with-eli-manning-fifty-shades-of-grey-amazon-ad-shows-the-reason-you-kindle.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

eu am avut o saptamana faina. inca-s in delegatie la Cluj, am venit de duminica seara (ca de luni dimineata le-a intrat aeroportu-n renovare) si abia maine ma intorc acasa, via Oradea, ca acolo-i cel mai apropiat aeroport (de fapt nu neaparat apropiat, poate-s mai putini km pana la Sibiu sau Tg Mures, habar n-am, dar asta e singurul care are zbor de seara, nu decolari de-alea inumane la 6 dimineata )

ma simt ca si cum ma intorc dintr-o vacanta, desi am muncit - mai ales in ultimele 2 zile (luni si marti a fost mai lejer). dar m-am si distrat - in primele zile am colindat mall-urile si alte magazine, cu un scop anume: sa-mi cumpar o pereche de ghete comode si neimblanite (dap, taman acum cand s-au pus in vanzare sandale ). dupa 3 zile am gasit in sfarsit ce-mi doream. (cica am nevoie de ele pentru adevaratul concediu care incepe in week-end-ul viitor si se desfasoara prin Anglia, unde termometrul arata mai putin de jumatate din valoarea de la noi si ploua...)

dupa ce m-am plictisit de colindat magazine am iesit marti seara la "Scoala de folk" unde-a cantat Magda Puscas. fain si asta!

ieri m-am intalnit c-o prietena draga (cunoscuta aici, pe DC ), azi am fost la film, maine am program mai lejer si dupa-masa pornesc spre Oradea. cu taxiul, ca n-avem firma sadica sa ne trimita cu trenul

asa deplasari sa tot am! nu de-alea tot pe fuga, cand dupa o zi de munca-n Bucuresti ma urc seara in avion, aterizez la miezul noptii, a doua zi muncesc cu spor, si-a treia zi ma scol la 4 dimineata sa prind unul din avioanele alea sadice de care ziceam mai sus, aterizez la 7 in Bucuresti unde ma ia lumea de buna si ma munceste pana seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Inca cineva care se simte bine.... De la cate cazuri confirmate se considera ca e epidemie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

de schimbat prefixul l-am schimbat anul asta; masina n-o schimb (oricum e masina data de firma, si-o schimba firma cand considera), insa saptamana asta, in conversatia telefonica cu vara-mea, a aparut si expresia "bungee jumping". neurmata de manifestari exuberante de entuziasm, dar nici de proteste vehemente din partea mea - deocamdata un timid "de ce nu? mai vedem"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

cra, cra sa ma laud putin. copila a luat nota 2 la examen. toata grupa a avut 2,5. a gatit pana la urma o reteta cu nudel si branza de capra, plus ceva legume. inainte ne-a facut-o noua acasa.

buflea, bucura-te de viata. orice masina ai conduce, orice ruj ai folosi si oricat te-ar nervoza cop'chii.
si la noi e Muttertag duminica. deja mi-au luat flori boracii, si cica ma mai asteapta o surpriza. maine iesim in oras, ziua de maine e dedicata lor exclusiv. fii'mio deja mi-a dat in grija sa ma imbrac bine, sa nu port rucsac in spate si sa nu cumva sa-l iau de mana pe strada.


edit, Aqai cum iti merge?

Mergi la inceput