Pinguinii se imbraca de la Prada [15]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ah, Ioana, ce rau imi pare de postul tau. Sper sa-ti gaseasaca pana la urma ceva tot la BC. Daca nu, tinem pumnii pentru gasirea unui nou job.

Acuma cu busheala. Celcesforaie e leit baiatul lui Buflea. El nu e niciodata vinovat. Ceilalti sunt de vina (adica io), el e perfect. Daca sparge o farfurie eu sunt de vina pentru ca am respirat mai zgomotos in acel moment, daca pierde la un joc pe Pc fi-sa e de vina ca taman atunci a vorbit.
Asa ca niciodata nu va face el nu primul pas, niciun pas, doar se va multumi sa aiba privire de caine batut in timp ce imi face cate un favor.
Adica daca ne-am bushit seara a doua zi face luna-n casa.

Acuma daca as fi fost in locul lui Buflea m-as fi sculat cu o ora inainte si as fi tras apa la baie din 5 in 5 minute si as fi si pornit dusul din cand in cand.




Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Aha, sa va mai spun:
Aseara am fost la sedinta cu parintii .
Cica sa discutam despre banchet.
M-am umplut de nervi.
Cearta si oracaiala in toata regula. Atata micime sufleteasca nu am vazut.
Sa vorbeasca-urle 20 de parinti timp de o ora si sa nu fie in stare sa ia o decizie! A fost de vis urat.


Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci sa ma pregatesc pentru azi dupa amiaza, ha? Ne intalnim si noi sa discutam tot despre "banchet", in ghilimele ca noi terminam gradinita. Cica e o grupa in gradinita care face fara ghilimele, la un restaurant, dar mi se pare prea de tot. Eu ma gandeam ceva o intalnire cu cateva prajiturele si suc undeva intr-un loc adecvat pentru copii, cel mult un loc de joaca, dar cel mai potrivit mi s-ar parea intr-un parc, eventual in muzeul satului. Dar sa vedem ce vor "vorbi-urla" si ceilalti 25 de parinti la sedinta.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Mihaela, crezi ca exista vreo sansa sa recuperezi banii?

Viviana, androix, tinem pumnii cu banchetele; pe mine nu m-ar tine nervii sa ma adun cu alti parinti si sa organizez, tocmai din cauza a ceea ce descria vivi... pana la urma cred ca ar fi mai simplu sa se desemneze un parinte "sef de comitet" si atunci macar stii ca ala e seful si hotaraste.

am intrat intr-o faza noua si noi. Le-a dat dl sot niste ocumentare bbc piticilor ceva walking with beasts si fiind BBC si stiind seriile cu walking with ... am zis ca sunt destul de ok si nu e nevoie sa le vedem noi inainte. Si uite asa am ajuns vorbind despre ... cum se fac babies

cu alte cuvinte am trecut de faza: 2 gandaci se intalnesc in desert, se bat cat se bat si cand unul oboseste celalalt il ia in spate si il duce (deductiile logice ale celui mic dupa ce a vazut animals are beautiful people)

si am ajuns la faza la care vin si il gasesc pe cel mare cu fata de "trouble" pe cand 2 dinozauri ori ce erau ei puneau de-un copil de dinozaur. credeti ca eram pregatita de vreo discutie? has! nic nu stiam de unde sa incep, insa imi era clar ca trebuie sa incep ceva dupa cum arata copilul. Acu' ce-am zis si am dres, va spun alta data. Intrebarea mea e voi cum ati avut discutia despre cum ajung babies in burta mamei?

help!






Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

dinozaurii se multiplica prin oua, asa ca ii poti deturna atentia . cati ani au ai tai?

(eu intrasem doar sa va spun cat de fericita sunt ca am descoperit ca am 37 de ani, nu 38 cum eram convinsa din nu stiu ce motiv. imi veni foaia de analize si am fost socata sa aflu chestia asta. de ce naiba oi fi crezut eu ca-s mai mare cu un an? am inceput deja sa ma sclerozez? am inceput sa-mi pun intrebari? ce va ziceam?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

aqai, eu sper. Nu stiu daca cred :).

cora, mergi mai des la analize :). Numai sa nu uiti. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

mda mda cora, da' si la dinozauri e acelasi procedeu ca si la gaini de ex. si in plus copchilul a vazut procesul. sa vezi tu cum m-au treut transpiratiile in timp ce conduceam si copilul ma intreaba: but how did the liquid go in, 'cause he didn't break her back?

nu am avut pe loc respiratie pt altceva decat: ei bine mami, lichidul se absoarbe!

cel cu discutia are 6 ani. celalat 5. el a venit cu ideea cu oboseala, dar cel mare a trecut de faza asta


In rest, felicitari pentru intinerire! eu zica ca trebuie sa sarbtoresti.

Mihalea, tin pumnii!




Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana
Acuma daca as fi fost in locul lui Buflea m-as fi sculat cu o ora inainte si as fi tras apa la baie din 5 in 5 minute si as fi si pornit dusul din cand in cand.

Oh ! Viv, e fumata ... nu-l deranjeaza. Doarme cu TV-ul deschis, orice zgomot in fundal, fie ca sunt de la un film cu impuscaturi, muzica populara de pe Etno TV () fie ca sunt eu tragand apa la WC, ii favorizeaza un somn linistit ... cand sting TV-ul simte si mormaie asa prin somn "ma uit, ma uit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fiu-meu asta mare, hockeistul, uraste fetele ... nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma ingrijorez ...oricum, la varsta asta este clar misogin - le dispretuieste ca nu fac sport cum trebuie, ca stau numai de bratzari si pictat, in general se ocupa numai de activitati pe care el le dispretuieste ... o singura data l-am auzit ca ii place de Genevive, pentru ca este copilul cel mai "smart" de la el din clasa ...atat de "smart" incat "stie sa si zboare".
Ca sa raman optimista, ma incurajez cu ideea ca poate o sa-i placa numai damele smart.

Fica-mea in schimb flirteaza frate la toate coltzurile si e foarte cocheta si girlish, si se uita pe sub gene si zambeste gales ... sa mai spuneti voi ca chestiile astea nu sunt native. In plus are o confidenta despre cat este de atragatoare care ma pune pe ganduri - Mi-a spus o data ca nu stiu ce baiat de la frate-sau din clasa, s-a uitat la ea si apoi i-a picat efectiv falca de admiratie ... really ?

In contextul de mai sus, discutia cu ai mei a fost despre pupatul pe gura si daca ei pot sa o faca (Fica-mea vrea, Alex nu). Le-am spus ca se pot pupa pe gura cand o sa fie mai mari dar nu intre ei ... la care fiu-meu, inteleptul familiei a confirmat ca nu se pot pupa pe gura membrii aceleasi familii, dar membrii aceleasi tari, da .... cu alte cuvinte, te poti pupa cu un alt roman pe gura atata timp cat nu e din familia ta ..Dix it !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ha-ha, si-ai mei au aceleasi minunate varste doar c-ai mei sunt de variate sexe ...
eu m-am confruntat cu asta cand erau mititei (acu aproape 2 ani...) si am fost la Londra la muzeul de stiinte si erau tot felul de machete extrem de ilustrative care nu puteau fi trecute cu vederea. adica erau un nene si o tanti sectionati intr-o pozitie exemplificativa. am povestit ce se intampla in imagine (dup-aia erau si planse 3d cu stagiile dezvoltarii intrauterine si cu expulzia).
n-au intrebat ce cauta penisul in vagin, au luat-o asa cum era.
deci ai mei cam stiu exact (daca n-or fi uitat).

Mergi la inceput