Unde in concediu?
Buna,
Anul acesta n-am idee unde sa mergem in concediu, poate ma ajutati voi.
Pana acum n-am fost decat in Kusadasi (Turcia) si Thassos. Acum caut un loc la plaja, dar in acelasi timp vreau sa vad ceva prin zona, adica nu sa parcurg cine stie ce distanta pentru o plaja si un hotel, indiferent cat de frumoase ar fi ele. M-ar tenta si locuri mai exotice, Tailanda de exemplu, dar cu un copil peste 12 ani si inca unul peste 2 ani ar iesi pe la 5000 de euro, din cate am vazut, si mi se pare cam mult. Aveti alte propuneri? De exemplu prin Spania?
Multumesc!
Raspunsuri
ingridnen spune:
Republica Dominicana, Punta Cana.
Ar fi superb acolo, am auzit, a fost o colega de la HQ din Germania anul trecut, si vineri (adica poimaine) pleaca alta
Ingrid si Cristi 9 ani
roxanaz spune:
depinde foarte mult de buget.
Tenerife are zboruri la ore mai delicate din Romania (tarziu in noapte si devreme dimineata) iar pentru o familie cu 2 copii in sezon 2.000 de eur sunt cam minimum.
daca poti pleca in septembrie merge si Antalya sau partile mai indepartate - Side de exemplu.
sau Costa del Sol cum zic fetele mai sus.
giulia81 spune:
Noi in Spania am fost in Salou, orasel mic aproape de plaja, curat si preturi ok.
Puteti incerca Croatia, au fost niste prieteni de ai nostri, au fost sper incantati.
Caught between the devil and the deep blue sea...
mami_stefi spune:
Eu va recomand Italia,mai precis Venetia.
Nu v-as recomanda insa sa va cazati chiar in Venetia.La distanta foarte mica(~30 km) e o statiune Jesolo. Mi-a placut f mult acolo: plaja curata,programe artistice de tot felul iar preturile nu erau foarte piparate.
Plus ca daca alegeti sa mergeti in Italia puteti sa calatoriti si cu masina personala(daca aveti) si astfel va puteti misca cu usurinta.
LoraG76 spune:
Daca nu vrei Grecia/Bulgaria/Turcia, iti recomand si eu Italia, zona Liguria, spre Franta. Am fost acum cativa ani si e f. frumos. Noi am stat in Diano Marina, o statiune aproape de San Remo.
http://www.rivieradeifiori.com/
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
aiamoni spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Ingridnen, in punta Cana am fost si garantez ca merita vazut, ramane in contiuare cel mai reusit concediu si cel mai frumos loc pentru mine si sotul meu, desi in zona aceea am mai fost si prin alte parti. Daca puteti merita mers!
ideea cu Italia nu suna rau, o sa ma uit la Jesolo, merci!
In Tenerife sau Mallorca a fost cineva, imi puteti recomanda un hotel sau macar o zona, sa vad cat ar costa? Stiu ca e mai scump, dar macar merita?
M-ar mai tenta Zakyntos, in Grecia, dar presupun ca drumul se poate face numai din 2 bucati, nu? Patru zile pe drum ma cam deprima, eventual cu avionul si inchiriat o masina sa ne putem misca in zona, nu?
Inca odata merci,iau toate ideile in calcul!
helbi spune:
Pe linga ce ti s-a sugerat (Italia: Lido di Jeselo - ai aproape Venetia, Padova, Verona....sau Rimini,- ai aqauparc-ul Mirabilandia, absolut superb..apoi San Marino) si Tenerife, itzi mai recomand: Mallorca: noi am stat in Cala DÓr la un club (daca te intereseaza caut link) unde si copii mici si cei mai maricei aveau ce sa faca....dar si voi, parintii. Si se pot face o gramada de excursii in zona: orasul Palma, acvariu, o perstera f frumoasa, plimbare cu vaporul.
aiamoni spune:
Multumesc, Andreia, as aprecia un link, imi place sa merg in locuri unde a mai fost cineva, nu vreau sa risc un concediu mergand la intamplare.