Unde in concediu?
Raspunsuri - Pagina 2
anya spune:
Pentru Tenerife iti pot da eu o sugestie.
Alege zona de nord a insulei. Este la jumattae de pret fata de sud si mult mai verde. Zona de nord are ca turisti specifici spaniolii si germanii, sudul e frecventat de englezi, romani si f multi rusi.
Eu am fost acum cativa ani si am stat in Puerto de la Cruz, hotel Bahia Playa. De fapt e un complex de apartamente (exista bucatarioara- aveti copil mic si probabil ca vei vrea sa incalzesti macar un lapte). Nu e luxul pe pamant, dar a fost curat, cu piscina (la ce ne-o fi trebuit cand marea era la doi pasi?), langa o plaja frumoasa cu nisip negru (Playa Jardin). Tot la doi pasi, la 5 minute de mers pe jos este Loro Parque.
Pentru restul insulei am inchiriat masina si ne-am plimbat (am primit bonus si scaunel pt copil). Neaparat sa mergeti cu submarinul.
Daca alegi Tenerife - poti sa-mi mai ceri detalii. Am stat doua saptamani tot nu ne-a ajuns.
ch_dana spune:
Aiamoni, noi am fost in Tenerife, dar in extra-sezon (ianuarie) si am stat in nord, in Puerto de la Cruz (capitala), la hotel Dania Magec (aproape de complexul pomenit de Anya).PDLC e mai linistit, mai "pentru pensionari" 9dealtfel, hotelul la care am stat era aproape plin cu pensionari nordici si nemti), cu copii cred ca e mai bine in sud. Hotelurile au piscina deoarece oceanul e groaznic de rece, in afara de surferi n-am vazut multa lume sa se aventureze in apa, desi afara erau 24C.
De preferat sunt statiunile din sud (Los Cristianos, Playa de Las Americas) si de acolo cu masina turul insulei sau cu autocarul (mi se pare ca exista curse de autobuz).
Pe noi ne-a costat cam 670 EUR 11 nopti cu mic-dejun inclus, 950 EUR avionul (Tarom+Air Europa) si 225 EUR masina inchiriata. Dupa cum ti-am zis insa, noi am fost in extra-sezon.
anya spune:
In zona centrala a orasului Puerto de la Cruz era destula vanzoleala seara. Copiii mei nu ar fi vrut sa mai plece din parculete la 11 noapte, pt ca ceilalti copii nu plecau. Spaniolii in timpul pranzului stau frumos la umbra si ies seara. Turistii se agita ziua . Eu am fost in septembrie. Apa marii era f ok.
Aiamoni, inteleg ca mergi cu copii, asa ca nu cred ca te intereseaza prea mult discotecile. In zona de sud vei gasii hoteluri cu AI dar daca vrei sa te plimbi si sa ai flexibilitate mare timp/spatiu, dac amergi in sezon calduros - alege nordul insulei. Parintii mei au fost de revelion in Puerto si tata a intrat in ocean. Mama a preferat sa nu . Vara nu e cazul sa va faceti probleme.
Fomalhauti spune:
Votez si eu cu Tenerife. Cazarea e foarte ieftina. Totul e sa gasesti un avion ieftin, daca cel mic are doi ani impliniti va trebui sa cumperi bilet si pentru el, 4 bilete nu sunt de ici-de colo. Vezi ce gasesti, sa combini doua low-cost-uri. Poti "folosi" toata Europa. Adica orice oras in care merg Blue-Air sau Wizz si de unde pleaca spre Tenerife Easy Jet sau Ryanair. Poti merge printr-un oras si te poti intoarce prin altul (Paris, Londra - nu in timpul Olimpiadei, ca te usuca, Barcelona, Madrid...Stuttgart cu Blue Air si plecare spre Tenerife din Basel sau Karlsruhe).
Incercate nu pot sa-ti spun acum, eu dupa ce am analizat tot felul de variante am ales Stuttgart cu Blue Air (cateva zile la Europapark) si apoi un pachet Tui (zbor + transfer + cazare) de la Stuttgart (zborul este cu Condor, pana acum nu am mai auzit de ei).
In afara de Tenerife am mai fost in Spania la Pineda de Salou si la Calella (plaja nu e buna la nord de Barcelona) - sunt numeroase distractii pentru copii in ambele zone.
Anul trecut am fost la Rimini - incerc sa "dezgrop" subiectul - avantajul este avionul ieftin.
Uite-l: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158120&whichpage=4&SearchTerms=Vreau,la
aiamoni spune:
Copilul mic nu e chiar asa de mic, are 9 ani, deci clar platesc bilet de avion. Am primit de la o agentie niste oferte pentru Tenerife, n-am apucat sa verific in ce zona sunt, cam intre 1050 si 1600 euro pentru toata familia, 10 zile, demipensiune. Suna bine? Mai sunt si biletele de avion, n-am idee cat o sa fie, banuiesc ca am trece binisor de 2000. Mergem la sf. lui august - inceputul lui septembrie.
Merci de idei!
helbi spune:
aici am fosin mallorca:
http://www.holidaycheck.de/hotel-Reiseinformationen_Hotel+Club+Calimera+Es+Talaial-hid_114469.html
Linga piscine sunt bungalouri, cu pat dublu si o canapea extensibila, bucatarie, baie si balcon. Eu la prinz mai veneam in camera, fata era la mini-club. Au organizat multe chestii dragute cu ei.
Noi am iesit la mare in afara in fiecare an...am fost si in Grecia, si in Italia, si in Spania....fata mea insa, spune mereu ca cel mai frumos concediu a fost Mallorca!
In Tenerife, Puerto de la Cruz.....apa e rece. Am fost in august, cind in mod normal apa ar fi trebuit sa fie mai calda. Nu ne-am bagat decat de vreo 2 ori picioarele in ocean Am stat la piscinele Martinez, platesti intrarea 8nu e mult, dar e naspa sa ai marea la 10 m si tu sa te duci la piscina). Nici aici apa nu era cu mult mai calda, ca erau alimentate din ocean.
Seara e animatie, la jumping am gasit un roman din Sibiu, care, dupa ce am platit o tura, a mai lasat-o pe fii_mea inca una
Noi n-am avut maisna, am mers in excursii organizate cu autocarul.
Daca ajungeti, luatzi-va timp pt Siam Park. Copilul va fi f incintat.
Mai e un jungle ark, noi nu am ajuns, unii spuneau ca e ok, altii ca sunt bani aruncati aiurea.
Uita-te si pt Rimini/Ricione.......Mirabilandia sigur v-ar palcea (cauta pe net si vezi poze si din Siam Park si din Mirabilandia).
LYADA spune:
Aiamoni,
Cum ai rezolvat pana la urma? Am aceeasi problema, accentuata de faptul ca noi avem concediu in iulie-august, cand totul e extrem de scump.
Am tras o speranta cu Jesolo sau Rimini, bilete de avion sunt acceptabile, daca as forta putin plecarea, la final de iunie. Insa cazarea e nenorocire de scumpa, avand si un copil de 10 ani.
Cu masina ca de obicei e exclus, caci e lovita si nu mai rezista la drum lung.
A plecat cineva in Spania, Italia sau chiar Grecia cu oferta last.minute? Vad doar camera duble in oferte.