Oportunitati de munca la domiciliu

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:

Ba le vezi, in sectiunea PLACE YOUR ADD.

Anunturile trebuie postate pana la 12 noaptea, ora Romaniei.

Chiar daca sa zicem postezi anuntul de regula la ora 18.00, a doua zi la ora 18.00 banerul verde pe care este timer-ul cu countdown se inroseste, insa ai vreme pana la miezul noptii sa introduci anuntul.

M-am prins acum, am fost mai blonda, asa.

Am postat pe http://www.classifiedsgiant.com , a mers snur.

Bravo!

_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale

Mami de Geosse (30 Ianuarie 2012) *** Sofia (14 August 2008) *** Sebi (25 Mai 2004)

am citit si eu, nu stiu daca am inteles corect...
am plasat 1 anunt ieri si unul asta seara, balanta arata tot 101.95.
n-am inteles ce fac cu cele 52 bid, de ce sa licitez?
cum se transforma point in bani, parca n-am vazut pe site.

Rall spune-ne si noua cateva lucruri pe care le poti face pe net din care sa castigi ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

aka, mai sunt posibilitati, dar greutz, eu inca sunt in stadiul de cautari de aceea nu ma bag sa spun faceti asa sau pe dincolo, ca nu ma pricep si imi e sa nu fie vreo tzeapa pe care sa o impart si altora :) .

Mai este sistemul Pay to Clik, dar este greoi si se castiga putin...eu aici mi-am facut ceva lumina, si ar mai fi, Pay to Rewiew, Pay to Sign Up...si o gramada, ti-am zis , studiez inca, de fapt de o luna si mai bine, cand am ceva timp mai analizez cate ceva.

Elle_Seb, mi-a zis sotul ca acum o luna a incercat si el sa-si faca un cont pe site-ul asta de l-ai pus tu, si nu s-a descurcat singur :). Am sa-l pun sa citeasca indrumarile tale, poate reuseste asa.

Va citesc cu interes, chiar m-am mirat ca pe forumul nostru nu este o astfel de sectiune...nu mai zic, ca pana m-am lamurit ce este cu Pay Pal sau Alert Pay ce mi-am stors creierii , da acu stiu!

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

inbox, cu PayPal te ajut eu cu instructiuni, daca vrei. Le-am tot scris pe la Umanitare.

Un lucru f. f. important este ca nu orice banca din Romania este agreata de PayPal. BRD nu este.

Eu mai stiu de site-urile care iti promit ca te platesc daca raspunzi la chestionare (surveys). Chiar zilele astea am gasit un site asa, am vrut sa ma inregistrez, dar nu merge...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Posea spune:

Eu nu inteleg ce e cu vip balance, bonus balance...
pt mine abia azi e a doua zi si nu stiu exact ce o sa fac dupa cele 60 de zile.
Pana aici am inteles (adica ce trebuie sa fac in cele 60 de zile).
Dar am niste nelamuriri:
1. Inteleg ca banii facuti in cele 60 de zile nu pot fi scosi...
2. la bonus balance imi apare 101 asta s-ar transpune in 101 $?
3. Elle, sotul tau a castigat din iulie pana acum cei 2500 $ si acum a scos primii dolari?
4. In afara de a posta ad-uri pe site-uri ati mai facut si altceva pentru a acumula pct, respectiv bani?
E posibil sa mai fi raspuns la intrebari asemanatoare, dar ma pierd in atatea pagini ale subiectului.
Multumesc si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:

Ba le vezi, in sectiunea PLACE YOUR ADD.

Anunturile trebuie postate pana la 12 noaptea, ora Romaniei.

Chiar daca sa zicem postezi anuntul de regula la ora 18.00, a doua zi la ora 18.00 banerul verde pe care este timer-ul cu countdown se inroseste, insa ai vreme pana la miezul noptii sa introduci anuntul.

M-am prins acum, am fost mai blonda, asa.

Am postat pe http://www.classifiedsgiant.com , a mers snur.

Bravo!

am citit si eu, nu stiu daca am inteles corect...
am plasat 1 anunt ieri si unul asta seara, balanta arata tot 101.95.
n-am inteles ce fac cu cele 52 bid, de ce sa licitez?
cum se transforma point in bani, parca n-am vazut pe site.

Cei 101.95 sunt punctele bonus pentru joi, adica 1,95%. De luni pana joi este aproximativ 2% retail profit pool rewards, iar de vineri pana duminica este de obicei in jur de 1%. Media ar fi in jur de 1,5%.
Cu cele 52 de biduri poti sa intri pe site-ul de licitatii si sa licitezi cu ele pentru un obiect pe care ti-l doresti. Punctele le poti folosi in primele 14 zile, dupa care, daca nu le folosesti, se pierd.
Punctele bonus se transforma in puncte VIP dupa 60 zile, iar pentru a le converti in bani, dupa cele 60 de zile trebuie sa te upgradezi la minim Silver, moment in care platesti 10$, prima si singura data cand platesti ceva din buzunarul tau. Cei 10$ se platesc lunar, si se numeste reinoire, insa daca vrei, poti sa-i platesti din banii pe care-i castigi in Zeek Rewards, dar desigur, poti sa-i platesti si din buzunar daca nu vrei sa umbli la punctele VIP pe care le ai deja.

_

Mami de Geosse (30 Ianuarie 2012) *** Sofia (14 August 2008) *** Sebi (25 Mai 2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inbox
Elle_Seb, mi-a zis sotul ca acum o luna a incercat si el sa-si faca un cont pe site-ul asta de l-ai pus tu, si nu s-a descurcat singur :). Am sa-l pun sa citeasca indrumarile tale, poate reuseste asa.

Va citesc cu interes, chiar m-am mirat ca pe forumul nostru nu este o astfel de sectiune...nu mai zic, ca pana m-am lamurit ce este cu Pay Pal sau Alert Pay ce mi-am stors creierii , da acu stiu!

Cum a aflat sotul tau de Zeek?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Posea

Eu nu inteleg ce e cu vip balance, bonus balance...
pt mine abia azi e a doua zi si nu stiu exact ce o sa fac dupa cele 60 de zile.
Pana aici am inteles (adica ce trebuie sa fac in cele 60 de zile).
Dar am niste nelamuriri:
1. Inteleg ca banii facuti in cele 60 de zile nu pot fi scosi...
2. la bonus balance imi apare 101 asta s-ar transpune in 101 $?
3. Elle, sotul tau a castigat din iulie pana acum cei 2500 $ si acum a scos primii dolari?
4. In afara de a posta ad-uri pe site-uri ati mai facut si altceva pentru a acumula pct, respectiv bani?
E posibil sa mai fi raspuns la intrebari asemanatoare, dar ma pierd in atatea pagini ale subiectului.
Multumesc si succes!

1. In primele 60 de zile nu faci bani, faci puncte bonus. Incepand cu ziua 61 incepi sa castigi de fapt puncte VIP, care se transforma in bani. Un punct VIP = 1$.
2. La bonus Balance sunt bonus points, nu cash.
3. Sotul meu a castigat din 28 decembrie si pana acum 2700 puncte VIP, pe care am inceput sa le convertim in cash.
4. In afara de anunturile pe care le punem in fiecare zi, inregistram si alte persoane, asa cum te-ai inregistrat tu de exemplu. De la fiecare persoana inregistrata primim comisioane, si la fel ar trebui sa faci si tu. Eu de exemplu, aveam inregistrate personal 3 persoane(pana sa vorbesc despre Zeek pe forum aici). Deci Contul mi l-am facut la inceputul lui ianuarie si de atunci si pana acum, cu 3 oameni inscrisi (care si ei au inscris oameni la randul lor) si plasandu-mi anuntul zilnic am facut, pana astazi, 365 VIP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

multumesc Elle. revin cu intrebari:)
-1 punct bonus dupa 61 zile va fi egal cu 1 punct Vip si implicit egal cu 1$, sau este alta paritate?
-sunt putin indiscreta, ati retras pana acum bani din acest site, ma refer chiar si in alertpay, dupa e simplu de transmis in cont la banca.

eu voi continua 60 zile pt ca sunt curioasa ce se va intampla. oricum mai am si altele, iar aici nu dureaza mult sa postezi un anunt pe zi. pana atunci ajung la suma minima pentru a scoate bani din alte situri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guiu.richard spune:

Buna, am dat peste acest subiect cautand pe google informatii despre zeekrewards, inca nu m-am inscris pentru ca m-am hotarat sa gasesc sponsoru perfect care sa imi explice mai pe indelete cum se demareaza afacerea, Elle_seb as dori sa vb pe mess sau skype, vreau sa te intreb mai multe despre zeekrewards, si ar dura mai putin daca am vb pe mess/skype... ID [guiu.richard]mess si skype tot asa dar fara punct.
noapte buna. ^^

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guiu.richard

Buna, am dat peste acest subiect cautand pe google informatii despre zeekrewards, inca nu m-am inscris pentru ca m-am hotarat sa gasesc sponsoru perfect care sa imi explice mai pe indelete cum se demareaza afacerea, Elle_seb as dori sa vb pe mess sau skype, vreau sa te intreb mai multe despre zeekrewards, si ar dura mai putin daca am vb pe mess/skype... ID [guiu.richard]mess si skype tot asa dar fara punct.
noapte buna. ^^
.

Buna, vom putea vb dupa amiaza ca acum ma pregatesc sa scot copiii in parc.

_

Mergi la inceput