Oportunitati de munca la domiciliu
Raspunsuri - Pagina 9
inbox spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Elle_seb
Cum a aflat sotul tau de Zeek? |
Dand clikuri :)...isi face reclam pe siteurile Pay to Clik! Si a intrat odata sa vada despre ce e vorba!
Lumea mea
alinuk spune:
mai ce faceti?
asteptati sa treaca cele 60 de zile?
ia uitati aici / banuiesc ca e vorba cam despre acelasi tip de business
cine doreste tranning la Hilton
e un mesaj pe care l-am primit pe Fb
"
Minim 10.000 euro/luna pana la sfarsitul 2012 sau 1milion in 4-5 ani
Tehnici & Strategii 'Cum sa ajungi la minim 10.000 euro/luna pana la sfarsitul anului 2012 sau la minim 1 milion in 3-5 ani'
Marti 24 aprilie ora 19.00 conferinta publica de Business & Marketing Relational cu Tom Wikman, milionar din Suedia. Intrarea in sala se incepe de... la 18.45h.
Locatia este hotelul Hilton din Bucuresti, intr-o sala de conferinte, in functie de numarul de participanti care isi confirma participarea. Intrarea libera, locuri limitate!
Pentru confirmarea prezentei si reservare loc sunati-ma sau trimiteti-mi SMS cu nume si prenume la telefon: 0724.370.940; 0745.300.163; 0761.684.683. "
daca are cineva curiozitatea sa ne zica si noua despre ce e vorba
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.desprecopii.com/info-id-8903.htm" target="_blank">Lumina Sfanta pentru copii
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
crisbar spune:
buna, Elle! m-am inregistrat si eu pe site, am reusit sa postez anuntul dar m-am impotmolit la ultima etapa in care trebuie sa fac dovada postarii anuntului.
uite ce apare pe ecran "Ad Submission Form - Enter your daily newly created ad here to qualify for VIP Retail Profit Pool
Ad Submitted for today."
asta este tot? imi da impresia ca nu mi-a fost inregistrata postarea. nu stiu unde gresesc.
-la "Online Ad URL" am copiat link-ul pe care l-am primit pe mail de pe site-ul inde am postat.
-la "Additional Notes/Details" prima data n-am scris nimic; a doua oara am trecut informatia de la "approval key" primita tot pe mail de la site-ul unde am postat anuntul.
unde gresesc?
am postat deja 2 anunturi pe acelasi site, am facut pasii pentru inregistrare si nu stiu daca exista si finalitate a postarii anuntului. ma poti ajuta cu lamuriri?
multumesc,
crisbar spune:
buna, tuturor!!!
imi incep mesajul cu o nedumerire: se intampla ceva la subiectul asta? sunt postate mesaje si eu nu le vad? aveam si eu cateva intrebari referitor la inregistrare pe zeekler si am inteles de la elle_seb ca ne ajuta in impas. de cateva zile tot intru pe subiect si nu vad nici un mesaj.
fetelor, cele care v-ati inregistrat, voi mai stiti ceva de elle_seb?
poate ma puteti ajuta voi: de 3 zile tot postez anunturi dar n-am vazut sa se modifice ceva pe contul meu. e tot pe 0.
eu sunt hotarata sa merg mai departe cu chestia asta si chiar sunt interesata si de alte site-uri care-ti pot rotunji un pic veniturile.
am un serviciu, dar si 2 copii acasa si la noi nu prea mai e nimic sigur asa ca fac eforturi sa gasesc solutii de rezerva. este foarte posibil daca-mi caut un alt loc de munca sa gasesc cu un salariu foarte mic in comparatie cu cat castig acum.
asa ca, daca mai stiti si alte site-uri serioase, va rog dati-mi si mie informatia.
va pup pe toate!!
giulia71 spune:
Ai urmat cei 3 pasi:
Step 1. Choose an Ad to Place
Step 2. Choose an Advertising Venue (location)
Step 3. Register your Ad to Qualify for Today's Cash Rewards
?
Nici eu nu am facu trainning, incerc sa descopar singura. Acu, sper sa-mi si iasa
uneori gandesc prea mult....
crisbar spune:
multumesc, giulia71, ca mi-ai raspuns.
da, am urmat cei trei pasi; 3 zile la rand am postat anunturi dar imi apare tot timpul 0 la balanta. voiam sa ma asigur ca-mi sunt inregistrate anunturile, ca nu ma chinui degeaba. nici nu stapanesc prea bine engleza si nici prea multa rabdare nu am sa butonez. m-ar fi ajutat foarte mult un pic de suport din partea ellei la chestii de finete pe care ea le stapaneste deja.
o alta intrebare: daca postezi mai multe anunturi intr-o zi, pe mai multe site-uri, ti se iau in considerare toate sau doar unul?
eu am 500 bid-uri primite. elle zicea ca primim doar 50 de la ea. de unde sunt restul? care este procedura? licitez cu ele? mai trebuie sa platesc ceva, sa mai cumpar eu bid-uri?
ingridnen spune:
dau si eu de veste ca postez cu harnicie anunturi de vreo saptamana, cate unul pe zi (doar unul se ia in considerare, am inteles).
Am primit si eu automat 50 de bid-uri, m-am jucat un pic cu ele pe site-ul de licitatii. Altele nu am cumparat si nici nu am de gand deocamdata.
Ne auzim dupa 60 de zile, sa vedem ce se intampla
Ingrid si Cristi 9 ani
crisbar spune:
hai ca m-am mai linistit, nu zicea nimeni nimic, toata lumea era ocupata cu postarea de anunturi.
fetelor, o recapitulare: timp de 60 de zile doar postam zi de zi.
dupa 60 de zile trebuie sa platim 10$ pentru a deveni membru silver.
tot atunci ar trebui sa ne facem cont paypal. o fi vreo informatie undeva, la indemana, cum legam cele 2 conturi intre ele sau trebuie frunzarit site-ul pana ne cresc urechile?
ingridnen, ce ti-ai cumparat la licitatie? sau doar ti-ai exersat mana?
giulia71 spune:
dar voi unde vedeti bidurile?
eu nu vad decat point-urile
uneori gandesc prea mult....