Strugurasi de Sept-Oct 2011 *57*
Raspunsuri - Pagina 8
klau_ditza spune:
Bunny eu fierb pastarnacul, dar "scot" mijlocul la blenduit si il arunc. E o parte destul de lemnoasa, mai ales daca pastarnacul e mai mare.
Lali_mete spune:
Zubi,habar nu am ! Nu stiu ce a fost,decat ca a recuperat somnul lipsa de noaptea trecuta,dormind la pranz patru ore.
Lena,super-filmuletul ! Cata maiestrie si cunoastere iti trebuie sa stii exact cat si cum sa rotesti/sustii/intorci/scufunzi copilul in apa astfel incat sa nu fie o clipa in pericol de inec! Frumos!
nanna_mika spune:
Hello fetele!
Avem si noi dintisor Mititica s-a chinuit rau in ultimele zile, iar de vreo 2 zile efectiv parca ii curge apa din gura incontinuu. Azi nu stiu ce are, se ineaca in somn, parca cu muci, parca cu saliva, nu imi dau seama. Infundata nu pare sa fie, dar se tot ineaca. Sa fie oare tot de la balele in cantitati industriale?!
Strugurasilor vostri la cat timp dupa ce s-a itit primul dintisor a iesit si al doilea?
Eu de azi nu mai am bona, ma iar de mana cu May! Cu diferenta ca la noi nu e cale de intors
Lena - pe mine m-a emotionat filmuletul! Asa o siguranta in miscari si in acelasi timp atata delicatete! Deja imi e dor de bebe mica-mica
Lali - super ca a recuperat cu somnul!
Alayna - te-am visat azi noapte. Erai cu mai multe femei din familie si o femeie mai in varsta m-a servit cu o prajitura cu ciocolata. Asta cred ca mi-a ramas intiparit in minte de la reteta de cioco data de Lena aseara, ca am citit-o chiar inainte sa merg la nani
Jade - eu ii fac bibe cu apa plata Bucovina.
Zubi - esti o simpatica! Sigur esti o mama perfecta, doar ca...in devenire! Meseria asta se invata zi de zi ani la rand...
Jade - f elegant acolo la mare, dar si pretul e pe masura!
Voiam sa mai zic cate ceva, dar am uitat ca in timpul asta ma joc si cu Indra.
Va pup!
Alex2011 spune:
Incep cu cateva comentarii mai scurte, cat doarme Clarutz- dragutz:) sper sa revin mai la noapte cu mai multe comentarii, daca nu adorm.
Lena, m-a topic filmuletzul, imi vine sa mai fac vreo doi bebelusi...
Nu mai stiu cine intreba cu ce spalam dupa ce nu mai sterilizam, cred ca Jade. In LT se spala cu bicarbonat de sodiu si noi avem un borcan mare langa sticla de Fairy.
Noi am inceput sa ii dam pufuleti. Sunt pe la noi unii polonezi facuti din faina de porumb si apa. Ii punem in iaurt, dar mananca iaurtul si simplu foarte bine. Ne-am cumparat iaurtiera, cam 100 lei, asa ca facem iaurt ptr noi si ptr bebe, curat, fara amidon sau adausuri.
Despre diferentele de gen poate dupa ce o culc pe Clara
pinkysor spune:
Buna seara!
Klau, imi pare rau ca a plans asa rau piticul afara dar daca te-ai uitat la el si nu are nimic decat un dintosor in plus e super
Nanna, felicitari pentru dintisor!!! Vrem si noi
Imi pare rau ca nu mai ai bona, dar e ceva de moment?
Zubi, eu te inteleg... si eu simt la fel cateodata mi se pare ca nu stau suficient timp cu Dani si cand ma gandesc ce repede trece timpul si incep serviciul sunt si mai trista
Lena, foarte frumos video!
Noi am reusit azi sa iesim de doua ori afara In rest Dani e bine, e mai marait si eu cred ca e de la dintisori doar ca nu se vede nimic momentan.
oanab04 spune:
Buna seara! Lali bine ca ai zis de mesaj ca altfel nu cred ca il vedeam prea curand, noi deocamdata suntem la tara, dar promit ca dau semn cum ajung in cta. Azi i-am facut iaurt si a iesit super, nu stiam ca se face atat de simplu credeam ca e ceva ce depaseste aptitudinile mele de gospodina , sper sa ii placa o sa ii dau maine dimineata. Dbunny asa am patit si eu cu pastarnacul si acum il pun doar la fiert nu il mai blenduiesc, la fel si ceapa doar o fierb pt gust. Apa noi folosim Bucovina, Amalia bea apa cata ii dau cred ca ar bea o galeata dar ii dau doar un biberon de 120 pe zi, ar trebui sa ii dau cata vrea? Scuzati greselile dar tastez de pe mobil:) Pupam toti strugurasii.
nanna_mika spune:
Alex - ce iautiera ai luat? pe net nu am gasit sub 150 ron. Esti multumita de gustul iaurtului? Ma tenteaza sa cumpar si eu.
Pinky - vin dintisorii si la voi, cat de curand
Am insomnie, cred
alayna spune:
Nanna ,stiu ca al doilea dinte apare imediat dupa primul ,la noi dupa 2 zile a iesit
Lena ,multmesc pentru sfat ,am incercat sa-i explic frumos sa nu se joace cu mancarea ,dar degeaba mai exersam ,mai exersam
Maiei nu i-a iesit primul dintisor ? Ce mai papa ?
Pe langa faptul ca m-am simtit aiurea de tot azi ,m-am uitat la filmuletul postat de tine si am bociiittt aoleuuu ,mi-am adus aminte cum ii faceam baita Nourei si ce nepriceputa eram
Incep si ca Zubi ,simt ca nu sunt o mama pentru ea si nici n-am fost,mititica e ff cuminte si merita mai mult decat ii ofer
Marul crud sau copt constipa ?
Cand se da mango ? Am atat de muultt acasa ,e asa moale si dulce , sigur ii va placea
Vara trecuta am fost in shoc cand am vazut ce mango e in Ro ,asa verde si tare aici e galben ,moale si dulceee ca o piersica fff coapta
Voi va chinuiti cu pastarnacul eu cu radacina de patrunjel ,o bag la blender si tot simt bucati ,apoi hopa dau tot prin sita si stau cate juma de ora sa termin totul
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)