Strugurasi de Sept-Oct 2011 *57*
Raspunsuri - Pagina 5
camady spune:
Buna fetelor.
Noi va citim de pe telefon dar n-am laptop sa scriu.Asa ca mai prind din cand in cand laptopul sotului.
Despre noi:
De pe 1 mai am fost in greva la diversificare.Abia azi a mancat mai bine.Toata ziua nu sta locului.Noaptea mai suge o singura data.In rest se mataie,foieste, scanceste.
Nu vrea sa bea deloc apa, ceai.Parca nici pampersul nu mai e asa incarcat dimineata cum era ianinte.
May la Razvan mi-a mai curs lapte aproape un an dintr-un san.Asta daca apasam eu .
Legat de discutiile din zilele astea parerea mea este ca D-zeu a lasat femeile pe Pamant ca sa fie sensibile, ocrotite .Din cauza asta vreau ca fiica-mea sa fie iubita, ocrotita de strugurasii odiseii si pentru asta trebuie sa avem cercelusi, rochite...........sa fim cochete.Glumesc.Mie asta ca nu fac aia, aialalta ca s-o las pe ea sa aleaga mi se pare asa putin fortata.Pana are ea puterea de decizie eu trebuie sa iau niste decizii ptr ea .Altminteri de ce am botezat copiii, de ce ii dam la scoala, ii invatam sa adune? ............etc.
Lali poate tanti aia nu si-a lasat copilul sa puna mana pe nenea ala din cauza microbilor.Nici eu nu as fi lasat-o, dar asta nu inseamna ca desconsider munca lui.Poate nu a gasit explicatia cea mai plauzibila ptr copil.Nici nu i-as spune copilului ca tanti aia n-a fost iubita de mama ei ca nu am de unde sa stiu eu asta iar copilul va avea tendinta sa judete oamenii mai tarziu. Sa nu te superi pe mine Lali, stii ca eu te iubesc .
Oana nu mai fii suparata si iti urez La multi ani!!!!!!
seidana spune:
salut
OANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ce bine e in oras mic, cand parcul e la 5 min, nu e praf si aglomeratie multa, cand stai la casa.. cand nu ai de facut mancare/curatenie ci doar sa ai grija de bb
NANNA.. ma bucur ca a mancat piticania..
Jade.. si eu eram mega stresata, ma mai apuca si pe mine stresul si acum, insa in general imi dau seama ca am fata mare, o urmaresc sa vad ce ii cade bine, incerc sa respect regulile generale si in rest... sanatoase sa fim.. evident paine facuta in casa, untul de calitate, mamaliga din porunbul tatei, branza din lapte bio, desi ma gandesc cat pot sa o tin asa?
pinkysor spune:
Hello!
Sei, bravo pentru dintisori! Noi tot in asteptare A fost tare placut la Cluj si la intalnirea cu voi. Intr-o luna iar venim
Lali, am tot vrut sa zic dar am uitat. Mie imi place sa te citesc si ma bucur ca ne mai povestesi una alta pt ca eu una mai invat cate ceva din ce spui tu. Imi place sa te citesc.
Bravo Inez ca ai papat cu asa pofta!
Eu nici nu m-am gandit sa-i dau mamaliguta Bine ce-i drept eu tare incet ma misc cu diversificarea.
Eu am ratat cu brio de cateva saptamani MC deci am cam zis pas... imi pare rau dar daca nu pot sa vad din urma nu cred ca ma mai uit
Creola spune:
Buna seara,
Seidana - pentru ca iti place stilul meu parental.Stii la ce ora a mers Elisa azi la nani?La 20....e adevarat ca nu doarme de la 3 si dupa baita a cazut lata...sunt curioasa cand se trezeste.
Oana - La multi ani cu sanatate si fericire !
Pinkisor- am intrat si eu pe site-ul lor ,sunt intr-adevar dragute hainutele,sa le foloseasca sanatos!
Iris -mai ai nevoie de putina rabdare ,te inteleg perfect ...si eu pana zilele trecute eram destul de preocupata din acelasi motiv...acum a inceput sa pape ,mananca la o masa cate 40,50 grame .
Jade -mai pui ,te rog linkul cu casutele din Navodari.Si noi vrem sa mergem,am gasit ceva in Olimp ,imi place ca e pe plaja si nu mai trebuie sa iesim la aerosoli...dar parca as vrea mai aproape de Mamaia ,nu pentru agitatie ci pentru ca vreau sa o duc pe Sarah si la Aqua Magic ,Delfinar,etc
Nanna Mikka -si eu am banuit-o pe Sarah de ADHD- am tot citit si am vazut ca nu ne incadram pe deplin in caracteristicile acestui sindrom.
Am inceput mesajul la 20 .20 ,intre timp am avut si musafiri,am pus si copilul mare la nani ...Elisa inca doarme bustean.
anca_toma spune:
Jade cand am fost ultima data la pediatru mi-a zis sa nu ii mai sterilizez lui Iancu ca deja e mare si mai ales ca e si diversificat.Uitase ca eu alaptez si nu am sterilizat niciodata nimic, spre rusinea mea nici macar suzeta.
M-a sfatuit sa ii iau lopatica si sa il las sa se joace cu nisip(sa am grija sa nu il manance), sa il las descult pe pamant, si pe asfalt si bineinteles prin casa ca sa simta diferitele texturi.Asa e pediatra mea tanara si mai deschisa la nou, are si ea trei copilasi, deci nu vb doar din carti.
Despre mancare vroiam si eu sa ii dau mamaliguta cu iaurtel, cred ca i-ar placea.Oricum de saptamana viitoare o sa ii fac si eu supica sa vad daca poate manca si neblenduit.
Va pup ,noapte buna.
Ma duc la somnic ca sotul e plictisitor se uita la meci, ca toti barbatii azi.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
nanna_mika spune:
Va uitati la meci, fetelor?
Camady - I love u!
Pinky - iar plecati? Nu stiu ce o sa ma fac fara voi
Sei - si eu tot produse bio cumpar. M-am cam obisnuit asa, ca o am si pe capritza mare. In general mai mult pt ele luam asa, pt noi si din celelalte
Eu mamanc alune, dupa ce toata ziua m-am tinut cu un iaurt si o salata de varza . Maine ma voi ura!
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui klau_ditza ceva ce m-a marcat copilaria... suna cam dur dar tata imi spunea mereu: "CEL PUTERNIC SUPRAVIETUESTE, CEL SLAB MOARE". Asta m-a ajutat sa fiu puternica I'm a happy mother! 25.09.2011 Radu George |
Asta mi-a placut ,si o sa imi placa intotdeauna sintagma asta. Eu asta incerc,sa imi fac copiii puternici,sa fie stapani pe ei fara sa dea in ridicol,sa isi stie locul fara sa se lase calcati in picioare, sa isi construiasca singuri aripi sa zboare,iar eu sa ii ajut.
Camady ,nu ma supar iubita , nici pe acea femeie nu m-am suparat. Si in nici un caz nu pot spune ca a fost iubita sau nu de parinti .Eu sunt convinsa ca si parintii mei,cu toata bataia luata de la mama mea,ne-au iubit,dar altfel nu au stiut sa ne educe.
La acea femeie nu mi-a placut ca nu a gasit alta modalitate de a il face "sa fie cuminte"copilul,asa cum voia ea.
nanna_mika spune:
Lali - cu toata educatia mai putin buna primita de la parinti, daca esti asa o persoana deschisa, pozitiva si cu atatea alte calitati asta e tot ce conteaza pana la urma
Wildorchid spune:
Buna seara, fetelor
Va invit pe aceasta cale in grupul "Mamici fericite de 2011" de pe facebook pentru a discuta si a ne impartasi din experienta minunata de a fi mame de bebelusi de 2011, plecand de la capitolul diversificare si ajungand unde vrem noi. Mentionez ca grupul este accesibil doar mamicilor care au nascut in 2011 si este secret, pentru ca ne respectam intimitatea si confidentialitatea discutiilor. Va asteptam cu drag.