Strugurasi de Sept-Oct 2011 *57*
Raspunsuri - Pagina 18
Iris_K spune:
Am uitat sa mai scriu ca, evident, dupa 2 luni in care fie-mea nu a pus nimic pe ea, am sunat-o pe dr ei. Si mi-a zis ca nu e nicio problema, sa nu-mi fac griji, ca daca lua in greutate in ritmul in care a luat in primele 6 luni, ar fi fost obeza :)))). Ca corpul s-a relgat acuma cu greutatea si ca de acuma o sa puna . Dr. mea are o problema cu obezitatea. Oare numai a mea?
Eu ii dau Antoniei biscuiti de la Organix (evident si-a facut sila si a vomitat cu tot cu lapticul ce-l bause ceva mai devreme), sunt f incantata de Organix in general, atata ca nu prea se gasesc peste tot produsele lor, le gasesc destul de greu la mine in oras, cel putin.
Mamica ANTONIEI (26.09.2011)
ooka spune:
Iris, Organix poti lua de la farmacia tei de pe internet. Si eu sunt f incintata si soficai i'am dat.
May3 spune:
Salut.
Merci marryan
eu as lua job-ul.
imi pare rau ca nu mananca fetele, mikka, iris, ooka.
bravo strugureilor care dau sa mearga.
jade, pe facebook e pauza.
merci de raspunsul cu somnul.
noi de doua seri avem o problema cu adormitul seara.
ieri mi-a adormit la 10 fara un sfert de la 8 m-am chinuit sa o adorm. si azi la 9. tot asa cu chinuiala de la 8.
problema e ca ii e somn dar vrea sa adoarma pe burtica.
dar daca o pui jos se ridica in patru labe si se pune pe plans. daca o tii in brate se zvarcoleste si da sa se intoarca.
pica de somn dar nu reuseste sa adoarma. de fapt ea vrea pe burtica dar nu stiu de ce se ridica cand ajunge in pozitia asta.
pana la urma adoarme de extenuare.
ce ma fac?
ca am nervii prastie. va dati seama ca aveam si eu un pic de timp liber de la 8 la 11 cand ma culc. si acuma jumate din el ma chinui cu ea sa o adorm
mai pateste cineva asa?
anca_toma spune:
am gasit site-ul asta cu retete pemtru bebei : http://retetebebelusi.ro/alimente-laxative-antidiareice/
asta pt cei care mananca.
Ciresele le-am separat de samburi si apoi le-am belnduit cu iaurtel, a papat tot 300g.Am un mic devorator de iaurt indiferent de forma pe care i-l dau.
Maine vreau sa ii dau pepene cu branzica, si la pranz mazare cu morcovel si carnita, seara iaurtel.Sa vad daca imi iese meniul.
Cu totate ca noi mancam fff bine am luat intr-o luna jumate 400g , deci nu cred ca cantitatea de mancare are legtura cu cat i-a in greutate.sa nu mai zic ca papa si titi la discretie si ca nu e ff activ.Deci ar trebui sa fie obez.
V-am pupat, fug la somn, sper ca maine sa fie mai frumos afara , macar sa nu mai ploua.
Azi ne-a prins ploaia afara si Iancu a fost fascinat de ploaie si de tunete, se uita prin prelata de ploaie si radea de nu mai putea.El statea bine mersi si eu eram uda toata, ce viata, am un copil emo, ii place ploaia.
Hai ca acum chiar fug la somn, pe maine
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
Iris_K spune:
Ooka, multumesc pentru sugestie , chiar acuma intru sa vad ce produse au online.
May si a mea e teroare cu somnul mai nou, asta pt ca si ea, nu mai vrea sa doarma pe spate. Se pune intr-o parte, pe urma ajunge pe burta si de pe burta se trezeste ca se ridica in maini si incepe sa planga. M-a capiat de cap :(.
Creola spune:
Bonsoir,
Mikka,Okka,Iris trebuie sa mai aveti putina rabdare.Si noi am inceput sa papam doar de vreo 2 saptamani...deci si noua ne-a luat o luna si jumatate pana am dat de gustul legumelor si fructelor.Ma credeti ca i-am luat si eu borcanel,si la fel ...gusta si dupa tinea gurita stransa.(imi mai intorcea si capul ,sa ma faca sa o inteleg mai bine).Acum are zile cand papa si zile in care nu se prea omoara...azi de ex .a vrut doar iaurt simplu si titi.
Maryan-ma bucur ca sunteti bine,in legatura cu jobul... e f tentanta oferta...eu iti doresc sa iei decizia cea mai inteleapta si mai buna pentru voi!Intr-o perioada ziceai ca vrei sa-ti aduci o bona din Filipine si tot am vrut sa te intreb cum de acolo si nu din Moldova sau Ro,mi-i se pare destul de dificil ,trebuie sa-i faci acte ,mai multe drumuri,mai multi bani.
M-a prins si pe mine Master Chef
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooka salu Zoe nu mananca nika, am mai si dat banii si pe borcane ca nu mai stiam ce sa'i dau. Atata se scarboseste de n'ati vazut. Ce cirese, ce meniuri, sufletu', lapte si atat. |
pireu mai dulceag ai incercat¿ morcov+pastarnac+bostan de exemplu...sau daca are bucatele in fata ea nu duce nimic la gura¿
am o amica care alapteaza fata de 1o-11 luni si nu manaca de la mamasa mancare solida, numa de la tac´su, la ora mesei daca o vede pe mama o trage de sutien
iris antonia bea bine laptic¿ cat¿ poate se satura cu laptele..ii pui si cereale¿
si cand e foarte cald nu va asteptati sa haleasca pireuri multe...
felicitari strugurasilor umblatori!
may de ce trebuie sa doarma la o anumita ora¿ eu am obs ca daca nu vrea sa doarma si o mai las sa se joace, sau sa se hlizeasca la dani, dupa un timp cade lata singura adoarme muuult mai usor.
Noi mai nou avem doar 2 sieste, una dimineata de 45 min si una dupa masa de o ora, maxim 1,5h. dar seara la 1o cade lata pana a 2-a zi la 8 dimineata.
May3 spune:
Dbunny, are ora de somn 8 - 8:30
e obosita. se vede ca ii e somn si nu poate sa adoarma.
ieri am incercat si jucatul.
s-a pus pe un plans...
iris, asa face si Beatrice.
ea dormea pe spate, de pe la 6 luni a inceput sa adoarma pe parti, ir acum are pata pusa cu burtica
Iris_K spune:
Dbunny, acum bea putin mai bine laptic, pt ca nu ii mai dau suzeta atat de des (am vut probleme si cu LP ca l-a acceptat f greu). Bea in jur de 650-750 in 24h. Eu zic ca nu e mult. Cereale am incercat (tot de la Organix, fara nimic in ele), dar nu vrea. Cum simte alt gust nu mai deschide gura, ba imi si da peste mana, sa ii iau de la gura biberonul.
Nu vrea nimic ce are alt gust decat LP. Dar in seara asta si la asta a facut bleAhhh :(.
Nu exista mancare la care sa nu se strambe dupa ce gusta, ca apoi sa nu mai deschida gura, sa-si intoarca capul si daca insist, incepe sa planga, e furioasa pe mine :)).