Strugurasi de Sept-Oct 2011 *57*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

May- la noi s-a schimbat un pic programul (dar nu e batut in cuie).Daca la 4-5 luni aveam inca 3 somnuri pe zi ,acum avem doar 2;unul dimineata,dupa vreo 3 ore de la trezire(vreo jumatate de ora-1 ora) si unul dupa amiaza,tot asa dupa vreo 2-3 ore,asta fiind somnul de amiaza mai lung ,cam 2 ore.

Cum mi-am dat seama ?Pai ,obisnuita fiind si cu al treilea somn am tot incercat si pur si simplu mi-a data ea de inteles ca-i fetita mare si alea 3-4 ore dormite peste zi ii ajung.In schimb noaptea se trezeste f des ,si asta sunt convinsa ca e din cauza dintilor.
Si noi facem parte din clubul stirbilor!Un incisiv se vede f clar sub gingie ,cred ca e timid si il asteapta si pe celalat sa-si faca aparitia deodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Alex, am cerut promovarea dupa 5 ani :D
deci mi-a luat ceva sa-mi fac curaj :))

merci de raspunsuri.
deocamdata vad ca si-a revenit iar la program cu 3 somnicuri peste zi si trezit la 6- 6:30 dimineata.
nu stiu ce ma fac cu ea in schimb cu adormitul.
lasand la o parte faptul ca trebuie leganata, aseara am fost la un gratar. si la 8 a trebuit sa venim acasa fiindca nu vroia sub niciun chip sa adoarma in brate pe acolo.
ea la 8 are somnul de noapte.
si a devenit maraita de nu te mai intelegeai cu ea.
a adormit in taxi spre casa.

ce mai papati?
noi azi avem asa:

dimineata: banana cu porridge
pranz: supica de dovlecel, ardei, ceapa verde, morcov, patrunjel si piure din conopida, branzica, galbenus ou.
pt ptima data conopida. sa speram ca trecem cu bine :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

deci lipsesc 4 zile si voi scrieti doar 4 paginiż ntz ntz ntz...nu v-am adus nimic de la Madrid atunci...

may noi incetul cu incetul am rarit siestele in timpul zilei si nu ne mai trezim noaptea
alayna eu stiam ca marul crud constipa
zubi esti cea mai buna mami pe care ar putea avea-o Ayan!
oanaiasi fiindca ne citesti
ooka ce-as face eu: in nici un caz n-as incerca sa-i dau albus pana la 12 luni, eu, personal nici galbenus nu dau pana la 8-9 luni

seidana ce fel de cereależ suna a alergie, sau reactie ce descrii tu acolo. acu cateva zile eu am scris un mesaj despre alergii si simptome...

acum despre noi: ne-a placut mult la Madrid, chit ca a fost mai cald ca la noi iar Noa a simtit schimbarea decorului, patutului etc si n-a dormit ca acasa. In schimb a mancat ca rupta...o sa pun si poze cand o sa reusesc sa le descarc de pe mobil

multumim de info legate de pastarnac, cred ca a fost prea mare, si centrul a fost tare lemnos, acum stim..

si noi suntem tot fara dinti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

bunny eu vreau cadou ca am fost cuminte si am scris in fiecare zi

camady eu am auzit numai de bine despre topfer
dai cu incredere mai ales ca zici ca a mai si mancat si i a placut

seidana si mie imi suna a reactie alergica

may ce este porridge ?
noi dimineata mar cu para si biscuite
pranz piure cartof cu dovlecel , brocoli si branzica calcica
ti a iesit branzica , i ai dat , ca n ai zis nimic ?

_

de T 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Sei- daca s-a inrosit in jurul guritei e clar ca e o alergie.Spanac cu lapte i-ai dat in aceeasi zi cand s-a si inrosit la gurita?Poate fi o rectie intarziata.Sau pot fi si cerealele de vina pentru inrosirea guritei...fiind facute cu apa ,inseamna ca au si lapte . Si da ,diareea poate avea legatura cu laptele,cauza fiind intoleranta la lactoza.Ca sa te convingi ca asta a fost cauza,dupa o pauza poti incerca din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Multumesc fetelor, sunteti niste dragute ca niste zane bune

Nanna, ma bucur ca mai sunt Zoici in plan, Zoe inseamna viata iar pus langa o Ecaterina, viata frumoasa, sa'i dea Dumnezeu o viata frumoasa Zoicai voastre

Sei, din ce am citit pe langa urticarie alergia se manifesta si cu scaune moi si varsaturi. Eu am incercat'o pe Zoe cu albus pe manuta, apar pete ca la atingerea de urzica. Nu pare ca are disconfort, insa ei si suporta mult mai bine toate relele.

Bunny, eu n'am dat ou, nici in plan nu am. Am facut cozonaci pt o prietena si bona a ajutat'o pe Sofia sa faca un cozonacel cu umplutura si cind a luat'o in brate pe Zoe nu s'a spalat pe maini, dupa care Zoica s'a umplut de bubite. Oricum am citit acum si de ROR ca e facut pe baza de celula de ou asa ca pentru cine nu stia trebuie atentie foarte mare la ou.
Creola multumesc ca mi'ai spus si m'ai imbarbatat, sper sa'i treaca, asta am citit si eu ca in jur de 5-6 ani cind sistemul imunitar e format, alergiile intr'o proportie considerabila dispar, da Doamne si la noi. Si Sofia e fan albus, dar mai scapa si galbenus moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

jade, terci de ov#259;z
mi-a iesit branzica merci frumos.
i-am dat deja de vreo 2-3 ori in combinatii cu legume sau fructe.

a fost frumos azi. am fost intr-un parc cu paturica si ne-am jucat, ne-am uitat la alti copii cum se dadeau in topogane ca noi suntem inca mici.
faina zi
maine la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Creola.. da i-am dat in aceeasi zi, insa spanac mai mancase( cu lapte) si in alte zile..
clar e de la cereala, dar oare la ce din ele?

OOKA.. nu a varsat, scaun moal.. totusi a fost inainte de cereala.. hm.. si ieri chiar nu mancase nimic nou pana la cereale.. hmm..

BUNNY.. cereale Nestl.. 5 cereale cu fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!
Cafea?
Mai intra cineva si aici in afara de cele cateva ce intra zilnic? Ori au fugit toate pe fb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

neata
eu sunt aici, nu am fugit pe fb dar nu reusesc sa intru zilnic, sotul se ocupa mai mult de casa pe care o avem in constructie la tara, cum iese de la munca fuge acolo sau umbla dupa materiale prin oras, sunt mai mult singura cu Maria.

Lali, cum hidratezi tu fulgii de ovaz? si cum i-ai dat Teodorei, i-ai tocat?

si as vrea si eu o reteta de spanac va rog, insa fara lapte sau unt ca eu inca nu i-am dat...

nu gasesc lapte de capra cat de cat din sursa ok

lena, pe mine m-ar interesa o iaurtiera mai ieftina, ma poti ajuta te rog mult? parca tu spuneai ca stii o sursa...

Maria a fost constipata 2 zie, facea numai niste bilute, am scapat cu masaj pe burtica si exercitii. am vrut sa ii dau si prune din alea mutant ca nu mai stiam ce sa ii fac, bine ca fata nu a mancat.

noi papam azi (incercam de fapt, tot nu mananaca mare lucru)

dimi - dovleac si mar coapte, cu scortisoara (sunt la cuptor si scot un miros demential)
la pranz - piure de dovlecel, pastarnac, patrunjel si avocado.

Mergi la inceput