Strugurasi de Sept-Oct 2011 *57*
Raspunsuri - Pagina 11
JadeJador spune:
ooka , imi pare rau ca esti suparata
iti ofer o floricica
seidana , pe mine T ma musca numai de fatza
de restul ma ciupeste
zubi , eu sunt convinsa ca ei inteleg tot
si cand ii laudam si cand ii certam si cand le explicam
kora , bine ai revenit
te asteptam mai des
in jur de 15 iulie o sa fie cineva pe litoralul romanesc ?
_
de T 8+
May3 spune:
Salut.
merci pentru raspunsurile la intrebarea cu mancarea si pentru cea cu laptele.
nu mai stiu daca mi-a mai zis cineva ceva si daca mai trebuie sa raspund cuiva. sorry
sunt zombie.
mi-a trebuit promovare... nah. cred ca in curand fac atac de cord daca nu imi gasesc un echilibru'/
La servici sunt intr-o continua agitatie.
acasa fii-mea ma ia de noua. mai nou doarme mai putin azi noapte s-a trezit la 4 iar pe ziua n-a dormit decat o data juma de ora si dupa masa o ora jumate.
a cazut lata dupa baita
la 8 adica.
sper sa se trezeasca la 6, nu iar la 4...
cam atat despre noi.
inca un sondaj :P
li s-a schimbat programul de somn puiutilor pe parcurs?
si cum v-ati dat seama?
cred ca suntem printre putinii stirbi ai grupului.
niciun dintisor si nici un semn :D
Alex2011 spune:
May, cred ca asta e prima noapte in care nu s-a trezit sa manance. Imagineaza-ti ca eu o pazesc de la 1, ca m-am obisnuit sa ma trezeasca ea ca vrea papaceala.
Ce a provocat schimbarea? Am inceput sa ii dau piure de legume pe la 8 cu hrisca sau galbenus., Baia o facem la 9, cu totul adoarme la 10. De ce asa tarziu? La noi sunt noptile scurte, nu albe, doar scurte:) Se va intuneca in curand la 11 si deja rasare soarele la 4.30. E pacat de zilele astea lungi sa dormim, asa ca stam in parc, ne plimbam, etc.
Mai nou am inceput sa folosim manduca, sa ne obisnuim cu e ptr concedii. Cu tricourile de alaptat ii dau sa si manance pe strada, in parc, in mall, etc. Apoi adoarme.
In final, vreau sa iti spun ca te inteleg cu agitatia de la serviciu si reintoarcerea acasa ptr o alta runda de agitatie. Nu e deloc usor. La mine functioneaza recompensele, ma stimuleaza. Stiu ca scot untul din mine ptr banutzii astia in plus, dar cu ei imi permit sa pun un ban de-o parte, sa ajut familia din tara.
Apoi, sa stii ca avem nevoie de femei ca tine, care nu s-au sfiit sa ceara o promovare. Ptr mine esti modela.
Weekend nemaipomenit! La noi se anunta ploi
nanna_mika spune:
Neatza fetelor!
Noi ieri am avut o zi foarte incarcata, de dimineata am facut multe drumuri sa rezolvam una-alta, iar seara a trebuit sa rezistam la finala "Romanii..."
Am fost iar cu Inez la dr ieri, se tot ineaca in somn, cand este treaza nici macar mucisori nu are. Cum adoarme o napadesc toate mucozitatile . Aseara s-a chinuit iar sa doarma, pana la urma am culcat-o in scoica auto si a dormit dusa pana dimineata. Acum iar doarme de aproape 2 ore, dar tot cu inecat si tuse. Dr banuieste ca e din cauza fondului alergic, ca ar fi o reactie alergica la pufii care zboara acum peste tot.
Alex - foarte frumos ai scris despre diferentele intre sexe, sunt de acord cu tine, insa de cele mai multe ori viata bate...teoria . Multumesc frumos si de raspunsul ref la iaurtiera.
Lena - multumesc, da, vreau iaurtiera. Dau imediat PM.
Kora - ce bine ca ati putut sa aveti timpul vostru, tu si sotul, asta este ideala si esential intr-o relatie, dupa parerea mea! Din pacate nu toate suntem norocoase ca tine. Eu si sotul cred ca vom avea timp de noi cnad vom fi la pensie, daca nu cumva si atunci vom fi cu vreo 2-3 nepoti gramada...
May - imi pare rau ca iti este asa greu, gandeste-te insa ca fata va creste si nu va mai fi asa obositor. Multa putere pana atunci!
Ooka - imi pare tare rau ca e alergica Zoica ( imi place asa mult cand ii zici asa). Galbenus de ou i-ai dat pana acum? ca nu mai retin.
Nasa noastra de cununie trebuie sa nasca peste vreo saptamana. Va avea fetita si era indecisa intre 2 nume: Smaranda si Zoe. I-am tot spus ca Zoe imi place mult de la o "cunostinta" de pe forum si ca de fiecare data cand ii spui numele imi place cum suna. Curand dupa ce i-am tot zis asta, a anuntat ca s-au hotarat: o va chema Zoe!
Jade - noi cred ca vom fi la mare in ultima saptamana din iunie sau prima din iulie, imi pare rau ca nu ne nimerim, doar poate ma vad cu Sei!
Nu mai stiu ce voiam sa spun, oricum, va pup pe toate cu drag si va doresc o zi minunata!
camady spune:
Buna.
Asa cum ziceam, fara laptop in continuare .
Jade noi avem 2 dintisori.Primul ne-a iesit cand am implinit 7 luni, al doilea la 2 saptamani si de atunci asteptam pe urmatorii.
Fetelor ce Lp folositi? Eu la sf. lunii plec 4 zile in Bulgaria si n-o iau pe Eva.I-am pus ceva rezerva la frigider dar sigur nu-i ajunge.Asa ca va manca si lp.Pana acum i-am mai dat Topfer cand nu a vrut sa manance diversificat si l-a acceptat.E bun? Eu deabia acum m-am apucat de sterilizat biberoane, dar imi vine usor ca am aparat.
Apa folosesc Aquatique.Scrie pe ea ca e ptr bebei.
Lali_mete spune:
Buna dimineata!
Cafea vreti ?
Mie imi este inca somn,dar m-a trezit sotul cu noaptea in cap ca ieri i-am promis ca ii fac chiftelute sa isi ia la pachet,dar am umblat teleleu si nu i-am mai facut. Am ajuns la 23 aseara acasa,cand sa ii mai fac. Pana am facut baie la copii,pana am facut baie la mama la copii , am baut o cana mare de apa , am mai schimbat doua vorbe,a trecut de miezul noptii. Cand a sunat ceasula la 6.45 l-am injurat! Pe ceas nu pe sot[D:]!
Acum el a plecat,si e mananc fulgi de ovaz hidratati,cu nuca de cocos si dulceata de trandafiri.
Camady Paul cand papa lapte praf, ii placeau nan si milupa. Nu cred ca este vre-un lapte praf mai prost decat altul,parerea mea,ci doar diferente la reclama.
Laptopul nu mai merge reparat? Eu asa m-am invatat cu laptop/pc , ca sa aprind unul dintre ele este urmatorul lucru pe care il fac dupa trezit,alaptat fata ,spalat pe ochi .
Jade la noi au trecut vre-o 3 saptamani intre primul dintisor si urmatorii. Dupa primul,a avut explozie dentara,i-au iesit 5 in decurs de doua saptamani.
Nanna pai si daca nu se poate sa stai mai multe zile doar cu sotul, fa astfel incat momentele alea scurte in care sunteti doar voi doi sa fie frumoase! Mie imi ajunge sa vad un film in brate la sot, sau sa ne dezmierdam dupa ce adorm copiii. Ori la pranz cand dorm amandoi. Sa stam si sa povestim diverse .
Eu la romanii talentosi nu m-am uitat deloca editia asta. Abea astept Masterchef !
Alex la cat mai multe nopti fara treziri! Moama,daca s-ar lumina atat de devreme,si ar apune soarele atat de tarziu si aici,clar as simti ca dorm mult prea mult sa adorm pe lumina,sa ma trezesc pe lumina!
Kora,Mikka,Zubi, Hayat, Seidana,Oana,Lena si pe toata lumea,va pup tare!
Ma duc sa spal pe jos pana nu se trezesc pruncii! Ba s-au trezit deja, ii aud cum "vorbesc" unul cu altul.
Creola spune:
Buna dimineata,
Lali -multu de tratatie,eu m-am servit cu
cred ca azi va fi mai multa activitate ,chiar daca e duminica...asta din cauza vremii urate .
Okka-imi pare rau ca aveti alergie ,din pacate alergia asta prapadita,la ou si lapte e destul de raspandita.E clar ca va trebui sa astepti pana la un an -un an jumate,chiar doi pentru albus.Partea buna e ca un procent de jumatate se vindeca de aceasta alergie,bineinteles cu conditia sa se respecte regimul alimentar.Iar tu ,imi amintesc ca esti f atenta la alimentatie...deci nu e cazul sa te stresezi .Si Sarah a avut ,tot la albus,i l-am scos din alimentatie o perioada (si ea facea doar urticarie) si acum papa (ii place doar albusul),de galbenus ,pe care ar trebui sa-l manance ,nici nu se atinge.Eu deja m-am resemnat si ii fac ochiul (langa spanac)fara galbenus.Sper ,din tot sufletul sa scapati si voi de ea!
Merg sa o culc pe bebelusa si dupa vin sa raspund si la sondajul facut de May
Lali_mete spune:
Al doilea aliment mancat cu chiuieli dupa ciorbita aia acra de salata : fulgi de ovaz cu nuca de cocos! Manca si batea din picioruse sa ma misc mai repede! Ma gandesc la cocos, poate nu trebuia sa ii pun... Pentru mine am pus in plus si dulceata.Am papat si eu to,dar fara chiuieli.
Creola ,sa iti fie de bine !
Stiam de alergia la lapte ca e des intalnita,dar si la alus? Acum am vazut ca si fata Nanei, e alergica la puf. Si de la asta sunt multi oameni care au mancarimi pe piele,stranuta, ii mananca nasul...
ooka
May, eu cand am vazut ca repea acelasi "program" mai multe zile,m-am conformat la noua ordine. De multe ori "m-am prins" ca si-a schimbat programul cand mi-au spus persoanele din jur.
seidana spune:
Neatza..
LALI
OOKA.. si hai ca o sa treaca
NANNA.. noi mrgm din 25 iunie in 2 iulie
eu i-am dat ieri cereale nestle, 15 gr cereeale cu 50 apa, a mancat jumate..si cand am venit sa vad ce face (ii dadea sotu) pe fata , gat, era rosie, bubite , ca urticata.. in o h i-au trecut.. e alergie??
daca face caca moale , apos.. s considera diaree? nu a facut decat de 2 ori intr-o zi, insa i-am pus cateva picaturi de lapte in spanac (i-am mai pus si inaint si nu a avut nimic).. poate fi intoleranta?