Strugurasi de Sept-Oct 2011 *57*
Raspunsuri - Pagina 10
seidana spune:
Na... ziceti-mi ce sa fac..
De cand are dinti Ela musca, si musca rau .. unde prinde o bucata de piele baga dinti.. degeaba ii explic, nu e voie ca pe mama o doare, si mama se supara, uita iti da mama o jucarie sa exersezi cu dintisorii.. ia jucaria o musca si top in picioare sa ma prinda de obraz
klau_ditza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Na... ziceti-mi ce sa fac.. De cand are dinti Ela musca, si musca rau .. unde prinde o bucata de piele baga dinti.. degeaba ii explic, nu e voie ca pe mama o doare, si mama se supara, uita iti da mama o jucarie sa exersezi cu dintisorii.. ia jucaria o musca si top in picioare sa ma prinda de obraz Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
Ia pastile contra durerii si trece
Glumeam !!!!
Eu ii mai dau cate un covrigel uscat pe care il rontaie cu placere
Kora_B spune:
Neatsa, fetelor! si un frappe cu inghetata va ofer
Jade, prezent!
Va citesc de pe telefon mai mult ptr ca laptop-ul meu a intrat -partial- in greva adica ultimele 2 randuri de la tastatura nu mai functioneaza iar de pe telefon mi-e cam greu sa scriu ptr ca mi se inchide cand mi-e lumea mai draga
In plus a avut si sotul concediu asa ca am petrecut timp impreuna cat de mult am putut, ca ne-a cam lipsit asta
Lali, faci un studiu de piata unde gasim frappe bun in Constanta, da? Desi vad ca vremea nu prea vrea sa tina cu noi, pe net arata ca ar fi zile ploioase ultima saptamana din luna
Despre noi: Dimitris deja nu mai are stare, vrea sa mearga, sa alerge dupa Iannis imi omoara spatele Avem tot 2 dintisori, al 3lea e 'pe vine' de mancat mananca foarte bine, bine macar ca unul din copii e ok cu mancatul. Desi de cand are concurenta a inceput si Iannis sa manance mai bine
In rest, noi suntem afara mai tot timpul, fie in parc, fie ne socializam cu alte mamici+bebe , fie pe la mami pe la munca. Mi-am luat si eu bicicleta, scaunel ptr bicicleta aveam deja, asa ca prin parc il plimb si pe Dimitris cu bicicleta Am inceput - mai cu teama,prudenta, sa merg si prin oras cu bicicleta - in loc de masina, dar singura, fara bebe.
Sunt intr-o continua miscare, de nici noapte nu reusesc sa dorm bine la cat sunt de agitata.
Timpul meu liber a devenit aproape inexistent dar cred ca daca ar tb sa stau prea mult sa nu fac nimic as lua razna imi aduc aminte cum ma simteam cand eram insarcinata si tb sa stau la pat.
Ma retrag acum ca tb sa plec!
Va
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui klau_ditza
Ia pastile contra durerii si trece Glumeam !!!! Eu ii mai dau cate un covrigel uscat pe care il rontaie cu placere I'm a happy mother! 25.09.2011 Radu George |
sau cojoc de blana sa nu simt
si eu ii mai dau covrig dar nimic nu se compara cu rontaitul pielii..
seidana spune:
CREOLA..
iti eram datoare cu un raspuns in legatura cu hotelurile/vilele din Ef N direct pe plaja..
Ar fi : hotel Acapulco ( e cam departe de plaja buna)
Hotel Belona .. e f fain ca pozitie si conditii dar cam scumput
Vila Panoramic, (pozitie buna insa in interior arata mai comunist) Vila Plaja azur (asta cred ca e noua, insa e langa nudisti , dar dupa plaja nudistilor e o plaja super faina parasita )
cam astea le stiu de 3 si 4 stele
Creola spune:
Seidana-multumesc!
La Acapulco am fost,in vizita la cineva,am fost si la plaja din fata hotelului...ce nu-mi place e ca sunt multe scari ,ai de coborat pana ajungi la plaja,de ametesti si cu carutul e cam aiurea .
Acum ma uit si la celelalte
Creola spune:
Aaaaaaaaaaa,in legatura cu muscatul ,eu una nu am reusit sa o dezobisnuiesc pe Sarah si am fost nevoita sa renunt la alaptat,am tot incercat de pe la 10 luni jumate pana la 11 si am cedat...oricum imi propusesem sa merg cu alaptatul pana la un an.Sper la tine sa nu fie cazul si cum pe Elena o stiu de fata intelegatoare,cred ca va ceda ea.
eu am inteles ca te musca de san.
Vara-mea a fost mai puternica,mai rezistenta la durere decat mine si a alaptat si cu sfarcul sfartecat
ooka spune:
salu
eu sunt suparata rau, Zoe e alergica la albus. Nu i'am dat dar am pus mana pe ea dupa ce am umblat cu castronul cu albus si nu m'am spalat; rezultaat: bube pe unde am atins-o
Acu' nici nu stiu dc e din cauza varstei sau stiu eu, ma mai intareste faptul ca nu se umfla, face doar urticarie si nici nu trebuie sa ia medicamente sa ii treaca, ii trec de tot in cateva ore.. Offfff
Vreun sfat o imbarbatare?
zubi spune:
ollaaaa
Acum tampesc pe forum cu relcama la cereale, cum era ianinte aia de la nivea
Voi chair credeti ca strugurasii astia mititei ai niostri inteleg de acum daca le explici si asa ami departe? adik nu stiu, intreb...asa zice si indi ca sigur intelege........mie nu mi se pare, aidk si eu vorbind toata ziua cu ayan ( chair si cand sup ii povestesc despre suferintele mele ), si ii explic si eu tot ce fac cu el, si cand il schimb ii zic uite mami hai sa scoatem o manuta, si pe cealalta, schimbam pampersul, papa baiatul piuree..ma rog chestii d'astea..dar cand il cert sau ii zic ca nu are voie????? el se uita la mine cu ochii mari si rade, si ca sa vad daca intelege, uneori ridic un pic tonul sa vad ce reactie are,,,si incepe sa rada in hohote...daca pune mana pe ceva ce nu trebuie de ex, ii zci ca nu, apoi cu ton ridicat, si in ultima instanta ii dau un pic peste manute, si radeeeeeeeee, adik na ce sa inteleaga el acuma
zubi spune:
Ooka, imbarbatare :
o fi de la varsta ca nu are un an, paote mai tarziu nu o sa mai fie alergica la ou