LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Novus, imi place foarte mult rochia, e bestiala! Dar de ce "de rezerva"?

Gaza, super-tare! ca sinteti in RO! Pana cand stati? Eu aterizez miercuri seara, sper sa ne vedem, ca ma tot intreaba Ianis de Kathy

Andiaroro, care batranete?! La cum manevrezi tu situatiile si rezolvi problemele......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Helloooo !!!

Fetelor, da' ce-i cu voi ?? pe unde umblati ? la noi bate vantul si ploua dar tot ne-am facut plimbarea de dimineata pana la bunica, daca era soare bifam si Alba dar cum a inceput ploaia, ne-am intors si acum asteptam sa se termine pulpele la capac si cartofii noi ca sa servim masa

Andiaroro, esti draguta !!
Eu ma ''agit'' pt ca nu prea sunt prietena cu rochiile, si mai ales cu cele de ocazii

Ela, pai de rezerva ca nu o am inca si nu stiu cum vine pe mine, marti sper sa o am

Inapreda, astept si parerea ta despre rochia de pe mail

Si a celorlalte tufete !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Eu sunt intr-o perioada tare agitata, de aceea n-am apucat sa mai intru pe aici. Saptamana trecuta a fost saptamana scolii mele, asa ca am tinut-o tot intr-un spectacol si-un simpozion, evident, dupa orele de curs. Vineri a fost ziua lui H., dar l-am sarbatorit ieri, am petrecut frumos, chiar ne-am relaxat.

Novus, mie imi place mai mult rochia "de rezerva" decat cea "oficiala", asa ca sper sa iti vina bine si sa o imbraci pe aceea.

Gazo, bine-ai revenit acasa!

Sanatate bolnavilor mici si mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele, am fost azi la DM si am luat la reducere (produse care expira in iulie 2012) creme de protectie solara. Dar numai avea decat 20 si 15, una singura avea de 50. Am luat-o pt Rares cu gandul ca pana atunci o voi folosi pe afara.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, in sfarsit, am gasit si eu leurda. Am incredere in comerciant ca aia e, caci mie mi se par frunzele alea asemanatoare cu frunzele de lacramioare. Acu, asta e, numa toxice sa nu fie.

Deci, Ina, cum le mananc...Asa tocate alaturi de salata?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Novus, mie imi place mai mult rochia "de rezerva" decat cea "oficiala", asa ca sper sa iti vina bine si sa o imbraci pe aceea.

Si mie

La multi ani lui Horatiu , eu tinusem minte ca ieri se aniverseaza de aceea te sunasem dar cred ca erai ocupata cu pregatirile
Ma bucur ca ati petrecut frumos !

Andrei cum e?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Ziua buna!

Si eu prin preajma, vreau sa ma duc sa-mi fac putin unghiile,apoi sa mergem la plimbare, cand se trezeste Luc, care nu stiu cand are de gand sa adoarma ca tot canta de zor, mai inainte canta melodia lui Voltaj: mi-e dor de mare, mi-e dor de soare

Sa va spun cat am inbatranit, aseara daca tot trebuia sa se duca sotul meu in control la munca, care e in statiunea Mamaia, am zis sa profitam sa ne si plimbam pe faleza, asta in jur de ora 12, nu va spun cat mi-a fost de somn, de nu puteam sa-mi tin ochii deschisi, cat a fost el putin plecat dupa ce ne-am plimbat, am tras si un pui de somn in masina, nu-mi vine sa cred ce rau am ajuns, sunt in urma rau cu odihna

Si eu am fost ieri la DM, n-am prins reducerea de care zice Floric, in schimb mi-au dat un voucher - 15% la toate produsele. Am gasit pret bun la o lotiune de protectie solara de 50 pentru copii, le-am dus la fratiorii colegei lui Sebi, cand am fost sa le mai duc si hainute. Eu imi luasem de la Carrefour cu o seara inainte.

Andiaroro: eu as accepta provocarea, sigur ti-ar prinde bine putina distractie

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Annan: la multi ani fericiti sotului

Novus: imi place rochia

Gaza: bine ai revenit, acomodare usoara

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novusel, am fost si noi "afaia", desi erau doar 14, 5 grade Am zis sa profitam de ne-ploaie daca tot vom avea parte de zile "umede" saptamina asta. DE fapt, am iesit si ieri dimi' si aseara; cu Ian, of course care nu inceteaza sa ma uimeasca cu drgalasheniile lui.

Rochia:
-e frumoasa si imi place
-mi se pare, insa, mai putin genul tau Nu stiu de ce nu te vad cu funda
-musai sa o porti cu o centura lata pentru ca, altfel, iti ascunzi calitatile si ar fi pacat
-sa fii atenta la deschizatura de la axile care imi pare cam mare, sa nu se vada sutienul (care musai tre' sa fie fara bretele sau...absent )
-e mishto pentru ca merge cu o gramada de incaltzari si culori

Astept poze.

PS. Imi place de voi ca, la fel ca noi, iesiti, fie vara, fie iarna
Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Roro, eu te vad cadrind perfect cu demonstratia de "step"; zau daca intelegi de ce vrei sa te sustragi.

Floric si leurda: poti sa o gatesti:
-ca pe spanac
-ca si supa de salata
-in salate (mie ii place cu ton, rosii chery si ceapa verde sau rosie)
-ca atare (ca pe macrish)
-in toast

Mergi la inceput