LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

In alta ordine de idei si ca tot se vorbi de Barcelona, alt ghinion: reuniunea aia de proiect nu va mai avea loc in iunie anul viitor ci, fiindca spaniolii nu vor mai primi suficiente fonduri la anu' (bugetari si ei:)) au decis sa o faca anul asta in decembrie. Amu io in decembrie nu vreau sa ma duc nicaieri, prefer sa renuntz, io nu pot sa ma gandesc c-o las pe Phiphi acasa cand is ditamai zapezile aci, poate raceste blablabla. Ghinionu' p!@#ii.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Dar de ce sa o lasati pe Phiphi acasa? O luati cu voi, ca aici e iarna mai blanda si sigur i-ar placea si plimbarea! Ea oricum doarme cu voi in pat, deci nu va trebuie camera/pat special pt ea, iar cand vreti sa bantuiti prin troiene, o lasati la mine! Ia sa intrebi in jur, ar deranja pe cineva?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Novus, stai pe varfuri si fa-ti poza cu rochita, nu ma intereseaza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Simply, am cumparat vopsea! Joi ar fi ziua ce-a mare. N-am cumparat gata facuta, mi-am ales eu o nuanta si mi-a facut-o in magazin. Sper sa iasa asa cum as vrea, dar mi-e asa de greu sa vizualizez rezultatul!!!

Keutu cheliutu

Si eu sunt curioaaasaaaa, dar cred ca o sa fie traznet!

Mergi la inceput

Tinem pumnii Platinatului sa capete repede medicamentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Novus, pai probeaz-o, pozeaza-te si pune poze pe mail;). Banchetul e in 1 iunie, habar n-am cu ce ma imbrac siu nici nu-mi bat capul, o sa ma gandesc cu 3 zile inainte

Deocamdata nu am pantofii ideali ,dar am idee cum ar trebui sa fie

Mi-am luat si io "pantofii ideali", dar pt rokia "de rezerva", ca "principala" nu ma mai cuprinde ...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Novus, stai pe varfuri si fa-ti poza cu rochita, nu ma intereseaza!

M-am probat dar am uitat sa ma pozez, oricum o voi purta fara tentativa de tutu

Am trimis o poza pe mail-ul comun cu rochita care cred ca mi-o iau totusi, azi am gasit-o astept sa vorbaesc cu furnizoarea, dar mi s-a pus pata pe ea

Ce ziceti ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ce faceti tufetelor ??? unde sunteti ??

Haideti la o poveste !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hello fetele!! am venit acasa !!

Fetele din Buc cand puteti, abia astept sa facem o intalnire!!

Suntem bine si cu chef de plimbare, mai mult eu ca, Gazulina mea din cat de sociabila era atat de mutulica si rusinoasa a devenit. Dar ne adaptam din mers si incercam sa ne obisnuim si cu caldura asta mare dar si cu ritmul vietii de aici.

Va pupacim si mai intru cand ai am un pic de timp liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata!

Eu fac ce fac... si iar am un pui de santier in casa... L-am prin pe meshterilah sa ne repare peretele in jurul geamului dinspre balcon pe care l-am sckimbat acum 2 saptamani... Cand nu are omul ce face... isi face de lucru...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Si tu, Mada, acum o sa ai un geam frumos...in ansamblu.
Ale mele sunt frumoase la ex asta, dar sunt cam siroioase, ca la ploile noastre zilnice nu avea rost sa le spal. Am incurcat-o, daca se face frumos.

Notam prima noapte fara tuse. Cred ca scapam cu bine.

Kea sigur o sa fie bine culoarea, daca ti-au preparat-o in magazin. Ca oamenii aia s-au uitat si la culoarea ta de baza, % de fire albe (daca exista), tipul de par, calitatea firului. Sper ca despre vopsea de par vorbeati, ca acum m-au apucat indoielile, dar nu mai stau sa caut mesajele, ca altfel sigur nu mai apuc sa trimit.

Novusica- Cate griji....Sigur vei fi bellissima.
Iar Olga resplendissante.
Ca sa va zapacesc cu superlative straineze.

Cica pe 9 iunie, ar trebui sa particip la o demonstratie de "step" pe stadionul din comuna. Sa ma imbrac in negru si sa am spoiesc pe fata. Totul pe "Loca, loca" al lui Shakira si inca o melodie. Le-am zis sa nu conteze pe mine,ca-s ocupata in ziua respectiva (ca doar n-am innebunit la batranete)

Mergi la inceput