LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Eu n-am cont pe FB. I-am scris aici. Ii puteti spune voi? Va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Uof. Is nervoasa si frustrata. De cand m-am laudat (miercuri parca?) n-am mai dat niciun gram jos, desi n-am pacatuit cu nimic, nu m-am abatut de la calea cea dreapta... Nu pot sa cred ca am ajuns asa de repede la platou si tot stagnez aci. Adica no, in oglinda nu-mi displace ce vad, nu mai am burtan, nu mai am fatza ca o luna plina...da' io vreau sa vad nenorocitu' ala de cantar ca arata SUB 55!!!
In alta ordine de idei si ca tot se vorbi de Barcelona, alt ghinion: reuniunea aia de proiect nu va mai avea loc in iunie anul viitor ci, fiindca spaniolii nu vor mai primi suficiente fonduri la anu' (bugetari si ei:)) au decis sa o faca anul asta in decembrie. Amu io in decembrie nu vreau sa ma duc nicaieri, prefer sa renuntz, io nu pot sa ma gandesc c-o las pe Phiphi acasa cand is ditamai zapezile aci, poate raceste blablabla. Ghinionu' p!@#ii.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Eu imi beau cafeaua si apoi vreau sa iesim pe afara, e pacat de vremea asta frumoasa sa o irosesc facand curatenie si alte cele, nu ?!

Ilinca, nu te demoraliza, e normal sa stagnezi, o sa dai jos dar nu in timp asa scurt
Cand e banchetul ? cu ce te imbraci pana la urma ?

Eu mi-am luat ieri tutu-ul care de fapt e mai mult ca o jupa cu tul , e ok, tot nu-s eu multumita de lungimea rochiei dar e drept ca nu am probat-o cu pantofi cu toc inalt cum o sa vreau sa-mi iau, prietena mea a zis ca-mi vine ff bine
Daca imi pica ochii pe alta rochie, mi-o iau , daca nu, merg cu asta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Novus, pai probeaz-o, pozeaza-te si pune poze pe mail;). Banchetul e in 1 iunie, habar n-am cu ce ma imbrac siu nici nu-mi bat capul, o sa ma gandesc cu 3 zile inainte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Novus, pai probeaz-o, pozeaza-te si pune poze pe mail;). Banchetul e in 1 iunie, habar n-am cu ce ma imbrac siu nici nu-mi bat capul, o sa ma gandesc cu 3 zile inainte

Deocamdata nu am pantofii ideali ,dar am idee cum ar trebui sa fie

Mergi la inceput

Gata, am fost la plimbare apoi am venit si in timp ce eu am aspirat si sters praful Pisi a facut pulpe la cuptor + cartofi noi, asa ca a fost o zi productiva pana acum, dupa-masa mergem la un gratar ca iar sunt 30 de grade la noi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

ilinca, dar cum ai slabit? Zi-mi si mie ce ai respectat cu strictete, te rog! Anna, Anamaria, Ina, aceeasi rugaminte o am si la voi!

Simply, am cumparat vopsea! Joi ar fi ziua ce-a mare. N-am cumparat gata facuta, mi-am ales eu o nuanta si mi-a facut-o in magazin. Sper sa iasa asa cum as vrea, dar mi-e asa de greu sa vizualizez rezultatul!!!

Mergi la inceput

Hihi, mi-a trecut frustrarea, ca dupa ce am facut de 3 ori shushu nu m-am rabdat sa nu urc iar pe cantar si mi-am dat seama ca ce mi se parea a fi stagnare era o retentie de apa, probabil; hai ca nu mai am mult pana sa trec pragul de 55 in jos, vreo 300 de grame;))
Kea, regimul meu este destul de "dupa ureche", adica incerc sa respect principiile disocierii da' mai si las de la mine.
Ce e sigur e ca de 2 saptamani n-am mai pus gura pe: paine, paste, dulciuri de orice fel. Mancare gatita cred ca am mancat de vreo 5 ori in astea 2 sapt si anume de vreo 2 ori cartofi noi cu patrunjel, o data pizza vegetariana cu blat f. subtire, o data salata orientala (doar cu legume, desigur, fara ou) si o data conopida gratinata la cuptor.
In rest, salate de cruditati dar ori cu 5-6 de cubuletze de Feta amestecate intre legume ori cu un ou fiert feliutze (tre' si nitica proteina, nu?), fructe si lactate sub forma de sana, kefir sau lapte batut.
Intre masa de lactate si cea de fructe sau de legume (intre mese in general) am lasat sa treaca macar 3 ore, ideal e 4. A, daca mananci fructele intai, atunci masa urmatoare poate sa fie si dupa 1 ora, doua (desi eu tot 3 am lasat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Eu n-am cont pe FB. I-am scris aici. Ii puteti spune voi? Va rog!

Keutu cheliutu

am scrsi dimineata ,inca nu-i nik un raspuns

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salutare!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput