LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***
Raspunsuri - Pagina 21
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Bianca, noi peste cam o ora mergem sa ne cumparam costume de baie, ca au sosit si aici caldurile, tu nu mai vii odata? http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Costum de baie am. Ajung in Barcelona pe 4 seara. Timp de plaja nu o sa am pentru ca o sa fie la targ insa seara putem sta o piscina. Hotelul la care voi sta are piscina pe acoperis (cel putin in poze).
anca_nicolae spune:
Mesaj de la Florinela, mamica platinatului:
Fetelor, vreau sa va rog, sau sa va intreb, daca aveti pe cineva in Germania, am nevoie pt. Victor de un medicament pt. imunitate, se numeste Thym Uvocal, preferabil ar fi tablete, daca nu si capsule. Eu am reteta de la Grigore Alexandrescu...nu stiu daca e nevoie si acolo de ea?!
**
Ela, Kea ceva info aveti?
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
inapreda spune:
Anca, multumesc frumos pentru PM.
PS1. Nu asta a fost intentia mea, sa te taxez.
PS2. Ma bucur ca nu pleci.
inapreda spune:
Floric, iti multumesc si tie pentru ginduri. O sa-ti raspund, mai pe larg, in alta zi.
simplyana_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Costum de baie am. Ajung in Barcelona pe 4 seara. Timp de plaja nu o sa am pentru ca o sa fie la targ insa seara putem sta o piscina. Hotelul la care voi sta are piscina pe acoperis (cel putin in poze). |
Nu mai mergem acum, ca Luca a adormit , dar pana atunci ma dotez eu!
http://www.lucamic.blogspot.com/
novus spune:
Hello !!
Noi azi am petrecut o zi minunata de dimineata si pana acum cand am ajuns acasa
La birou al mine Ada s-a distrat d eminune, azi a fost ziua portilor deschise sa zic asa , o colega nu avea cu cine sa lase cainele asa ca l-a adus la birou, la fix ca sa aiba Ada cu ce sa se distreze, apoi am mers la vizionarea animalutelor programata si a preluat-o Pisi cu care s-a distrat acasa, au mancat , el a si adormit , ea nu, si-a adus in pat cartile si a citit
Dupa ce am venit eu, ne-am echipat si am plecat la pizza apoi la plimbare prin oras, tare frumos a fost !!
Symplianna, si eu vreau la piscina, ca sa nu mai zic de mareeeee !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Kea spune:
Anca, eu abia acum, in postarea ta, am vazut mesajul Florinelei. Ne-a scris demult? Eu nu l-am vazut!
O sa intreb maine la farmacie. O sa vorbesc si cu Ela, vedem care ii poate trimite mai repede si cu costuri mai mici( Ela merge destul de des in ro). Cum dau de Florinela, ii scriu aici, pe pm?
Eu nu mai stiu, Florinela e din Bucuresti?
denisamada spune:
Bau!?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Buna dimineata!
Sau sa zic buhuhu? Am pus de cafea, oricum!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Anca, eu abia acum, in postarea ta, am vazut mesajul Florinelei. Ne-a scris demult? Eu nu l-am vazut! O sa intreb maine la farmacie. O sa vorbesc si cu Ela, vedem care ii poate trimite mai repede si cu costuri mai mici( Ela merge destul de des in ro). Cum dau de Florinela, ii scriu aici, pe pm? Eu nu mai stiu, Florinela e din Bucuresti? |
Florinela a lasat acest mesaj pe FB,in clubul nostru de acolo..probabil tot acolo va intra dupa raspunsuri...presupun...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!