LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

anca - pupacesc BB3 si-i spun LA MULTI ANI! cu mare intarziere

dealtfel, pupacesc toti ghioceii care au implinit frumoasa varsta si nu am apucat sa-i felicit in timp util

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

multu gianina,

ai fb? ca acolo am cateva poze mai recente cu bb3 :)
nu stiu sa dau link din fb, dar eu sunt anca nicolae patrascoiu acolo, poate ma gasesti, .

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
Cu inotul asa ne-a zis k o putem duce, Ari are 15 kg si 97 de cm.,desi nu ne-a intrebat nenea instructorul despre marimi.

of... cand ziceam "mare" nu ma refeream de... "mare la stat", ci ..."la sfat". Adik daca v-au zis ca au si sanse sa invete sa inoate omeneste, nu bebeluseste si nici doar de dragul balacelii... (ceea ce oricum nu e de neglijat )
Mai astept pareri.
Pisik, voi o dati pe Ana in speranta sa invete ceva anul asta sau doar de dixtractie?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

MADA, fratele Pisicului e la baza instructor de inot si el a zis ca e prea mica "sa invete ceva". Ca varsta. El recomanda tot 4 ani sau macar trecut de 3 jumate. Noi totusi o vom da, pt dixtractie, desi e cam scumpa in varianta prezentata. Noi avem de gand sa ne facem abonament la o sala care are si piscina si o putem lua for free. Pana atunci insa cred ca o vom trimite cu gradi. Nu sunt suta la suta convinsa, mai vedem

Mami de minune mica

Mergi la inceput

inapreda, ai PM despre ce ma rugasei cu ceva timp in urma. E scris de mine, nu de coleg .

Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
Eu folsesc lotiunile de la Avene, am avut si Nivea si mi-a placut si anul trecut am luat din D&M gama lor proprie si a fost ok
Pt Ada am mai luat si Bioderma si mi-a placut

Si noi tot Nivea, dar anul trecut i-am luat lui Costin de la DM si si el a fost multumit... la noi in familie el e ala ... cu factor de protectie, ca e mai simtitor... io mai ne...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salutare!

Mai intai si mai intai, sanatate multa pt mari si mici!

Ilinca ! Dumnezeu sa o ierte!
Si eu sunt plina de papiloame (alunite din alea in relief) si nu m-am cautat inca la doftor , dar alea nu ar indica risc de melanom, ci "the beginning of a beautiful friendship" cu HPV. Fiecare cu ce-l doare .

Gianina, nu-i nimic, tinem pumnii si data viitoare! Sanatate sa fie!

Imi place mult programul si aventurile Micsunicii!

Si programul Adei, deasemenea!

Roro, cred ca a facut furori balerinul la bal! Daca primeste favoruri de la educatoare, ce sa mai zici de pustioaice?

Gaza, voi cum si pe unde mai sunteti?

Bianca, noi peste cam o ora mergem sa ne cumparam costume de baie, ca au sosit si aici caldurile, tu nu mai vii odata?

Anca, !

Pisigri, ! Si sa stii ca am facut ieri ficatei "baituiti" cu lapte, dupa reteta ta, si era sa lesine Mimi de placere cand i-a gustat!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
MADA, fratele Pisicului e la baza instructor de inot si el a zis ca e prea mica "sa invete ceva". Ca varsta. El recomanda tot 4 ani sau macar trecut de 3 jumate. Noi totusi o vom da, pt dixtractie, desi e cam scumpa in varianta prezentata. Noi avem de gand sa ne facem abonament la o sala care are si piscina si o putem lua for free. Pana atunci insa cred ca o vom trimite cu gradi. Nu sunt suta la suta convinsa, mai vedem

Da... 4ani ne spusese si noua instructorul cu care vorbisem... Daca invata, era argumentul suprem, asa, avem:
+ Dixtractie
- pret si cresterea riscului de "raceli"

Cugetam...

Deci existam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

A, si inca ceva legat de inot si experienta cumnatului meu - il dau etalon, pt ca e in domeniu: baiatul lui face 5 ani in iunie si nu face inca inot. Sora-sa (9 ani in toamna) a inceput de vreo 2 ani, dar de semi-performanta direct, cu de 3 ori pe saptamana, participare la competitii, etc

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Cu inotul, am si eu prietena cu fetita de vreo 5 ani, si parca de minim 1 an merge la inot la IDM club, langa semanatoarea, pt bucuresti spun, la inceput cred ca a avut profesor de copii, acum, in prezent, nu stiu excat, pot sa intreb.

Cred ca 4 ani e ok.

In schimb, la v+t, eu am inceput aventura inot de la 7-8 ani si am finalizat-o cu success abia pe la 9 ani, adica vreo 3 veri la rand au tot facut cursuri, si progresau, dar nu suficient dupa alea 10 lectii per sezon. Asa ca, abia dupa 30 de lectii, am putut sta linista ca nu se ineaca.

Iar eu, am facut cursuri intre 8-9 ani, la Tineretului, am si brevet de inotator, pt ca m-am remarcat , desi.. nu cred ca pt talent de inotator. Sa va zic:

Si acum vad in fata ochilor ca inotam ok la bazinul de copii si cand ne mutam la bazinul de 3 m, urlam de ma stia tot strandul, de firca, ma imaginam scufundandu-ma la nesfarsit, si ma lasa sa stau pe scaunel. Abia spre sfarsitul cursului de 2-3 saptamani, a venit tata pe acolo, fara sa anunte pe prof, pe nima, sa vada cat a invatat donsoara. Si, pac, ma vede stand pe scaunelul profesorului, linisita, si toti ceilalti copii in apa, faceau bazine, pe langa franghiile alea de culoar. Cand a vazut tata ca eu stateam [pe banii lui ], zise la prof: pai bine domne, fi-mea nu a invatat nimic pana acum? Proful zise: ee, ba da, dar ii e frica de bazinul de 3 m, totusi.. anca, sari? Eu, pt ca mereu am vrut sa fiu mai tare decat tata [nu am reusit..] am zis da. Am sarit, si tot dadeam din brate [noi doar crwol invatam, adica voiniceste], insa, nu ajunsesem la lectia cu respiratul. Asa ca.. in catva m, coprul incepea usor usor sa se adanceasca, paralele cu Ox, dar totusi coborand... Atunci tata s-a impacientat si a privit spre prof, gandindu-se cine sare, el cu hainele de aviator sau proful cu chiloti de baie. Si ii zice profului, domne, ce facem sarim? dar proful zise ca nu, si a strigat la mine: anca, prinde-te de sfoara. Nu stiu cum am auzit de sub apa, ca eu sunt cam surda, dar am pus o mana pe cablu si gata, m-am ridicat. De pe margine, tata zise: pai bien bai anca [v-am zis ca el mereu a vorbit cu bai, ca si mine, cum zicea chatonel, "oltenii raman pe viata" ], tu nu mai si respiri? Si eu, anca, foarte multumita de mine, raspund docta, de aoclo, din mijlocul bazinului: lectia cu respiratul o invatam saptamana viitoare! Si tata catre prof: pai bine domne, si pana sapta viitoare, copiii astia ce fac, nu respira? Si proful: ba da, cand ies din bazin .

Suces!

Poze cu noi

Mergi la inceput