LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata!

Dor de duca si eu, da rau de tot nu asa

Amalia

Mergi la inceput

Eu cu alunitele stau bine, pistrui am in schimb cat incape, mai ales vara, dar nu ma deranjeaza in mod special, ce ma enerveaza cel mai mult e ca mi se inroseste pielea de la soare si ma fac ca un rac, dar o rezolv si pe asta cu un pic de solar, nu-i sanatos da-i frumos, ce sa-i fac

Azi ma duc la vopsit si tatuat sprancene si ochi, abia astept

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Eu cu alunitele stau bine, pistrui am in schimb cat incape, mai ales vara, dar nu ma deranjeaza in mod special, ce ma enerveaza cel mai mult e ca mi se inroseste pielea de la soare si ma fac ca un rac, dar o rezolv si pe asta cu un pic de solar, nu-i sanatos da-i frumos, ce sa-i fac

Amalia

Poate are trebui sa incerci niste autobronzant. decat solar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Va rog frumos, balul fu la 9...dimineatza.
Erau tare frumosi toti in haine de duminica (parintii cica primesc un CD, pe care banuiesc ca va tr sa-l cump la kermeza scolii). Eu am vazut doar lautarii. Neste bunicuti , genul pasionat de muzica cu: vioara, armonica, luth http://www.google.fr/search?q=luth&hl=fr&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=dtmsT5qtD4mD8gPM_JX4Cg&ved=0CHcQsAQ&biw=1280&bih=687 (stiu cum il cheama ca a avut Alex lectie cu ele la Conservatoire), un nene cu tot felul de suflatoare si chitara.
N-au voie sa-si schimbe partenerul (Alex a facut deja o cerere in sensul asta la repetiti si i-a fost aprobata) si nici locul perechii.

Bine, ca inca nu m-au sunat de la cresa ca inseamna ca n-a mai tusit cu sarg.

UFF! Ce de griji va mai faceti si voi cu alunitele. Supravegheate, stau cuminti. Dar chiar tr vazut dermatologul.

Gianina- M-am gandit la tine. Sper ca a iesit cum sperai, ca stiu ca testarea de genul asta nu se face de amuzament.

Chato- Du-te la Primaria Sectorului 1 ca doar ei sunt la curent si rezolva tot ce nu pot face ceilalti din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Ca tot vorbeati de alunite, eu am pete maronii si alunite rosii, cele maronii stiu ca sunt de la soare, dar cele rosii nu stiu de unde mai sunt.

Si eu am dor de duca, dar mai vin si maine la munca din pacate si apoi vreau sa ne plimbam mult, sa nu aud de nici o curatenie Vreau sa ne plimbam cu telegondola ca ma tot bat copiii la cap.

Si eu sa achizitionez azi crema de plaja, e urgenta.

Fug sa pap ca mi se termina pauza

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Amalia

Poate are trebui sa incerci niste autobronzant. decat solar....

pai dupa 3-4 sedinte de solar nu ma mai ard la soare, ca sa zic asa, autobronzantul nu-mi rezolva problema asta, iar eu cand ma ard ma ard, intr-un am m-am ars pe pielea capului si pe urechi de nu m-am putut pieptana o saptamana (nici palariile nu-s prietenele mele)

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Buna fetele!

Am deschis si eu azi calcu si forumul, si recunosc ca m-am mirat de cateva chestii. In primul rand imi pare rau ca v-ati simtit "filate/deranjate" etc de povestea scrisa de colegul meu.

Si desi cineva din voi a zis ca DEJA e deranjata de explicatiile ce VOR VENI, eu totusi le dau [cu cat pot eu, cum pot eu, cu sau fara "staiii" ], pt ca nu vreau sa ramaneti suparate sau deranjate in vreun fel, si nici sa va scada gradul de safe aici, la club, cel putin relativ la mine.

Fiind tema cu filmul Pay.., inainte sa postez si eu parerea mea, nefiind sigura daca filmul de care ne povestise cu vreo 2-3 ani in urma o colega este exact pay [eu nu retin nume in engleza], am intrebat in birou, si asa a ajuns discutia la film, printre colegi.

Dupa ce am postat eu, noi am continuat sa vorbim, despre film, despre ideile de acolo, printre care si notiunea de rau, exista sau nu, poate sau nu fi "combatut". Discutia am avut-o preponderent cu un singur coleg, ceilalti [domeniul IT...] fiind mai atei si deci, dezinteresati de subiect. Acest coleg e un pic asemanator cu simply, dar doar la partea cu informarea pe teme religioase, adica el chiar a citit mult si chiar aplica in viata de zi cu zi. Mai mult, ce admir eu la el este LINISTEA SUFLETEASCA, de aceea, de multe ori eu discut cu el [pauze de masa sau.. din lipsa de preocupare ].

Spre finalul discutiei noastre, el m-a intrebat ce anume am raspuns eu privind filmul Pay si coroborat, tema raului. Atunci eu i-am zis ca mai bine sa citeasca, ca nu pot rezuma, si, chiar l-am rugat sa citeasca de la pag x la y, exact unde fusesera cateva postari despre rau, TOCMAI pt ca erau unele postari f interesante pt mine si imi place mult gandirea autoarelor lor. Mai mult, recunosc, i-am zis sa puna accent pe ce a scris simplyana, si dupa ce citeste aceste cateva pagini, sa imi zica si mie parerea lui. Cand a terminat, mi-a zis ca in timp ce citea si-a amintit o poveste, considerata de el interesanta si ca o cauta sa mi-o dea sa o postez. Insa, eu am considerat ca nu e ok sa postez eu povestea/gandurile altcuiva, asa ca i-am sugerat sa o scrie chiar el, prezentandu-se prin mine [tocmai pt a nu fi lumea aici luata prin surprindere, din necunoscut]. Astfel, si-a facut cont si a pus povestea, atata tot. A considerat ca cine va dori sa citeacsa bine, cine nu iarasi bine, cine va gasi povestea interesanta bine, cine nu, iarasi bine.

Eu abia azi am citit-o, ca intre timp nu am apucat sa mai vorbim despre asta, el chiar o sa se mute la alt etaj... ma rog, am avut alte chestii.. aa, si mi-am amintit sa mai si muncesc, prea fusesem fara preocupare...

Pur si simplu am considerat ca postarea lui va fi receptata ca un "link" catre inca o alta parere despre subiectul religios, cumva similar cum simpli sau floric ne-au mai dat linkuri catre alte info/articole.

Nici o clipa nu m-am gandit ca postarea lui, scrisa "la vedere" [cum bine a zis simpli in analogia cu "sora lui simpli" :)] va fi considerata filaj si/sau alt user al meu, si nici ca va deranja pe cineva. E adevarat ca nici nu am apucat sa mai intru eu pe forum, ca sa anunt, inainte, ca vedeti ca va scrie un coleg. M-am gandit ca simpla referire la mine va fi suficienta.

In plus, am avut in minte un mesaj de al lui simpli in care ne zicea ca ar mai scrie ea ceva despre subiectul religios, dar nu o tin curelele, mesaj dupa care chiar fusese rugata sa dezvolte subiectul. In speranta ca subiectul religios va fi continuat, mi s-a parut ok sa acumulam si parerea colegului meu, ca, pe marginea lui, sa mai dialogam, sa ne mai cunoastem un pic, vorba reclamei... o sa avem si un nepotel :).

Si legat de mine si alt cont, am observat ca majoritatea dintre voi v-ati gandit ca eu, anca, as recurge la asa ceva. Doar simpli si inca 2-3 fete au simtit ca nu ar fi accurate cu mine. Contul pt hipospadias, v-am si explicat, il am pe ALTA adresa de mail [deci nu e o clona!!!] si il am exclusiv pt hipospadias, primeam multe mailuri pe acea adresa, si am vrut sa le am separate fata de mailul meu de zi cu zi. Cine doreste, poate verifica ce postari are userul andreea_71, si va gasi strict capitolele cu hipospadias, si postari strict legate de cele 2 operatii ale lui bb3.

Oricum, sunt fffff HAPPY ca simpli chiar ma simte, chiar si acolo departe, si chiar si cand peste 99% din lume e impotriva mea.

PS: eu stiu de faza cu Cristi al Olgai, era vorba de optiunea de carucior, ceva cu stoke vs altceva, nu retin, cum mai ziceam, cuvinte straine

O rog pe anamaria sa nu plece nicaieri, colegul meu chiar nu sta sa citeasca ce fac mamele de ghiocei, a fost o postare strict pe subiectul acela, la rugamintea mea.

Si despre nasica lui bb3, eu v-am zis din 2009 ca ea mai citeste din cand in cand, din simplul motiv ca ii erau f dragi cateva mame de la noi de la club. Acum e la liceu si nu a mai avut de demult timp sa ne citeacsa.

Cumva similar cu inapreda [desi m-a taxat aspru, dar nu-i nimic, coafura rezista ], eu traiesc transparent. MAI ales acolo unde NU ravnesc la locul 1 printre fetele "iubibile".

Sunt doar eu, anca
.

Si dupa atatea vesti/explicatii sper eu, linistitoare, am si o veste mai putin buna. Nu plec .

Simonapro

ce mai face acea mama tanara? Eu hainute asa mici nu cred ca mai am, dar poate as trimite niste banuti, unde?

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

in primul rand spun ca tare-mi face cu ochiul inghetata de zmeura din imaginea alaturata
in al-II-lea rand va multumesc ca m-ati lamurit cu energizarea
in al III-lea rand sunt invidioasa pe Alex (ca imi si imaginez atmosfera de bal de pe vremuri)
in al IV-lea rand vreau si eu sa plec in lume
si nu neaparat in aceasta ordine

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

gianina, cred ca am postat simultan noi doua, sa citesti te rog, si ce am scris eu mai sus,

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

micshu' a fost ieri la un atelier de olarit pe la km 36 pe DN1
nu va pot spune cat de incantata a fost
cand am recuperat-o de la gradi mi-a spus ca a fost cea mai frumoasa aventura din viata ei (pana acum erau aventuri mersul cu mine cu masina cand ne rataceam si nu mai stiam exact cum sa ajungem acasa)
astazi are o petrecere cu minni la gradi (ziua unei colege de grupa), maine sper sa ajungem la circ iar duminica avem bilete la opera/balet
dupa cum se vede, un program plin
ne-am cumparat din decathlon disc de aruncat si tare mult ne mai distram cu el prin parc (bine, i-am mai luat si cerc si cu asta ne distram in casa ca-l punem pe tati sa faca demonstratii si noi doua radem pana ramanem fara aer)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput