LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisigri, Novus, multumesc. Macar m-am linistit un pic. Si eu folosesc creme la plaja. Insa stiu ca ar trebui sa folosesc si cand merg pe strada daca am zonele exp#259;use la soare. Ei,a sta nu am facut-o niciodata.

Apropo, ce creme folositi? creme de protectie solara. care viu se par mai bubne, neuleioase.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Pisigri, Novus, multumesc. Macar m-am linistit un pic. Si eu folosesc creme la plaja. Insa stiu ca ar trebui sa folosesc si cand merg pe strada daca am zonele exp#259;use la soare. Ei,a sta nu am facut-o niciodata.

Apropo, ce creme folositi? creme de protectie solara. care viu se par mai bubne, neuleioase.

Poze Raru
Poze noi

Pai trebuie si cand iesi din casa si ai zonele expuse, eu pe piept ma dau tot timpul cand ies vara afara

Eu folsesc lotiunile de la Avene, am avut si Nivea si mi-a placut si anul trecut am luat din D&M gama lor proprie si a fost ok
Pt Ada am mai luat si Bioderma si mi-a placut

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Poze Raru
Poze noi

tocami am facut achizitia asta ieri, de la Aslavital, cu protectie solara, si nu e uleioasa deloc, sunt multumita, mai ales ca e f ieftina-35 de lei. Are mai multe intrebunitari:ridare, fara pete, uscare a fetei, e pt toate iritatiile astea si mai ales anti-raze de soare.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Anul trecut am avut si eu de la DM, dar nu din gama lor, dar oricum cumparat de acolo. ceva cu B. Pt Rares. A fost buna numai ca s-a consumat exagerat de repede (se intindea greu). In schimb, nu l-au atins deloc razele de soare. De dupa plaja am avut produsele lor DM, si la fel am fost multumita.

Cred ca si anul asta, trec pe la ei.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dragelor,

va multumesc mult ca v-ati gandit la mine
din pacate nu am facut nimic - e vorba de o testare cu ion radioactiv (o concentratie ceva mai mare cred ca nu ar fi trebuit sa ma apropii de micshu 24 de ore asa ca am zis pas)

cu alunitele si eu ma inscriu in trend, am cateva operate, 1-2 pe lista viitoare (care sper sa fie anul acesta, ca ma tot organizez de vre-o 2) iar restul sub observatie

mi-am cumparat si eu crema de fata de la aslavital cu factor 50 si sunt multumita de ea
cremele cu factor mare de protectie sunt toate mai groase, unsuroase...
asa ca dimineata ma dau cu aia pe fata, gat, piept, iar pe maini cu alta mai slaba; in masina imi acopar pieptul si umerii cu o esarfa iar in rest ... stau la umbra

si .... revin

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna dimineata!

am chef doar de duca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

am o problema:

v-am spus ca am inceput sa-i dau sucuri din legume+fructe
dimineata ii fac din morcov+patrunjel+telina+para+pruna (+sfecla rosie+ananas in wk) iar seara doar din para+pruna+mar
problema mea ar fi sucul de seara (lucrul bun este ca am vazut ca nu-i fermenteaza in burtica asa cum pateam cu fructele mancate seara) - il bea pe la 7.30, ne bagam in pat pe la 9.20 si de adormit adoarme pe la 10.30 - e posibil sa adoarma mai greu din cauza sucului?

avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gianina, fructele sunt energizante, de-aia nu adoarme seara

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mie mi-a venit ajutoarea , eu lucrez pe calc si ea coloreaza plansele si imi face inventarul la suvenirurile din concedii apoi plecam la plimbare

Si eu am un dor de duca !!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

am o problema:

v-am spus ca am inceput sa-i dau sucuri din legume+fructe
dimineata ii fac din morcov+patrunjel+telina+para+pruna (+sfecla rosie+ananas in wk) iar seara doar din para+pruna+mar
problema mea ar fi sucul de seara (lucrul bun este ca am vazut ca nu-i fermenteaza in burtica asa cum pateam cu fructele mancate seara) - il bea pe la 7.30, ne bagam in pat pe la 9.20 si de adormit adoarme pe la 10.30 - e posibil sa adoarma mai greu din cauza sucului?

avem 3 anisori

Cica sucurile ar fi energizante ca fructele au zahar. Vladimir adoarme pe la 23 si are seri in care mai mananca un fruct si altele in care nu.
Asa ca io inca nu mi-am pus problema de adormit tarziu/devreme din cauza de suc de fructe.

am scris un mesaj din care nu se intelege nimic

Mergi la inceput