LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Of, Ilinca, dureros. Fara cuvinte. Cand ma uit ce este pe spatele meu, ma cutremur. Si eu am umerii plini de alunite sau pistrui. SI cu cat ma expun la soare desi ma cremu-iesc tot timpul cat stau la plaja sau stau chiar acoperita tot mai apar peste iarna (la o anumita perioada dupa ce a trecut expunerea la soare).

Referitor la asta, observ aceasta reactie si la Rares. S-a nascut cu doua alunite (alunite ma refer la cele plate, la nivelul pielii, cele marii) una in cap alta pe dosul palmei. Odata cu expunerea la soare (plaja sau plimbare) alunele astea s-au inmultit. Nu stiu cate are dar cert e ca 5 sigur are.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bon soir!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Bon soir!

Buna dimineata!

Eu fac aerosoli...
Edit: la aparatul piticului, in fata calculatorului, sa nu credeti ca-mi fac de cap pe undeva...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Mada

A a avut aseara parte de Ventoline. A vomitat de 2 ori din cauza acceselor de tuse sacaitoare. Dupa ce a adormit (la miezul noptii), s-a calmat.

Alex are azi "Bal" la gradi si e tare emotionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Roro, sa petreceti frumos. Si emotiile sa dispara.

Gianina, te asteptam cu vesti dintre cele mai frumoase.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Sanatate piticilor bolnaviciosi !!

Eu am azi bona noua, in persoana lui Pisi , mama e la bunica wkd asta asa ca azi sta Pisi cu Ada, mi-o aduce la birou pe la 10-11 ca sa poata sa-si rezolve si el ceva treburi, in timpul asta o sa merg cu ea in pauza mea de masa sa ne plimbam si sa vedem animalutele de la Pet Shop apoi o preia Pisi ca sa serveasca pranzul si sa se culce, Ada e ff incantata de programul zilei

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ilinca, trist !

Oli, mergi la dermatolog mai repede, nu e de joaca. Eu am mers, din acelasi motiv de zicea Floric, nu am chestii fioroase, insaapar, apar, apar, pe umeri...ca niste pistrui. Dermatologul mi-a spus ca nu e suficient datul cu crema la plaja, o data dimineata si o data dup-amiaza; ca ar tb innoit stratul de crema dupa fiecare intrare in apa, si daca stau numai pe uscat ar tb reaplicat o data pe ora. Eu nu am facut asta veci, nici la mine nici la copil, si nici nu ne-am prajit (aproape ca nici nu ne-am bronzat...), dar acelasi medic mi-a spus ca efectele nocive ale razelor solare se "simt" inainte de a ajunge sa te inrosesti. Ma rog, pe mine ma sperie mai ales zonele pe care nu le vad, in special scalpul (daca nu ma mai apuca vreun elan de a ma rade in cap iar :)) acum am si motiv).

Novus, frumos program, cred si eu ca ii place si Adei !

Mada, multa sanatate !

Andiaroro, distractie placuta lui Alex la bal!

Bianca, ma bucur pt voi si pe aceasta cale :)))

...si nu mai stiu A...buna dimineata ! :)))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Olga, ar trebui sa te programezi la un dermatolog care iti spune dupa examinare care alunite sunt cu potential si trebuie tinute sub supraveghere
Si noi o sa mergem la control la Cluj cu nevul Adei si vreau sa o duc si pe mama la un control pt ca si ea are destule alunite

Floric, si eu am multi pistrui si un fel de alunite mici pe spate, de la soare, cand am fost la Cluj mi-a spus ca acelea nu sunt problematice

Andiaroro, distractie placuta diseara la bal !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Dermatologul mi-a spus ca nu e suficient datul cu crema la plaja, o data dimineata si o data dup-amiaza; ca ar tb innoit stratul de crema dupa fiecare intrare in apa, si daca stau numai pe uscat ar tb reaplicat o data pe ora.

Eu cam asa procedez, plec in concediu cu 3-4 lotiuni, factor 50 pt Ada si la mine spate + bust, factor 20-30 pe picioare, maini si aplic lotiune de fiecare data cand iesim din apa, Ada vine de la mare cum pleaca, de se mira lumea, pai n-ati fost la mare ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Hola!

da sigur cu aerosoli ne distram si noi aseara, copila mea a zis "faci acum si tu mami, da?" si de dimi am avut un repertoriu de stranutat si fonfai bine.
Cu inotul asa ne-a zis k o putem duce, Ari are 15 kg si 97 de cm.,desi nu ne-a intrebat nenea instructorul despre marimi.

Ilinca- ff grav ce s-a intamplat si pt mama si fetita, mai ales ca fata este marisoara, Dumnezeu s-o odihneasca
Cu alunitele si eu sunt mai dotata, mai ales la varicela ca se umflasera de tot, si ma speriasem, dar vad ca au dat inapoi

Aseara Ariana vb cu bebelusul presupus din burta mea, care o sa-l puna barza=ea zice "varza", si care treb sa pape ciorbita si sa mearga cu ea la gradi. degeaba ii spuneam ca o anunt eu cand si daca va ajunge vreun bebe in burta, ea tot ii facea instructajul

Avem serbare tematica, de 1 iunie, joc de rol, brandusa-ca tot e ea cu lila/mov si treb sa confectionez niste petale din carton sa le imbrac in hartie glace si apoi niste frunzulite la baza verzi, pe cap ceva ca o coronita, si as fi vrut eu si un tricou verde, sa fie mai aproape de adevar...mai reflectez.

Sper sa rezist azi ca am niste papainoaice de sandale, asa cu talpa groasa groasa, am impresia ca vin in bot mereu

Novus- petrecere frumoasa azi cu Adao sa fie ff entuziasmata si rasfatata la sv lu mami.

Azi dau de baut iar, pt nepotica mea: face 10 ani[olala], va rog: crockete cu peste, castraveti si icre, cioco calda si fresh de capsuni

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput