LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
din iunie incepem cursurile de inot, de abia asteapta Ari, si asa mereu ma intreaba cand mergem la mare, la "cotel"

A-propos, tufete, voi cum stiti, acum e ok sa invete sa inoate "omeneste"? (adik nu bebelusheshte) Stiu ca atunci cand ne-am interesat noi, ne-au zis ca dupa 4 ani, dar noua ni se pare... "MARE" acum si ma gandeam sa o dam si noi, tot din iunie...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

4 ani ni s-a spus si noua. Explicatia fiind: e copilul mai mare, intelege altfel. Asa ca nu tine de inaltime sau alte dimensiune ci de cat de receptiv e copilul sa faca ce i se spune.

Mergi la inceput

ILINCA, trist. Nu pot cuprinde in ganduri cat de greu poate fi.

Eu am avut un vis mai ciudat zilele trecuta. In ziua respectiva am transferat 250 ron intr-un cont care avea poprire pe el. asa ca nu mai am cum sa ii recuperez. M-am ofticat, m-am framantat toata ziua. Noaptea am avut un vis iin care pierdeam tot ce imi pica in mana: material si spiritual. Foarte greu mi-a fost in vis:)). Cand m-am trezit (pe la 1 noaptea) am multumit ca am pierdut doar atat si ca suntem toti in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, e foarte trist ce ai povestit...Mintea mea refuza sa isi inchipuie ce ai scris tu acolo Bianca, cum se mai inteleg cei doi tineri prinsi in communication gap?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ilinca, e foarte trist ce ai povestit...Mintea mea refuza sa isi inchipuie ce ai scris tu acolo

Bianca, cum se mai inteleg cei doi tineri prinsi in communication gap?

Multumesc de intrebare. pe drumul cel bun:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Ilinca, e foarte trist ce ai povestit...Mintea mea refuza sa isi inchipuie ce ai scris tu acolo Bianca, cum se mai inteleg cei doi tineri prinsi in communication gap?
Multumesc de intrebare. pe drumul cel bun:)
Ma bucur sa aflu asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
din iunie incepem cursurile de inot, de abia asteapta Ari, si asa mereu ma intreaba cand mergem la mare, la "cotel"

A-propos, tufete, voi cum stiti, acum e ok sa invete sa inoate "omeneste"? (adik nu bebelusheshte) Stiu ca atunci cand ne-am interesat noi, ne-au zis ca dupa 4 ani, dar noua ni se pare... "MARE" acum si ma gandeam sa o dam si noi, tot din iunie...

4 ani ni s-a spus si noua. Explicatia fiind: e copilul mai mare, intelege altfel. Asa ca nu tine de inaltime sau alte dimensiune ci de cat de receptiv e copilul sa faca ce i se spune.

Pai la asta ma refeream si eu cand spuneam ca e "mare", ca altfel... are 12kile si 88cm...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Gianina: tin pumnii sa fie bine

Ilinca: foarte trist , omul e constient ca moare, dar am observat ca au o anumita stare, ca un fel de impacare ca vor parasi aceasta lume.

Bianca: ma bucur pentru voi!

Insanatosire grabnica bolnaviorilor!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aoleu Ilinca, sincer nu-mi doresc sa experimentez starile mamicii aceleia niciodata , saracuta de ea !! fff trist !!

Bianca, ma bucur ca totul decurge cf planului

Geanina, cum esti ? tinem pumnii sa fie totul bine si sa apari mai des pe aici !!

Anaan, unde ai disparut ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Phiphi doarme de 4 ore La un moment dat dormea...picior peste picior, i-am facut si poza cu telefonul

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Doamne Ilinca ce trist

Sincera sa fiu eu acum sunt f speriata ca am alunite cu sutele si imi tot apar si multe dintre ele arata f ciudat si isi tot schimba forma. Mi-am tot zis sa merg la dr, dar nu stiu de ce aman. Cred ca de frica.

Mergi la inceput