LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***
Raspunsuri - Pagina 16
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
A-propos, tufete, voi cum stiti, acum e ok sa invete sa inoate "omeneste"? (adik nu bebelusheshte) Stiu ca atunci cand ne-am interesat noi, ne-au zis ca dupa 4 ani, dar noua ni se pare... "MARE" acum si ma gandeam sa o dam si noi, tot din iunie... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
4 ani ni s-a spus si noua. Explicatia fiind: e copilul mai mare, intelege altfel. Asa ca nu tine de inaltime sau alte dimensiune ci de cat de receptiv e copilul sa faca ce i se spune.
Bianca2503 spune:
ILINCA, trist. Nu pot cuprinde in ganduri cat de greu poate fi.
Eu am avut un vis mai ciudat zilele trecuta. In ziua respectiva am transferat 250 ron intr-un cont care avea poprire pe el. asa ca nu mai am cum sa ii recuperez. M-am ofticat, m-am framantat toata ziua. Noaptea am avut un vis iin care pierdeam tot ce imi pica in mana: material si spiritual. Foarte greu mi-a fost in vis:)). Cand m-am trezit (pe la 1 noaptea) am multumit ca am pierdut doar atat si ca suntem toti in casa.
anamariame spune:
Ilinca, e foarte trist ce ai povestit...Mintea mea refuza sa isi inchipuie ce ai scris tu acolo Bianca, cum se mai inteleg cei doi tineri prinsi in communication gap?
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Ilinca, e foarte trist ce ai povestit...Mintea mea refuza sa isi inchipuie ce ai scris tu acolo Bianca, cum se mai inteleg cei doi tineri prinsi in communication gap? |
Multumesc de intrebare. pe drumul cel bun:)
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
|
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bianca2503
4 ani ni s-a spus si noua. Explicatia fiind: e copilul mai mare, intelege altfel. Asa ca nu tine de inaltime sau alte dimensiune ci de cat de receptiv e copilul sa faca ce i se spune. |
Pai la asta ma refeream si eu cand spuneam ca e "mare", ca altfel... are 12kile si 88cm...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simonapro spune:
Gianina: tin pumnii sa fie bine
Ilinca: foarte trist , omul e constient ca moare, dar am observat ca au o anumita stare, ca un fel de impacare ca vor parasi aceasta lume.
Bianca: ma bucur pentru voi!
Insanatosire grabnica bolnaviorilor!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
Aoleu Ilinca, sincer nu-mi doresc sa experimentez starile mamicii aceleia niciodata , saracuta de ea !! fff trist !!
Bianca, ma bucur ca totul decurge cf planului
Geanina, cum esti ? tinem pumnii sa fie totul bine si sa apari mai des pe aici !!
Anaan, unde ai disparut ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Phiphi doarme de 4 ore La un moment dat dormea...picior peste picior, i-am facut si poza cu telefonul
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
olishka spune:
Doamne Ilinca ce trist
Sincera sa fiu eu acum sunt f speriata ca am alunite cu sutele si imi tot apar si multe dintre ele arata f ciudat si isi tot schimba forma. Mi-am tot zis sa merg la dr, dar nu stiu de ce aman. Cred ca de frica.