LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***
Raspunsuri - Pagina 15
Bianca2503 spune:
buna dimineata (la pranz),
cafea am baut, dar mai beau una ca imi place gustul.
aseara am fost prin centru si am luat pulsul spaniolilor. bucurestiul arata altfel. Ca un oras european. Lumea era fericita. Era o fiesta totala. Romanii cantau si ei cot la cot cu spaniolii. Dar spaniolii pleaca asa ca am ajuns la concluzia pe care Andrei Plesu a formulat-o cu ceva timp in urma:" noi nu ne iubim orasul. Bucurestiul nu este iubit".
Chiar daca va fi plin continuare la terase si peste tot, romanii nu sunt fericiti, inca privesc in jos cand ploua si nu zambesc atunci cand merg pe strada si ii mangaie soarele.
Stiu, sunt mai sentimentala astazi.
Sanatate Sophiei si bafta Gianinei dupa-amiaza!
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 buna dimineata (la pranz), cafea am baut, dar mai beau una ca imi place gustul. aseara am fost prin centru si am luat pulsul spaniolilor. bucurestiul arata altfel. Ca un oras european. Lumea era fericita. Era o fiesta totala. Romanii cantau si ei cot la cot cu spaniolii. Dar spaniolii pleaca asa ca am ajuns la concluzia pe care Andrei Plesu a formulat-o cu ceva timp in urma:" noi nu ne iubim orasul. Bucurestiul nu este iubit". Chiar daca va fi plin continuare la terase si peste tot, romanii nu sunt fericiti, inca privesc in jos cand ploua si nu zambesc atunci cand merg pe strada si ii mangaie soarele. Stiu, sunt mai sentimentala astazi. Sanatate Sophiei si bafta Gianinei dupa-amiaza! |
idem si de la mine
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
AlexAndra_81 spune:
Neata!
Amalia s-a trezit cu muci, ochii lipiti si tuse, tot bag in ea tratament de o saptamana, dar se pare ca pana nu-si face virusul damblaua nu scapam
Bebe, esti curajpasa cu tortul de bezea, stiu ca e tare greu sa-ti iasa, dar si daca-ti iese
Olga, depinde unde e petrecerea, poate o fac la un hotel si atunci ar fi simplu sa te cazezi acolo, daca nu, incearca la Dumbrava sau la President, ambele sunt in centru si usor de gasit, eventual ma suni cand te apropii de oras si te astept eu ca sa nu te invarti aiurea prin marea metropola
Ramona, sanatate multa
Amalia
simplyana_m spune:
Salut!
Sanatate Phipholinei! Si Amaliei! Si Ramonei! Si tuturor ce mai au nevoie, mici si mari!
Bianca, uite o pt tine azi!
Gianina, tinem pumii de pe-acuma!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Bianca2503 spune:
Am mancat de pranz. Cafea nu mai beau ca apoi dansez pe sarma. de la ceva dulce m-am abtinut. CHeful ma paraseste usor-usor. Dar diseara iar ma duc in centru sa numar spaniolii:)). Nu fiti invidioase, ca nu ma destrabalez. Vladimir este prezent si ii place prin Centrul vechi al Bucurestiului.
Dodo-pui spune:
Gianina si eu ma alaturi
ma simt obosita...dar mai am de cusut invitatii care tare ma obosesc ...fiind si mioapa ,margelele au 2mm,cel mai greu imi e cand trebuie sa bag ata in ac....,restul mai merge si pe ghicite si instinctiv.
Hunii s-au reintalnit ...hraniti sunt fresh....iar eu,...bine ca-s sanatosi.
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui pisigri
Ok, atunci cum sunt waffele cu MM? :)) ai aparat de-ala special, care are "model" de cap de MM? |
Yup!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Sunt foarte trista. O prietena, dintr-un an cu mine, mamica unei fetite de 8 ani...a murit. De vreo 4 ani sau chiar mai mult fusese diagnosticata cu cancer, isi operase alunitele maligne de nu stiu cate ori si se tot refaceau iar ea vorbea cu seninatate despre asta, cand ne intalneam mie imi era peste puteri sa o intreb ceva de sanatate iar ea imi povestea...cum a fost la operatie, ce regim incearca sa tina, cum o mai supara elevii (era profesoara de mate) dar incearca sa nu puna la suflet...Ultima data am vazut-o la clubul de joaca, ii tinea ziua fetitei, dar nu-mi amintesc daca anul asta sau anul trecut, cred ca mai degraba anul trecut.
Stiam de vreo 2 luni ca a facut metastaze, ca acum cancerul s-a extins la aproape toate organele interne...dar tot nu-mi vine sa cred si o tot vad cum era: frumoasa, frumusete foarte naturala, mignona, optimista, buna la suflet, toata lumea o iubea Tot imi amintesc cum mai povesteam cand eram eu gravida si-si amintea experienta ei, imi amintesc cum spunea ca fata ei nu a vrut/putut sa suga si s-a muls 7 luni si a hranit-o asa exclusiv cu laptele ei si eu ma gandeam ca eu asa ceva n-as fi facut...
Ma tot intreb: oare stia ca va muri? Cum se poate simti un om care stie ca se va desparti curand de copilul sau? Nu mai pot de plans si de ganduri de cand am aflat, imi cer iertare daca v-am intristat si pe voi, a trebuit sa ma descarc...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe_shtrumf din iunie incepem cursurile de inot, de abia asteapta Ari, si asa mereu ma intreaba cand mergem la mare, la "cotel" |
A-propos, tufete, voi cum stiti, acum e ok sa invete sa inoate "omeneste"? (adik nu bebelusheshte) Stiu ca atunci cand ne-am interesat noi, ne-au zis ca dupa 4 ani, dar noua ni se pare... "MARE" acum si ma gandeam sa o dam si noi, tot din iunie...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute