LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Nicolaievska: nu-mi place sa ma repet dar nu-mi dai de ales: nu am nimic cu tine, imi esti simpatica pentru un catralion de motive si te-as...stringe de git tot pentru atitea (bine, poate, astea din urma sint mai putine! ) Nu am intentionat sa te supar si imi pare rau pentru ca am facut-o. Nu-mi pare rau pentru ce am spus -pentru ca asta cred in continuare- ci imi pare rau pentru supararea ta in sine din cauza ca ai tu destule pe cap si-n suflet si nu ti-e musai sa te mai incarci cu "balast" din afara.
In ceea ce priveste explicatiile suplimentare: le-am citit dar EU tot as fi preferat sa faci cum consideri tu ca nu-i de facut: sa scrii tu povestea aia, spunind, eventual, de unde ai preluat-o; nu te-as fi acuzat de plagiat desi o stiam de multa vreme.

Mergi la inceput

Kea, eu dupa asta ma ghidez:
http://dieta-vietii.home.ro/

Succes la slabit, indiferent ce principii vei adopta, si mentinere 4 ever!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Rochia:
-e frumoasa si imi place
-mi se pare, insa, mai putin genul tau Nu stiu de ce nu te vad cu funda
-musai sa o porti cu o centura lata pentru ca, altfel, iti ascunzi calitatile si ar fi pacat
-sa fii atenta la deschizatura de la axile care imi pare cam mare, sa nu se vada sutienul (care musai tre' sa fie fara bretele sau...absent )
-e mishto pentru ca merge cu o gramada de incaltzari si culori

ca ai aparut in zona

Referitor la rochie , si eu am niste semne de intreabre, marti imi soseste si abia apoi vad daca-mi place imbracata pe mine pt ca si eu am dubii referitoare la: rascroiala de la axile care si mie mi se pare cam mare , cat de sus vine funda legata pt ca mie nu-mi sta f bine cu rochie pana-n gat, ma avantajeaza decolteul
Imi place la ea fff mult culoarea de baza si imprimeul, merge cu multe sandale

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Unde sinteti tufete?

Simona si imbatrinitu': si eu ma oftic de numa' ca-mi imbatrineste kuru' inaintea mintii si mi-ar placea sa fiu "suava" -cum n-am fost veci- si in verva for ever! La tine nu e cazul dar pentru fetele trecute de "o visrta": mi-am facut microdermabraziune joi si sint chiar multumita, in sensul ca am vazut o reala imbunatatire a texturii tenului. O sa repet procedura peste 2 saptamini; produsele de ingrijire pe care le folosesc nu mi le-a schimbat pentru ca a spus ca sint ok DAR:
-mi-a dat 2 chestii suplimentare si scumpe
-mi-a spus ca ea nu recomanda uleiul de argan

Sondaj: are cineva botox sau AHA? Intentioneaza cineva sa apeleze la ele? Mada' tu ce parere ai? Multu'.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Rochia:
-e frumoasa si imi place
-mi se pare, insa, mai putin genul tau Nu stiu de ce nu te vad cu funda
-musai sa o porti cu o centura lata pentru ca, altfel, iti ascunzi calitatile si ar fi pacat
-sa fii atenta la deschizatura de la axile care imi pare cam mare, sa nu se vada sutienul (care musai tre' sa fie fara bretele sau...absent )
-e mishto pentru ca merge cu o gramada de incaltzari si culori

ca ai aparut in zona

Referitor la rochie , si eu am niste semne de intreabre, marti imi soseste si abia apoi vad daca-mi place imbracata pe mine pt ca si eu am dubii referitoare la: rascroiala de la axile care si mie mi se pare cam mare , cat de sus vine funda legata pt ca mie nu-mi sta f bine cu rochie pana-n gat, ma avantajeaza decolteul
Imi place la ea fff mult culoarea de baza si imprimeul, merge cu multe sandale

Pe scurt: am spus amindoua acelasi lucru, cu alte cuvinte. Revin in 5 minute, nu pleca
PS. Baga o tema/chestionar sa se anime atmosfera.
PPS. Nu accept de data asta un refuz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Novus, foarta faina rochia!!! Si eu vreau!

Annan, la multi ani sotului!

Ana, vopseaua era de pereti, macar aia sper sa fie ok, cea de par n-a prins.

Noi ieri am fost la un lac sau o balta, nu stiu ce era, cu gaste, rate si nutrii. N-am stiut ca-s asa prietenoase nutriile. Veneau la Keutu, care statea cu biscuitele intins si i-l mancau din mana. Daca il punea jos, nu-l mancau.

Mergi la inceput

Inapreda, ma tot gandesc la o tema dar zau de-mi vine ceva interesant in minte
Darrrr ai putea propune tu,ca ai idei stralucitoare !!

Kea, rochia e de la Wallis, comanda furnizoarele de acolo, au multe rochii faine,am vazut acum pe site ceva cu imprimeuri , lungi, ff dragute, abia astept sa aduca
Hai propune tu o tema !!

Mergi la inceput

Citat:

Sondaj: are cineva botox sau AHA? Intentioneaza cineva sa apeleze la ele? Mada' tu ce parere ai? Multu'.

Eu nu am si sincer nu cred ca voi apela la ele

Mergi la inceput

Novus, pune, te rog, link la site-ul cu W al furnizoarelor
De www.asos.com stii?
Tema nu mai propun eu ca nu vreau sa agit iar...astrele dar de abia astept sa raspund la ceva propus de altcineva

Mergi la inceput

Citat:

Novus, pune, te rog, link la site-ul cu W al furnizoarelor
De www.asos.com stii?
Tema nu mai propun eu ca nu vreau sa agit iar...astrele dar de abia astept sa raspund la ceva propus de altcineva

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

http://www.wallis.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=12557&catalogId=33058

adus si rochii de la assos am vazut

Mergi la inceput