LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***
Raspunsuri - Pagina 26
Kea spune:
Ina, habar n-am ce presupune ce ti-ai facut tu acolo, dar inteleg ca acum esti si mai faina!
Novus, eu n-am nici o idee, dar nu-i bai, ca era oricum randul tau!
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Novus, eu n-am nici o idee, dar nu-i bai, ca era oricum randul tau! |
Vezi de asta imi place de tine, zici rar, da' bine !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Tema : ce faceti pt a va mentine in forma trupul ? dar mintea ?
Ce ati face daca ati avea mai multi bani/timp/etc?
inapreda spune:
citat din mesajul lui Kea Ina, habar n-am ce presupune ce ti-ai facut tu acolo, dar inteleg ca acum esti si mai faina! Novus, eu n-am nici o idee, dar nu-i bai, ca era oricum randul tau! Keutu cheliutu |
Microdermabraziunea nu face miracole; so, nu sint "faina" nici acum
Am observat, isa, ca am tenul mai luminos -ceea ce, la o fumatoare, conteaza -, mai suplu, mai curat si mai elastic. Asta am observat eu.
http://www.keiko.ro/Microdermabraziune.html
Info' suplimentare gasesti pe net, daca te intereseaza; "operatiunea" se face si la saloane de cosmetica si la cabinet de dermatologie; personal, am incredere doar in varianta cu numarul 2
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Tema : ce faceti pt a va mentine in forma trupul ? dar mintea ? Ce ati face daca ati avea mai multi bani/timp/etc? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nu prea multe pentru ca nu am TIMP (desi, stiu ca poate suna cidat pentru o "casnica").
-incerc sa maninc sanatos
-fac exercitii usoare in pat cind doarme Ian
-imi exfoliez si hidratez pielea
-fac tratamente pentru par
-incerc sa nu judec pe nimeni si sa nu ma enervez
-beau apa
-incerc sa ma inconjor de oameni "buni" si pozitivi si ocolesc, cit pot, profitorii, invidiosii, prostii
Mi-am propus ca, imediat ce-mi achizitionez incaltari sport specifice, sa merg la sala de la 8 la 9 fara 10 (il las pe Ian cu Jambo)
Daca as avea timp mai mult:
-as face miscare in mod regulat
-as merge la inot
-mi-as ingriji mai mult miinile si picioarele
Daca as avea bani mai multi:
-nu stiu pentru ca, momentan, si sa am purcoaie de bani, nu am cu cine sa-l las pe Ian; sincer, nici nu vreau pentru motive din astea care imi par...aiurea
Kea spune:
Adaug sie eu o intrebare si o tulesc, ca s-a trezit familionul: mascati imperfectiunile fizice, le ignorati sau incercati doar sa nu atrageti atentia asupra lor?
novus spune:
Raspund si eu la tema :
Incerc sa mananc sanatos in sensul evitarii grasimilor, prajelilor, mananc multe supe, ciorbe, in rest cam greu cu meniul mai light pt ca Pisi fara carne nu prea poate si e obisnuit cu mancaruri satioase
O sa citesc si eu dieta vietii sa vad ce principii are si sa incerc sa le adaptez la noi
Fructe mananc dar nu suficiente, legume da
Apa beau suficienta si merg ff mult pe jos iar seara fac exercitii cand si cand
Incerc sa gandesc mereu pozitiv si sa ajut oamenii
Fac integrame
Daca as avea mai mult timp si bani as merge zilnic la inot si masaj , iar de doua ori pe saptamana la aerobic si zumba !!
novus spune:
citat din mesajul lui Kea Adaug sie eu o intrebare si o tulesc, ca s-a trezit familionul: mascati imperfectiunile fizice, le ignorati sau incercati doar sa nu atrageti atentia asupra lor? Keutu cheliutu |
Eu incerc sa le maschez pe cat pot, de cel mai mare am vrut sa scap dar nu am reusit , asa ca il ascund cat pot
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Cite minute se fierbe un ou de prepelita? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
4-5 minute ca sa fie tare