Fluturasi de martie-aprilie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota catank, maine vreau sa fac placinta cu mere, reteta ta.... sper sa-mi iasa yvy, asa e te obosesc rau copii acum... mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
Trebuie sa-ti iasa. Parca a incercat si miki, ....mikiiiii!!!!!!!! ti-a oesot placinta ok?
catank spune:
citat din mesajul lui MaryM85 BUNA! Vad ca sunt fluturasi bolnaviori si acum eu credeam ca doar iarna se racesc1, sanatate multa, bebei de Viss si Rares, SI Cristi de Mada. Roxy doamne ajuta la bebe 2! Yasmy da si mie imi place cum ii sta cu parul prins desi are putin par! De vila ce sa spun e foarte frumoasa, dar citeste comenturile celor care au fost acolo, ca nu sunt toate de lauda. CAND SPUNEAI CA MERGI? Catank imi place unde mergeti la eforie, si noi megem dar cred ca in august, cand vine fratele si cumnata de la italia, sa fim in gasca! mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011) |
E fain in gasca, ...si noi la fel mergem
madutza_bra spune:
hello!
strumph, Cata se culca la 9:30..ma rog atunci mergem la baita si dureaza 15-20 de min cu tot cu joaca si papat de biberon; si se trezeste de obicei pe la 8:30 maxim, mananca lapte si cateodata mai adoarme la loc. Daca nu adoarme eu oricum o pun in patut pentru inca o jumatate de ora...sa vad daca ii mai e somn sau are chef de joaca . La pranz doarme 1.5-2 ore, incepand cu 13:30, apoi de la 15:00-15:30 sta treaza pana seara.
yasmi, am iesit un pic cu copii pe afara sa prindem un pic de forfota dar ne-a fost teama sa e apropiem ca era aglomeratie maaaare..cristi pe bicicleta abia il ajungeam, cata in tricicleta de la el
miki, initial am vrut s aluam de 14 inch, dar tipa de acolo ne-a aspus ca nu va ajunge la pedale si i-am luat de 12. Avea dreptate. I-am lasat jos, jos seaua ca sa dea bine la pedale. Nu am mai luat din Decathlon pt ca preturile erau chiar nesimtite...480 Ron pentru o bicicleta similara...am luat din Carrefour si am dat 209 Ron pe ea...mai putin de jumatate. Simgura pb este ca nu are claxon , sa vedem de und eii luam unul ..in rest e f ok, are frana si pe pedala si de mana, nu scoare zgomotul ala"crrrr" cand merge, are in spate un loc de prin ceva..nu stiu ce... Si el si noi suntem f incantati de ea
irinuka, poate a ciupit-o vre-un paianjen de sunt asa mari bubitele. Stiu ca bubitele bolilor din copilarie apar in primul rand pe burta/spate
catank spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi seara buna azi am umblat hai-hui toata ziulica catank arata ff bine pensiunea! sunt finutii vostri?? poti negocia un pret bun??? voi cand mergeti?? eu parca as prefera ori mamaia ori neptun-jupiter-saturn-venus sa te poti plimba prin statiuni seara. mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
23 iulie -3 august.
Da, ne sunt fini(adica..parintii finului care i-am cununat si le-am botezat un baietel plus gemenii).Si soacra l arandul ei i-a cununat pe parintii lor(proprietarii, si botezat copiii...si noi am continuat traditia)Problema este ca nu i-am cununat si botezat din obligatie, chiar avem o relatie speciala cu ei...
Sincer...mereu mergeam la mare si stateam in alta parte tocmai ptr a evita lipsa platii la ei...Acum, fiind cu ioana, am nevoie sa fiu in siguranta sa zic asa...si le-am si spus deja ca vin turist 10 zile, nu musafir.. nu as indrazni sa negociez..Oricum, am vazut preturile pe site si nu ma abat de la regula... Frate, frate dar...Asa sunt eu!
bb_yasmi spune:
catank
mada, noi am cumparatbici de 14 si tot asa anul trecut de abia ajungea cu varful la pedale , dar mergea cu ea de mama-mama iar anul acesta ii este numai buna. daca cumparam de 12 acum ii era micuta...
viss ce poze frumoase ai pus!!!cata actiune acolo la voi...
catank spune:
Ce am facut azi?
Au venit 2 mesteri de la firma sa ne monteze o usa interioara la un beci sub casa...bleahhhh il urasc, (tine umiditate, dar asta e ...il astupam noi cumva in timp)...v-am spus ca am intrat in renovari de la a al z...si le facui o cafeluta ...retul hai sa-mi pun eu intr-o cana de 250ce-mi veni? si pun si lapte peste...am baut pana acum ..tarziu...Ii si uitasem gustul de cand nu mai bausem...problema este ca am si uitat ce beau(avand lapte era tare buna)...si ma miram ce are I de nu doarme...si eu fara chef si mai si....mi-a picat fisa cu intarziere..Acum cine sta pe forum?
Meciul nu-l pot vedea...abia am adormit-o pe I....si de pe calculizi nu pot, nu stiu ce are...
Apropos strumphyeu am un ASUS (comp) sin 2007...si a functionat non-stop...sunt fff multumita de el. Nu i-am facut nici o reinstalare sau mai stiu eu ce la el ...si l-am folosit nu gluma...inca ma declar multumita de el
Bunnnn ....partea proasta este ca ma doare de o saptamana soldul stang , nu stiu din ce cauza...(din anul 2000 nu am mai avut probleme)...ei, am spus ca-mi va trece...cand purtam un brau...cand nu,...Mamici, astazi, acum pe seara nu puteam sa respir de durere, nu puteam sa ma aplec deloc, ...abia mergeam...nu puteam sa ridic nici o galeata cu apa...pe Ioana nici atat....am plimbat-o in carucior...Acum pe seara nici nu am vb cu ea...zaceam la propriu si ea chicotea in jurul meu dar parca-parca simtea ca ceva nu e in regula cu mine...
I-am dat juma de biscuite sa stea cuminte in patut si fug la o vecina dupa hrean, foi de hrean...le-am zdrobit...le-am stropit cu spirt..le-am asezat in zona cu pricina si am pus un brau....Cat am stat linga I sa adoarma simtea ca am carne vie...atat de rau ma durea-ardea ca simteam ca ma sufoc....Acum le-am dat jos...si stau pe burta...tot ma doare...chiar daca e locul infierbantat...Am fost sa spal vasele..aveam cateva...azi le-am lasat ca nu am fost in stare...Ce o fi oare?ce sa-mi iau maine de la farmacie fara sa o afectez pe I....ca na...papa titi...Tata imi zice ca o fo de la curent...o fi posibil asa ceva?....Hai ca v-am plicitisit deja...dar na, cui sa ma plang?soata nu e acasa vine maine
Merg sa citesc presa si ma bag la nani...sper sa pot dormi...
Pupici si nb!
cami_antonia spune:
yasmi eu zic ca daca vrei sicilia sa nu renunti usor dar sa iei o perioada mai putin torida: ori pana in 15 iunie, ori dupa 15-20 august
ca ei sunt mult mai in sud si e ffffffff calddddd
cat despre transport am auzit de alta varianta
timisoara-budapesta
budapesta-sicilia
ca sa nu te mai taraganezi prin bucuresti
cat despre marea noastra
dupa parerea mea
ca om al zonei
e daca vrei agitatie si plimbari frumoase seara alege mamaia
abia apoi eforie nord
si apoi jupiter-neptun
ca sunt lipite
cam atat iti sugerez
in eforie nord exista f multe vile superbe
sincer nu stiu detalii de pret
dar fata de grecia sau bulgaria e inca ok si litoralul nostru
cel putin asta e parerea mea
cami_antonia spune:
catankkkkkkkkkk deci vii la mareeeeeeeee
abia te astepttttttttttttt
roxy eu tot trag nadejde ca apari si tu prin zona
cami_antonia spune:
viss sanatate maximaaaaaaaa
trece si asta
la noi antonia se incheaga f bine cu SMECTA SI MERE COAPTE CU BANA COAPTA SI BRANZICA PROASPATA
daca poate sa manance
hydrasec nu mi-a acceptat niciodata antonia
e groaznic la gust
ceai de menta in care sa pui smecta
e inchegare sigura
doar putin dintr-un pliculet de smecta e arhisuficient
bb_yasmi spune:
cami multumesc pt recomandari.
ne-am cam hotarat sa mergem la noi la mare. apropo imi dai un Pm cu nr tau de tel sa te sun cand o sa ajung...stiu ca mai este pana atunci dar sa fiu sigura .
cat despre sicilia, stiu mami cum este cu vremea ca am mai fost de cateva ori. cand eram gravi cu I am fost in iulie si cand am ajuns in aeroport erau 45 de grade!!!!!!!!!!!!!!!!! am fost si in aprilie/mai si in august....eu oricum sunt fan caldura!
acum ma tot uit dupa cazari pt litoral.....
cat despre marea noastra......cat timp umblam pe litoral, in tinerete preferatele noastre erau neptun si jupiter (asta asa dupa casatorie ) iar inainte si mai in tinereturi era costinesti iar cand eram mica de mergeam cu parintii eforiile si mamaia ca acolo primeau bilete
ce am deranjeaza la eforii este ca sunt despartite de restul statiunilor (la fel costinesti) si trebuie sa mergi cu masina ....