Fluturasi de martie-aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, eu ii dau combinat... acasa ii dau l de vaca 2,8, ca 3,5 ne-a constipat, dar cand plecam pe coclauri, la plimbari mi se pare mai save sa-i umplu termosul cu apa si sa ii amestec cu formula( din cea peste un an). oricum acum lapticul nu e un must., mai avem o fructa, un piure, orez, o bucata de fripturica cand iesim la restaurant,
pb mea mea ca nu vrea ou, fiert sau omleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

roxy, eu ii dau combinat... acasa ii dau l de vaca 2,8, ca 3,5 ne-a constipat, dar cand plecam pe coclauri, la plimbari mi se pare mai save sa-i umplu termosul cu apa si sa ii amestec cu formula( din cea peste un an). oricum acum lapticul nu e un must., mai avem o fructa, un piure, orez, o bucata de fripturica cand iesim la restaurant,
pb mea mea ca nu vrea ou, fiert sau omleta

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

nici a mea nu vrea ou..nici vlad n-a vrut, a inceput sa manance oua dupa 2 ani jumate
si stii cum am reusit sa i-l dau ? ii fac ciorbita de legume cu de toate, inclusiv acum cu verdeturi de sezon ( loboda, stevie ), o acresc cu bors/lamaie si ii bat in portia ei un ousor cu o lingura de smantana..mananci de mori
am facut si pt noi si e delicioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

roxy CICO NU CIOCO hhhhhhh

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

aaaa...cico
este bun atunci, racoritor

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979
....

nici a mea nu vrea ou..nici vlad n-a vrut, a inceput sa manance oua dupa 2 ani jumate
si stii cum am reusit sa i-l dau ? ii fac ciorbita de legume cu de toate, inclusiv acum cu verdeturi de sezon ( loboda, stevie ), o acresc cu bors/lamaie si ii bat in portia ei un ousor cu o lingura de smantana..mananci de mori
am facut si pt noi si e delicioasa

mami de 2 prichindei

mmmmm....

Mergi la inceput

miki tu nu ai inceput sa-i dai lapte de vaca la buburuza?

cine mai da lapte de vaca la copilasi?

ailed asa-i, cand pleci este mai bine sa-i iei apa in termos si sa-i prepari laptele pe loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki, daca-ti spun ca nu gasesc stevie si loboda aici, ma crezi?
eu il dau in budinci de paste, il fac piure cu dovlecel si branzica si ousor..., dar imi e ciuda..
cate oua de prepelitza are voie odata? stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello!
Imi place de voi... 6 pagini intr-o zi, tot e bine!

Acum imi servesc si eu cafeluta, ca am ratat-o pe cea de dimineata.
Ne-a dus tati pana la mine la serviciu cu printesa. Mi-am revazut colegii; chiar sunt hotarata sa ma intorc din octombrie.
Off... ce o sa mai regret, dar acum parca abia astept sa reiau delegatiile, plecarile peste mari si tari

Viss, ce mai fac puii? sunt bine?

Roxy, am vazut ca ti-a raspuns deja Delia si Yasmi de orezul sarbesc. Nici macar nu stiu daca e sarbesc cel pe care-l fac, dar e cu legume, nu doar orez
Roxy, bravo, de acum esti domnisoara! Te poti apuca de bebe 2

Andreea
, superbe pozele! Rares este intr-adevar o minune de copil

Mai Anda, dar ce fetita mare esti! Plimbi papusa Eu i-am luat finutei mele carucior cu papusa la 3 ani. Pana atunci credeam ca e prea mica si nu stie sa-l plimbe, dar vad ca m-am inselat. Bravo domnisoara frumoasa! pup sa treaca vanataia si ai grija la scari!

Catank si Delia
si eu cred ca este o piscatura. Nu stiu ce a piscat-o. paianjeni nu am vazut sa avem in casa, iar afara, nu prea am scos-o ca a fost cu vaccinul. O fi tantar, nu stiu. Dar aproape a trecut
Ce coronita de flori are Ioana! A luat premiul 1 cu coronita?
Catank cum stai cu spatele? Eu am salvat nr de tel de la Casa Radu. La inceputul lui septembrie sigur vom fi si noi acolo
Delia, ai baut apa azi? Ieri am baut jumatate de pahar de apa toata ziua

Somleac Off... cate ai de facut. Nu stiu cum le poti duce pe toate. Lasa si tu buruienile sa creasca, ca si ele sunt plante, nu? Multa sanatate si putere de munca!

gata, s-a terminat somnul dariei, deci si pauza mea.

Delia, nu merge link-ul. Caut si-l salvez si pe al tau, poate mergem si prin croatia, mai stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

am vrut sa mai scriu doua randuri dar cum nu prea am dormit...merg acum sa recuperez. Am culcat buburuza. Deci...magdutza...nu prea am dormit

ailed, ai facut placinta?sau urmeaza?miki, tie cum ti-a iesit?

Va pup...va citesc dupa....mai pe seara

Mergi la inceput

mary acum am vazut si eu pozele....tare frumoasa este Anda cu papusica ei, ce mai impinge la carut si ce rochitele frumoase are.tare scumpa este cu parul prins dar si cu palarioara
un sa treaca vanataia.

irinuca deci o iei si tu de coada cu munca imediat? ti-e dor acum de serviciu dar cand o sa mergi o sa-ti fie dor de stat acasa cu buburuza, parca vad

eu am pus de-o friptura, am mancat ciorba si imediat merg sa fac si o salata. nu-l mai astept pe sot ca mi-e prea foame poate mai mananc si cu el ca de obicei asa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am ajuns de la cumparaturi, am hranit si culcat copii, si acum ma trage si pe mine patul ...daca mai am timp pana se trezesc piticii...

am plecat cu lista (ca de obicei) dar nu m-am putut abtine sa nu ma intorc cu carti de povesti si colorat pt cristi, iar pt Cata galetusa si forme cu Mica Sirena . Nu-mi vine sa cred ca astia din Cora nu au bagat inca lotiuni de soare...nu stiu ce asteapta...luna august?

am luat si capsuni din piata, mai ieftine ca acum cateva zile ... zici ca se bat turcii la gura copiilor cand le dau

Mergi la inceput