Fluturasi de martie-aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello, mamici!

Vad ca vorbiti despre intarcatul puilor...
Asa repede v-ati hotarat toate in grup? Eu inca nu ma gandesc la asta, vreau sa o alaptez macar pana la un an jumatate!
Referitor la ce lapte sa dati puilor atunci cand nu mai alaptati eu am vorbit cu pediatra si mi-a zis ca pot fara probleme sa-i dau lapte de vaca de 3.5% grasime cand are peste un an, problema cu laptele de vaca la copilasi este cand sunt micuti, pentru ca are compozitia foarte diferita de cel matern in ceea ce priveste anumiti ioni si proteinele (el contine mult mai mult sodiu si potasiu decat cel matern si mult mai putin fier) si e periculos pentru bebelusi (poate creste periculos de mult concentratia acestor ioni in sangele lor si sa apara convulsii, de aceea se dilueaza cu apa si se zahareaza 5%); dupa un an nu mai este aceasta problema! Asa ca eu ii voi da lapte de vaca, din canita normala (ea si apa o bea din cana, nu am de ce sa regresez la biberon), asa ca Roxy, Catank puteti sa incercati cu canita cu pai sau cu cana normala, poate aveti vreo surpriza si papa asa, ca aveti fete mari de acum si n-are rost sa le intoarceti la biberon! Asta e parerea mea

As mai fi scris una alta fiacarei mamjici in parte, dar s-a trezit L si urla din toti rarunchii in patut!

mamicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

catank, acum ma apuc, ca am luat-o pe Maria de la scoala...Intrebare: la mere le cureti coaja?
irinuk, va astept, stiu ca ziceai ca au fost socrii tai anul trecut, le-a placut, nu?
Bine in Ro toti stiu de Dubrovnik, unde eu inca inca n-am ajuns, dar sunt o multime de locuri frumoase, si insule... Dubrovnikul e in sud de tot, mai mergi 500 de km de cand intri in Croatia...v-as recomanda coasta dalmata sau Istria,... dar repet, nu se prea merita la hotel e Vb lui Strumph" scump duamna scump " si tb sa cam scazi o stea din ce scrie pe hotel..in schimb la ap inchiriate e mai rezonabil , iar mancarea la terase e buna si multa si nu f scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Fata mea are meniu de bebelusi: lapte, lapte, lapte
Azi dimi amancat lapte+omleta dintr-un ou cu marar si ceapa verde
Acum la pranz i-am dat de ales: ciorbita, salata de ton cu paste, dovlecel fiert plus iaurt.
Si dupa multe marailei, plansete si mancare pe pereti, ea a ales: lapte!

Voi mai patiti asa?

Mergi la inceput

mada are socrul meu o vb, referitor la pat dupa amiaza... zice "il auzi? ma striga!..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Fata mea are meniu de bebelusi: lapte, lapte, lapte
Azi dimi amancat lapte+omleta dintr-un ou cu marar si ceapa verde
Acum la pranz i-am dat de ales: ciorbita, salata de ton cu paste, dovlecel fiert plus iaurt.
Si dupa multe marailei, plansete si mancare pe pereti, ea a ales: lapte!

Voi mai patiti asa?

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

o daa... de multe orii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

referitor la lapte de vaca - si eu iau tot integral. am facut trecerea destul de usor, am pus la inceput cereale / miere sa aiba gust bun, apoi am tot redus cantitatea de miere / cereale si am scos de tot acum. Miere i-as mai da insa, dar nu stiu cat e cantitatea maxima ok / zi. eu puneam jumatate de lingurita.

referitor la galbenus de ou - nu prea vrea ou cu lingurita, dar am gasit un truc. prajesc felii de paine, le ung cat sunt fierbinti cu putin unt - si intra in paine, o pufoseste - si ung cu galbenusul oului fiert (moale, cleios, tare, cum vreti voi) pe deasupra. garantez ca e f gustos.

Nu vrea capsuni ce deziluzie. Sunt dulci si parfumate dar nici nu vrea sa se atinga. Uf. Abia astept sa apara pepenele. Poate ii place ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am revenit ca doarme Eddy si sunt mai linistita...

Spuneam in mesajul pe care l-am pierdut ca nu mai reusesc sa tin pasul cu voi de cand cu vremea asta frumoasa si fffoarte calduroasa nu ne mai prinde nimeni in casa. Abia asteptam sa vina ziua de luni si sa mergem la aeroport dupa mama, ne este tare dor de ea desii vorbim si ne vadem cu ea zilnic pe Skype. Duracell este la fel de nazdravan, plin de energie si mereu cu zambetul pe buze asa cum il stiti. Iubesc fiecare moment petrecut impreuna cu el si sotul si am asa un nod in gat cand realizez ca timpul trece exagerat de repede si parca nu ”savuram „ la maxim fiecare clipa a minunilor noastre. Stiti voi!!!De saptamana viitoare incep sa-mi fac Cv-ul si sa-l depun la cateva saloane si sper sa-mi aduca noroc sa ma angajez repede unde-mi doresc. In alta ordine de idei ,anul acesta la sfarsit v.om boteza baietelul verisoarei mele care etse insarcinata in 20 saptamani.Abia asteptam...este primul finut!
Madutza, eu cumparam cremele,uleiurile etc Ardes direct de la reprezentanta lor...adica la Romana,Bd. Magheru nr. 9,in bloc Eva(ala cu Diverta) la etajul 1 si interfon este 129 sau/si 130, sunt doua apartamente unul langa altul. Si aveau program de la 10 sau 10.30 pana pe la ora 19. Daca vrei caut si iti dau nr de tel si suni inainte de a merge sa fi sigura ca este cineva acolo. Acum in legatura cu intrebarile tale...desi sunt aceleasi de acum cateva luni iti spun acelasi lucru. Crema asta de care iti vorbesc este extraordinar de buna care da rezultate dupa cca 10 zile DAR, nu pentru a o folosii in scop de asa zisa ”ungere„ ci masand destul de insistent si profund. Daca are cine sa-ti faca masaj eu ti-o recomand....daca o vrei doar asa...as zice NU pentru ca este destul de costisitoare pentru a o ”arunca„ in felul asta si nu va da rezultate never. Sunt convinsa ca tu stii foarte bine ca masajul si gimnastica/miscarea sunt baza si de aia iti spun ca nu are rost sa pierzi neste banuti doar pentru a te automasa cu o crema foarte buna anticelulitica thermo care te arde si iti da senzatia ca ”se topeste tesutul adipos„. Nu am fost foarte coerenta dar sper din suflet sa-mi fii inteles mesajul !
Strumpitz, multa sanatate surorii tale si felicitari pentru sexul masculin! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos tun.Gata, s-a spart gheata!!! Pupici multi Sophiei!!!
Delia, iarta-ma te rog ca nu ti-am raspuns pe mes...de cele mai multe ori este sotul la Pc si imi zice..vezi ca te-a cautat x,y. Felicitari lui Dodo pentru vocabularul bogat.
Roxy, am vazut noile poze cu a ta strengarita , este o minunatie de fetita care etse tot si tot mai frumoasa! Multumesc pentru lapticul cu Nesqik.
Mi-a expirat timpul...Va puuuup cu mult dor pe toate si va rog sa nu va suparati ca nu am scris la fiecare in parte dar, nu imi permite timpul spre rusinea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

catank, ina nu puneti miere in lapte. laptele nu se da dulce la copiii mici. pe langa faptul ca fac viermisori mai erau niste chestii dar nu-mi mai aduc aminte

nu vad cum ar putea iesi oua de limbrici / oxiuri din lapte de vaca si miere de albine. Aia se iau de pe manute, din iarba, pamant, de pe animale de casa etc. Am mai auzit de povestea asta dar te asigur ca e un mit urban.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

E ora 5. Am dormit aproape 3 ore nemiscata. Ioana inca mai doarme...
Eu pap castraveti cu miere...

ailedmerele curatate, au o altfel de textura

yvyanamultam de sfaturi buneeeeeeeeeee!
madutzavreau si eu jucarii

roxy, legat de masa I...Astazi a fost super maraita...eu obosita de nedormita iti dai seama...Mi-am spus ia sa ies eu cu ea afara de la prima oara ptr a ''nu ne certa'' in casa...la 7 a mincat titi, afara am iesit la 8...la 9.30 ne-am intors ptr fructe?o fi fost devreme?dar nu mai avea rabdare afara...tot tragea de tricou...intrate in bucatarie...abia am spalat-o pe maini ca plangea..nu dorea papa...Abia a mincat un mar ras cu 2 linguri de cereale(mai nou de 2 zile le-am luat, poate o fac asa sa le pape)...dupa, nu a mai vrut nimic...iesim afara...zic stam pana la 12 na...la 10.30 deja se tinea de tricou...am pacalit-o pana la 11.15 cu maraieli....la si juma am intrat in casa...din nou maraia...nu vroia mincare ci titi...cu chiu cu vai pana in ora 12 a mincat supa..mai consistenta asa...cu scos legumele pe farfurie ...etc...Pana sa adoarma la orele 14 titi de 3 ori...zici ca-s bate joc de mine...somn nu-i era ...clar..
s-a trezit....
na...oare unde am grsit?

Mergi la inceput

catank, am curatat merele si le-am calit un pic, le-am amestecat cu rom si scortisoara, eu zic ca te-a auzit Ioana de intarcat!

Mergi la inceput