BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!!!
va astept la o !!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea204 spune:

Buna dimi, gravidutze.
Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.
Sper din tot sufletul sa fiu si eu alaturi de voi pana la sfarsitul celor 9 luni.
Maine merg la gineco pentru confirmarea sarcinii. Va rog sa imi tineti pumnii sa revin cu vesti bune.

Momentan am simptome usoare . Am avut momente cand am avut usoare dureri(mai mult ca o jena) ca la ciclu dar cu no-spa nu am mai simtit nimik. Sunt momente in care simt ca imi explodeaza sanii si nici nu pot ridica bratul si alte momente (ca acum) cand nu-i simt deloc.
Ma chinuie ingrozitor o masea. ma doare cu tot cu ureche si tampla. nu am putut dormi deloc. voi stiti cum as putea scapa de duerere ca am tot cautat pe net si am vazut ca in primul trimestru este recomandat sa evitam medicamentele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Kmy, multumim de cafeluta!

Lumi, respecta tot ce-ti spune dr si daca nu e vb de defecte genetice grave, totul va fi bine!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Kmy, multumesc pentru cafe. Pufuletul te trezeste asa devreme ?

Andreea, bine ai venit! Si eu tot maine merg la gine!

Lumi, cum te simti azi?

Camcris, eu traiesc la paris momentan. O sa merg aici la doctorul cu care l-am nascut si pe baiatum meu, sper sa ma primeasca si cu sarcina asta.

Cum ati petrecut weekendul?

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Andreea, bine ai venit!

Eu ma simt f bine. Doar ca ma trezesc noaptea ca sa merg la pp si ma dor sanii de nu mai pot! A, si cand mi-e foame imi tremura mainile de nerabdare :)

4+

Mergi la inceput

Blue, asa sunt si eu cu mancarea . Sambata ne faceam planul pe urmatoarele ore cu sotul si el propune sa mancam mai tarziu. Am inceput sa tip ca mie mi-e foame ACUM .

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna fetele!
Va multumesc pentru incurajari si pentru exemplele pozitive. Nici nu va inchipuiti ce bine imi fac mesajele voastre Voi imi ridicati moralul si cand ma duc la eco...ma pleostesc
Ma simt binisor, dar scurgerile s-au mai intensificat si sunt in continuare maronii.
Cred ca saptamana asta o sa mai cer totusi o parere la un alt doctor.
Blue si pe mine ma dor sanii, cred ca din cauza hormonilor
Andreea204, iti tin pumnii sa fie "cu ochi" si sa mai fie si sanatos pe deasupra.
Kmy_black sa dea Domnu sa fie si la mine acelasi final ca la tine
O dupa amiaza placuta!

Mergi la inceput

Andreea, eu stiu ca poti lua paracetamol chiar si in sarcina ... daca crezi ca te ajuta la durerea de masea. Verifica cu medicul tau...

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Bine v-am gasit burtici,ne primiti si pe noi?:)
DPN 12 ianuarie 2013, sarcina obtinuta la al 8-lea Fiv, dupa 5 ani de incercari....
Se pare ca avem valoarea Beta spune asta, asteptam confirmarea la ecograf
Sper sa avem o odisee norocoasa si cat mai frumoasa!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Buna seara , bulgarasi ! Azi n-am avut timp nici sa respir !
Andreea bine ai venit si iti tin pumnii !
Lumi sunt alaturi de tine cu un gand bun .
Tot maine ma duc si eu la eco iar !Mai, si am niste pofte de speriat . Nasul meu , care functiona pana acum la 50% din capacitate , acum merge la 200% !!!! Tot ce miroase bine ma omoara !!!!
Am avut azi o criza ! M-a durut rau burta si aveam o stare de tremur insotita de o stare de voma !
Bafta maine tuturor burticilor care merg la eco sau la gine.

www.gradinacris.blogspot.com
5 +

Mergi la inceput