BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!
Raspunsuri - Pagina 10
andreea204 spune:
De-ati sti cat va invidiez ca aveti pofta de mancare
Mie imi lipseste cu desavarsire
Lumi_Nag spune:
Neata!
Crismac Sa auzim de bine de la eco, iar de pofte bucura-te din plin ca asta-i momentul
Bubblegum, felicitari si bine ai venit in clubul bulgarasilor! Tinem pumnii sa fiti bine
La mine situatia e aceeasi, parca chiar un pic mai mult si mai rosu. Asta e, cu DD inainte.
Blue_sea spune:
Neata!
Bubble, felicitari!!! Ce valoare de beta ai avut si in ce zi?
Eu ma simt excelent, pofta de mancare cat casa si dorm ca un bolovan: aseara m-am culcat la 9 si m-am trezit la 7
4+
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Nag Neata! Crismac Sa auzim de bine de la eco, iar de pofte bucura-te din plin ca asta-i momentul Bubblegum, felicitari si bine ai venit in clubul bulgarasilor! Tinem pumnii sa fiti bine La mine situatia e aceeasi, parca chiar un pic mai mult si mai rosu. Asta e, cu DD inainte. Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin Povestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
mergi la maternitate pt o vizita la acmera de garda!!!
e mportant sa verifici si ecografic situatia, poate treb sa ridici nivelul de utrogestan!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
am uitat sa va salut!!! neatza si o sau un ceai!!!
fetele noi, va rog sa-mi dati datele de la UM si DPN(daca o stiti , daca nu o calculez eu standard) sa va trec in listutza!!!
o zi buna la toate!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
vikisor spune:
Buna dimineata fetelor
Multumim mult pentru cafeluta
bafta multa fetelor ce se duc azi la eco... va tinem pumnii sa fie totul bine si sa ne spuneti cum a fost
eu am o mica "problemuta" cu somnul.... noaptea dorm foarte greu si ma dor sanii ingrozitor, in schimb ziua as dormi non stop... sambata faceam curat prin casa si ma asez pe canapea cica sa imi odihnesc picioarele... si am dormit 2 ore .. apoi m-am mutat in pat si am mai dormit o ora ... si seara eram prima la somn... si duminica am dormit aproape toata ziua ... incredibil iar la munca e ingrozitor pentru ca nu trebuie sa adorm, nu? [:))]
6+
Blue_sea spune:
Viki, eu am descoperit ca sanilor le e comod daca dorm pe o parte cu o pernuta sub ei
Si pe mine ma dor, iar ieri, cand mi-am dat sutienul jos am simtit ca mor de durere. Acum am doar unul care e cat de cat comod si daca o tin tot asa intr-o sapt-2 va trebui sa-mi cumpar unul special.
4+
Lumi_Nag spune:
Kmy, m-am programat pe maine la un alt medic (profesor) la ora 13. S-a mai potolit scurgerea de dimineata si i-am zis si in telefon despre ce e vorba si mi-a sugerat acelasi tratament cu utrogestan si no spa.Cat despre UM nu cunosc, prin urmare nici DPN.
Vikisor si eu dormeam asa la prima sarcina.M-a tinut asa pana pe la vreo 5-6 luni. Dormi acum cat poti ca dupa luna a 8a rar mai prinzi asa odihna.
Bubblegum spune:
Multumim de primire sunteti niste dragutze:)
Kmy_black, pentru noi UM a fost 12.04 2013 si DPN 19.01.2013. Multumim cane treci pe lista, de cand asteptam momentul asta!!!
Lumi_Nag, f bine ca te duci la un doctor, nu te speria prea tare sunt o gramada de cazuri in care apar scurgeri uneori chiar si foarte abundente si bebe e bine merci!Tine-te de utrogestan e foarte important acum! Ai facut Beta, cum e? Daca beta creste si se dubleaza la 48 de ore e foarte bine!!Bafta, tin pumnii stransi pentru tine si bebe tau!
Blue_sea,
la noi primul beta a fost sambata (zi 9 dupa transfer embrionar de zi 3) si valoarea a fost 110 iar ieri (zi 11 dupa transfer asadar) aveam 236. Acum asteptam confirmarea celor doi embrioni la ecograf, pana atunci luni mergem iar pentru un beta. Sa dea DD sa fie totul bine!
Si eu tot la fel m-am pomenit de o saptamana cu o foame pe care eu inainte nu o aveam;)Azi am fost la cumparaturi si dupa (doar) o jumatate de ora am dat fuga la primul supermarket mi-am luat cel mai gigantic sandwich si stateam ca bleaga pe o banga si mancam ca haplea:)))
A, ca sa nu mai zic ca azicred ca am depistat cu vreo 50% mai multe mirosuri decat depistam acum o saptamana, zici ca's labrador asa m-am specializat in senzatii olfactive:)))
Andreea 204, am vazut la semnatura ca ai mutatii. Eu trebuie sa iau cate o baby-aspirina pe zi (din cauza unei valori putin peste medii la unul din testele de trombo). Din ce stiu eu de la fetele cu Fiv care au trombo ele iau pentru sustinere clexane, in diverse concentratii, trebuie sa iei si tu si daca da, in ce concentratii?
Pupici si inca o data spun, sper sa avem o Odisee cat mai frumoasa, usoara si sa ne tinem toate bebelusii sanatosi si mancaciosi in bratze
Bubblegum, 4+