BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Tocmai am venit de la eco . Parca imi este frica sa ma bucur prea mult . Avem 6 saptamani si 2 zile(adica ar fi fost conceput pe 1 aprilie !!!) , cu activitate cardiaca , 6 mm - ce mai emotii mari . Analizele mi-au iesit foarte bune pana acum . DPN conform eco ar fi 5 ianuarie 2012 . Vom vedea cand va dori sa vina !

www.gradinacris.blogspot.com
6+

Mergi la inceput

Bubblegum bine ati venit ! Sarcina usoara si bebei sanatosi !

6+

Mergi la inceput

Eu iau acum acid folic , Femibion 1 si mi-a mai dat azi Arefam -pentru o mai buna fixare si sustinere - a zis dr.
Faza cu pernuta o folosesc si eu noaptea . Am o pernuta mica pe care imi sprijin sanii . E mai confortabil , desi parca noaptea nu prea mai pot sa dorm chiar asa bine .

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Bubble, bine ai venit si sarcina usoara. Am inteles eu bine, e posibil sa fie gemeni ?

Lumi, imi pare bine ca s-a mai potolit scurgerea. Sper sa ne anunti maine ca s-a oprit de tot.

Crismac, felicitari pt inimioara . Eu zic ca poti sa incepi sa te bucuri .

Si eu am fost la eco, a vazut saculetul. Deci sarcina bine plasata, corespunde la 4,5 saptamani. M-a programat din nou dupa doua saptamani sa vedem actvitatea cardiaca.

toate gravidutele.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea204 spune:

Buna dimi, gravidutelor!

Kmy Black azi fac eu cinste cu , sa nu te superi

Crismac felicitari pentru inimioara, abia astept sa o aud si la bebe meu.

Lumyiti doresc din tot sufletul sa fie totul bine , nu mai ai scurgerile alea nenorocite.

majia si eu tot peste 2 sapt mai merg. Care dr. iti supravegheaza sarcina?

Bubblegum momentan nu iau clexane , doar ce scrie in semnatura plus utrogestan si no-spa recomandate de gineco ieri. L-am intrebat de clexane si mi-a spus ca deocamdata nu este nevoie.

Acum sa va spun repede repede cum a fost ieri la eco. Imi batea inima atat de tare cand l-am vazut de nu va puteti imagina. E micut micut 5.3mm , a zis nenea dr. ca ar fi fost conceput acum 3 sapt, iar dupa ultimul ciclu ar avea 5 sapt si ceva.
L-am intrebat de 2 ori dk a vazut ceva rau la eco si mi-a spus ca nu. momentan totul este bine. ma mai duc peste 2 sapt sa auzim si inimioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!

Ce de vesti! Incepem bine ziua

Bubbles, te-am intrebat de beta pt ca mie m-i sa marit valoara de 4 ori in 2 zile si lumea pe aici sugera ca poate am gemenei. Nu era o valoare f mare, adica prima era 19, iar apoi am avut 73 (z10 dupa ovulatie si respectiv 12).

Eu m-am trezait azi noapte in panica: m-am simtit uda si cand am pus mana am simt ca si cum mi-ar curge sange. Nici nu va imaginati cum am sarit din pat! din fericire era doar utrogestanul care se scurgea M-a podidit plansul dupa ce m-am relaxat.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Crismac... felicitari pentru inimioara!!! speram si noi sa o auzim vineri

fetelor, aseara am dormit mai bine... nu stiu daca a fost de la aerul de afara, de la oboseala sau de la faptul ca am dormit cu perna in brate (nu am gasit pernita si am luat o perna normala in brate sa ii sprijin pe ea ), dar am dormit mult mai bine

va pe toate si sa avem o zi minunata

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Andreea204 felicitari pentru prima intalnire cu micutza minune!

Crismac si voua felicitari pentru micuta inimioara!

Blue_seammm intr-adevar cam repede s-a triplat beta tau, poate cine stie intre zi 10 si zi 12 a decis embrionutul sa devina doi;). din cate am citit eu beta asta e cam tricky in ceea ce priveste stabilirea numarului de bebei, la ecografie se vede exact ce si cum. care este urmatorul pas la tine,ti-au mai spus sa faci beta sau mai astepti si te duci dirct la eco?

Majada, este posibil sa fie gemeni (adica am transferat doi embrionasi de cate 10 celule in zi 3), beta e destul de bunicel, toate prietenele /cunostintele mele cu sarcini gemelare obtinute prin sau fara Fiv mi-au spus ca indiscutabil am valoare de gemeni, acum sa vedem cati or fi important este sa fie si sa fie sanatos/sanatosi!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salut!
Am fost azi la dr si mi-a facut eco vaginala, unde a vazut ca sacul vitelin e prea mare si asta nu i-a placut.In schimb embrionul e la locul lui, se tine tare saracutul. Mi-a dat tot utrogestan 3/zi doar ca e de 200 si a zis sa-l pun vaginal ca e mai bine. Ma duc din nou sambata sa vedem cum a evoluat si sa-mi spuna daca l-am salvat sau nu. Oricum, mi-a placut mai mult de noul meu doctor, pentru ca e mai deschis si imi raspunde concret la intrebari.In plus este mai optimist.
Va pup si ma bucur pentru fetele cu vesti bune de la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Lumi, tinem pumnii sa fie bine!

Noi mergem maine la eco. O sa am aproape 5 sapt, deci o sa se vada cat de cat ceva.

4+

Mergi la inceput